Отговори
# 330
И един въпрос към мамите с деца в 125-то соу: Ще има ли униформи от първи клас? На родителската не казаха, а в сайта на училището гледам че има  Rolling Eyes

Не, няма да има униформи. Последната ми информация беше, че поради липса на достатъчно финансиране и други причини, се отлага въвеждането на униформите. Следя нещата от 3 години и все още няма взето твърдо решение  - тази година ще има, следващата не, ма давайте предложения...

# 331
Определено ще задам въпрос за униформите. Положително настроена съм към тях. Simple Smile

# 332
  • Sofiа
Аз си купих това лято цветни подвързии на Херлиц от Карфур. Имаше формат А4 и А5.
Аз искам да се похваля, че новата детска стая на нашия първокласник е почти готова. Днес му сглобихме мебелите и утре започвам да подреждам дрешки, играчки и учебни помагала  Mr. Green
Надявам се да успея да я привърша окончателно с всички аксесоари и декорации до завръщането на малчугана от бабин дом Praynig

# 333
  • София
И един въпрос към мамите с деца в 125-то соу: Ще има ли униформи от първи клас? На родителската не казаха, а в сайта на училището гледам че има  Rolling Eyes

Не, няма да има униформи. Последната ми информация беше, че поради липса на достатъчно финансиране и други причини, се отлага въвеждането на униформите. Следя нещата от 3 години и все още няма взето твърдо решение  - тази година ще има, следващата не, ма давайте предложения...
Благодаря за инфото  Peace

# 334
  • София
Благодаря за отговорите! И на мен ми харесват цветните подвързии на Herlitz, показани от svetlaem. Ще продължа с покупките като привъшим боядисването, засега сме "На тръстиката", както се изразява съпругът ми.

И аз се загледах в подписа на bebo_sn, ама Шунка ме е изпреварила. bebo, лека и безпроблемна!

# 335
И аз да се запиша с първокласничка.

# 336
Ще ходим днес до Арон да видим за нещо красиво, практично и изгодно за детска стая.
Ако и там не намерим подходящо, явно ще поръчваме мебели.

# 337
Здравейте, мами. Да се запиша и аз.От Варна съм, ще имам първокласник.Влизам да ви чета и доста полезна информация понаучих.Моят проблем е с обувките за първия учебен ден.Търся спортно елегантни, но още нищо не съм харесала.Насочете ме, моля ви на нещо подходящо.

# 338
Алекс 1 - Ако си от София хубави мебели за детски стаи има в Аико или поне на мен ми харесват много.
Искам да ви попитам - Вашите деца свикват ли вече с мисълта, че са големи и ще ходят на училище. Моята госпожица е супер разстроена от това, че ще ходи на училище не искала да става ученичка било скучно и нямало кукли в училище. Направо се видях в чудо с нея още от сега не и се ходи.

# 339
  • Magrathea
Нели изобщо още не отразява факта, че ще е ученичка.  Според мен просто не знае какво е там. Иначе има желание да ходи. Единствено веднъж спомена, че се притеснява, че наближава училището и то когато получи раницата. Явно тогава някак нещата вече й се сториха сериозни Mr. Green Но иначе притеснения няма. Дори наскоро ме  пита дали трябва да изнесе реч на първия учебен ден Crazy

# 340
Ох, лесно ви е....Ехе. Половин Бургас е научил, че Стефан ще е вече 2-ри клас /т.е. senior infants, но ходи обяснявай разликата/. А децата не му вярват и той разправя, че еди-къде си живее и учи и там се започва училище по-рано и той знае да чете и пише...Ужас. Така се е отприщил и приказва, не му се затваря устата. Приказливко. Confused

Бургас е най-добрия град за живеене в БГ. Страхотно е.

# 341
Ще ходим днес до Арон да видим за нещо красиво, практично и изгодно за детска стая.
Ако и там не намерим подходящо, явно ще поръчваме мебели.

Виж и в сайта на ИКЕА. Нали уж на 09,09 ще ч отварят  Rolling Eyes Ние взехме детска от Комо още мин. година. Всички мебели са бели и с обли ръбове. Сега решихме да махаме кошарата и да слагаме бебето в нормално легло като на батко му. За кофти изненада са вдигнали цената на леглото от 400 на 500 лв. Ще чакам да мине 15,09. Може да няма намаление, а увеличение за учениците  Laughing

# 342
  • Варна
Ох, тази седмица и ние правихме ремонт - направо се скапах от боядисване и чистене. Явно вскички сме на една вълна Simple Smile. Сега да си кажа и аз з подвързиите - понеже и аз мисля да подвързвам отдолу с хартия, проучих въпроса  Joy и купих цветни листи А3 в бледо зелено, бледо синьо и бяло  -  струват стотинки, а със същата хартия ще подвържа и тетрадки и учебници, в различен цвят по бълг и математика. Мисля, че е важно да възпитаваме естетика още от малки. Иначе за протокола, покрай всичките тези подготовки, мисля че създадохме положителни емоции и Ники вече няма търпение да тръгне на училище - още повече, че в неговия клас ще бъдат половината от децата от ПГ.

# 343
Всички сте много напред - и в темата, и в ремонтите, и в покупките. Ние имаме само раница, но аз за мебелите така или иначе ще чакам ИКЕА. Не е като да няма къде да си напише детето домашното първите няколко седмици (или дни).

А сега ще ви изчета назад   bouquet

# 344
  • На черешата
 И аз боядисах тавана, залепихме тапетите, пердетата са дадени за ушиване, но с мебелите зациклихме.  ooooh! Rolling Eyes
  Да си споделя другото притеснение - в класа на малчо са 18 момчета и само 5 момичета.  Shocked Не знам какво ще е положението с толкова мъжки клас, каква ще е дисциплината и как ще се впише моят мъник. Може би не трябва да се притеснявам за това, но ми е притеснено.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт