Професионални серии за коса - 21

• 44 450
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Някой има ли впечатление от този продукт http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=3183?
Пробвах го преди няколко дни, но беше в комбинация с еластайзера преди това, та....може и да не съм обективна. Следващият път ще го ползвам самостоятелно Peace.
Иначе ми хареса усещането след него, но не знам дали се дължи само на него Rolling Eyes, както писах може и еластайзера да си е казал думата.

# 436
Алена,аз коприната си я ползвам за финиш,от спрея с кератин още имам,но го бях спряла за известно време заедно с протеина заради втвърдяването,чат пат слагам от термомлякото форс вектор,но много ми утежнява и затова исках нещо друго без отмиване.

От фиберютика имам поддържащата маска,сега поръчах и ампула,както и още 2 абсолют рипеър ,реню Ц и още мостри на  еластисайзер екстриим.

Чудя се и да сменя шампоана Витамино колор с този http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=224_272&products_id=1994  newsm78

# 437
  • в 1001-та нощ
за шампоана е добра идея Peace щом ти трябва лек финиш - при така описаната ситуация - Л2 е чудесен избор  Peace Hug  bouquet

# 438
Благодаря ти   bouquet

За шампоана само се притеснявам да не ми отнема от обема,някой не го ли ползва?

# 439
  • в 1001-та нощ
аз съм полвала хидратирщия от инфра серията - чак да отнема обем не бих казала, по-скоро напоява косата  Peace за узрусявани коси този тип шампоани са екстра  Hug надявам се да не се разочароваш  Peace, може да утежни маслена маска после или тежък финиш, но ако сиумерена - едва ли  Peace

но от ското ползвам и беин сатин 1 и 2 на керастаз, от които се въздържах - именно в риска да омазняват и отнемат обем, но не - на мен са ми идеални, може би дори в протеин терапия ги предпочитам пред протеиновите

т.е ако в протеиновата грижа има баланс на хидратиране, мазнина и протеин ми е екстра, в сравнение с ударно протеин и само протеин на всяка стъпка от грижите  newsm78

# 440
Аз преди ползвах  шампоана от инфра серията ,като правех протеиновата терапия ( по твои препоръки Peace Simple Smile След това го смених с Витамино колор,сега ми се иска да пробвам и друг,но незнам кои  newsm78

На мен проблема със сухотата ми е в краищата,иначе в корена бързо се омазнява,защото е тънка и в този ред на мисли ми се иска шампоана да не отнема от обема.

А това ,че няма сулфати какво означава newsm78

# 441
  • в 1001-та нощ
че няма конкретни пенители, не измива, като обикновените шампоани, по-евтините имат един по-прост пенител, който не е нежен към косъма, а по-скъпите комбинират няколко, които имат по-нежно действие

а тези без сулфати се ползват при чувствителен скалп, ако не ползваш много козметика за коса (защото може би няма да я отмият добре)....аз лично бих ползвала след боядисване, ако няма кисел шампоан

# 442
Никой ли няма да даде мнение за Pureology и Liss Ultime на Лореал ?
Днес ми пристигна Mythic Oil  на L'Oréal дали ще има действие като кристалите?

# 443
  • в 1001-та нощ
лис ултим е изглаждаща, особено, ако ползваш преса, при заплитаща се кос ае удеална, тип силиконова е, не е блъскана с масла, вакси или протеин

на мен не ми отнемаше обем  newsm78

# 444
 И шампоан и маска на Wella Professionals Brilliance ми пристигнаха ама след две ползвания нещо не съм очарована .
Искам нещо за заглаждане наистина .
Оф вече не знам кое по напред ползвам и какво искам за това и се старая да не се записвам в темата ,че ме изкушавате непрекъснато

# 445
  • в 1001-та нощ
не е силна маска, ако ти е нужна супер загладеност  newsm78 няма ли да е по-добре - продукта на редкен - май за него имаше такива отзиви  newsm78 - също абс. рипеър или оранжевите маски на Керастаз  newsm78

# 446
Имам ги и Smooth Down на Редкен и абс. рипеър  Grinning
Абсолюта е ужасен за моята коса супер много я омазнява .

# 447
  • в 1001-та нощ
т.е искаш да е изгладена, но не и да е "омазнена"

лис ултим е точно такава, но дали ще ти е достатъчно, не мога да преценя  newsm78

# 448
Iliana__ , ползвала ли си серията Moisture Еxtreme на  PHILIP KINGSLEY?
За мен е чудесна изглаждаща серия, без каквото и да е утежняване.
   Peace

# 449
  • в 1001-та нощ
също да добавя, че таков адейсъвие при мен имат - бейн сатин 1 и 2  Peace (оранжевите шампоани на керастаз)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт