Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 500
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Би ю, а ти къде прави?
Сега се чудя Троянчев или Мерджанов.

# 541
При Даскалов, но ми беше излишно, защото като ходих при доктор Тракова, тя ми каза много по-подробно за всички органи на бебка и то на много стар ехограф. Мила и внимателна е.Цената на ехографията е 20лв. Препоръчвам я, ако не държите да ви гледат на 3/4 D.  Peace

# 542
Аз бях при Даскалов и останах супер доволна.Прегледа беше 45/50 мин, обясни ми всичко много обстойно.За мен всеки лев си струваше. Хора много, мнения много

# 543
И аз съм на същото мнение за Даскалов - реших да ида при него, защото всеки  тук ми даваше най-добри отзиви за него, обаче съм разочарована от прегледа. Не си заслужава 100-те лева за има-няма 20 минути. Мълчеше през цялото време, жена му до него каза 2-3 неща, аз не питах кой знае колко, защото не знам какво точно трябва да питам. Мисля, че той като доктор би трябвало по-добре да обясни. Качи ми на диск 15 снимки и тва беше... Втори път не бих се подвела по прехвалени доктори. Няма смисъл.

# 544
Мойри честит син Simple Smile Малко ви е изненадал ама пък занапред много ще ви радва Simple Smile
За др Даскалов много странно...Аз ходих при него миналото лято и останах страшно доволна...прегледа беше около 40 минути и той и жена му бяха там и обясняваха всичко и си говорихме имахме клипчета и снимки на диск...Може би откакто си отвори своя клиника нещо се е променил Simple Smile

# 545
  • гр.Пловдив
И аз миналата година юли ходих на първата ФМ при него в Медикус Алфа. Бях решила ако всичко е ОК при ехографа да не правя БХС, да ама не. При него след прегледа от ехографа /от който съм доволна общо казано/, нямаше искаш ли не искаш, ами  ..."ето сега айде със сестрата иди в другата стая докато ти дадем и диска да ти вземем и кръв. Докато се сетя че става въпрос за кръв за БХС, бях  вече със взета кръв. На втората ФМ отидох при Малинова, е ами въпреки всичките негативизми изляти в нета върху нея останах по-доволна.

# 546
Аз първа ФМ не съм си правила, отидох при него за втора. БХС бях категорична, че няма да правя. В началото на прегледа ме пита правила ли съм БХС и след като отговорих отицателно, се почнаха едни физиономиии... сега било вече късно. Попитах как може да се излекува генетично заболяване в утробата, а той клати глава: имало какво да се направи. Може би визираше аборт, но при мен нямаше такъв вариант. Излязох много негативно настроена.

# 547
и при мен това беше главната причина да изляза разревана, само че на мен ми каза: за следващото ще знаеш  Shocked #2gunfire #2gunfire (сякаш с това нещо не му е наред, направо  Sick)

# 548
 beauty_,  Hug, не се ядосвай, нали трябва да ни вземе парите  Laughing

# 549
  • Пловдив
Наистина не мога да разбера защо толкова държат на този БХС.За съжаление аз не бях наясно за какво става въпрос и го направих,за което ужасно съжалявам.Излезе ми висок риск за тризомия 18 (че бебето може да живее в корема,но като се роди не можело да живее) и какво стана: имам си здраво бебче.Но през цялата бременност съм била с мисълта за това.Направо нямам думи за това изследване-пълна глупост е.

# 550
  • гр.Пловдив
и аз съм се чудила - първият скрининг се прави 12-14 седмица и ако излиза някакъв проблем и ще правиш аборт ли?

# 551
абе много е тъпо с това БХС - наистина само, за да ти вземат парите и че някои си позволяват да те нарекат безотговорен родител  #2gunfire мойта съседката си го прави и първият път и излезе 1:30  Shocked което смятате колко е рисковано уж.. повтори изследването - 1:10 000  Shocked ама нали трябва парички да гълтат, мамицата им  #2gunfire аз затова отначалото си реших, че няма да го правя и това е..

# 552
То и аз със същия успех мога да хвърля малко боб и да кажа какъв е риска  Laughing Аз миналата година бях изпуснала всичките БХСта като ходих на ФМ и Даскалов ме пита правила ли съм ги и аз казах не и човека каза че е хубаво да се направят и ми даде едни листи с различните изследвания които се правели по време на бременността за следващия път да съм знаела за тях. Ама аз реших че такова неясно изследване не искам да правя ама и доктора ми не е казвал, че иска да го правя Simple Smile

# 553
Момичета, някоя от вас може ли да препоръча добър педиатър от ДКЦ-то в Тракия? Ще съм много благодарна

Аз исках да си направя и двата БХС поради предишни проблеми, но моят наблюдаващ АГ ме спря да направя първия, тъй като (особено след 30 години ) давало страшно много отклонения и висок риск и направихме само втория БХС в 15-18 г.с. мисля, че беше.
На 4Д така и не отидох. Моят лекар ме гледа на 3Д, всеки месец ми прави ФМ и ми обяснява развитието на органите, затова прецених, че излишни пари за един клип не ми се дават. Пък и на неговия ехограф се вижда достатъчно добре всичко и дори да не си професионалист можеш да различиш носленце, устни, очи и т.н.

# 554
момичета ,благодаря за милите пожелания!!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт