През лятото плетем и на слънце се печем

• 95 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
тази дама Тереза много ми допада - https://picasaweb.google.com/106557375460879746165/LearnToCroche … ctionsAndPatterns - сега е показала нещата си и в Пикаса;
публикува интересни неща и в профила си в Гугъл +

bouquet

# 61
Здравейте!
Искам и аз да се запиша при вас- досега само ви следа и чета, но нямах смелост да се запиша. Аз съм също страстен любител на плетивата и с огромно нетърпение и задоволство разглеждам творенията ви. Аз мога да споделя виртуалните си албуми с вас, ако някой има интерес- https://profiles.google.com/mila.nadi#mila.nadi/photos  Blush

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 21:56 от p0liglot

# 62
  • в баира
Моята Кейт:

Прежда Романа, около 170 гр.

# 63
Оооо, супер е! Тъкмо го гледах във фейс. Поздравления за поредната красота!   bouquet

В момента нямам какво да покажа, но пък мога да се похваля че възобнових плетенето и имам срок до 20 да завърша одеялцето, дано успея.

Отново с хубави плетки стартира темичката! Нямам много време да ви чета редовно, но линковете с плетките ги отварям задължително! Поздравления!  Hug
Кати мерси за темичката.   bouquet

p0liglot добре дошла! Не ми отваря албума ти Sad

# 64
Здравейте отново!Преди две теми се появи снимка на една рокля на Pippa.Знаете ли дали вече има схеми из форумите?Ако знаех къде и как щях сама да потърся Embarassed

# 65
Фифундрела, блузката е страхотна!!!  smile3501

# 66
  • София
Фифу, перфектна си, както винаги! Страхотна блузка, много изпипана работа!  Hug

# 67
# 68
Pepito, благодаря! Оправих линка-моя грешка. Сега вече отваря без проблем.
Фифундрела, наистина е чудесна блузката - със здраве да си я носиш! Hug

# 69
Здравейте!Не съм влизала цял ден ,а забелязвам една позасилена активност.Да кажа добре дошли на всички новопостъпили!Фиф,страхотна ти е блузката!Пуфи,и аз си мисля за горна част на новата си пола,но нещо не ми се ражда идеята  newsm78.

# 70
  • Севлиево
Айде време е и аз да сложа моите неща. Много са, ама отдавна не съм снимала:

Черния потник плетох за мен и розовото болерце, другото е реклама на преждата в магазина  Laughing

# 71
Фифундрела , много майсторско изпълнение! Блузката има перфектна линия!
doci,много сладурски болерца и поличката много ми хареса! А какво стана с плажната рокля?

# 72
  • Севлиево
Embarassed плета   knit разплитам  knit Мисля че сега съм в правилната посока, но тия дни довършвах един гоблен и леко я позахвърлих. Едва ли ще успея за морето, но нищо догодина.

# 73
  • на брега на реката
Здравейте отново!Преди две теми се появи снимка на една рокля на Pippa.Знаете ли дали вече има схеми из форумите?Ако знаех къде и как щях сама да потърся Embarassed
ето тук   http://club.osinka.ru/search.php?forum=52&q=pippa

# 74
  • най-шареното място
Fifu, Doci, чудни са!

Общи условия

Активация на акаунт