Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 869
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
ХОП  Hug

Някой питаше за силиконови часовници, ако не се лъжа http://www.promomax.bg/index.php?p=100261  Whistling

# 76
@Sandalka и други: Дами, успокойте се. Само конспирации търсите  Laughing  Мнението си беше мое лично и нямам нищо общо с ресторанта. Силно подкрепям малките предприемачи и искам да похваля ресторантчето им, защото ми хареса и мога да си представя колко е трудно да оцелееш в сегашната ситуация. А ако останат само лъскавите ресторанти, ще е много жалко, нали ...

@argun: И тъй като не съм управител или собственик на заведението, мога колкото си искам да говоря за платежоспособността на българина!

И както каза Radi86, смятам, че е по-добре да си се чувстваш комфортно в кварталното ресторантче, отколкото да се буташ с ваучър на снобарското и да знаеш, че на редовни цени няма как да отидеш пак! Аз лично просто се чувствам по-добре.

@Furko: Обясни тогава как се нарича тухлена стена без мазилка отгоре, защото явно според теб това е основното в темата за колективно пазаруване  #Shocked

# 77
По отношение на платежоспособността - прозвуча ми малко грубо, наистина. Искрено се надявам poli_je  да няма нищо общо с въпросния ресторант или с която и да е предлаганите услуги, защото  стратегията "за толкоз пари - толкова", не е печеливша.
Дали може да си позволи човек нещо или не,  е много относително. От една страна, хората имат различни приоритети и някой, който пазарува само на промоция в "Лидл" например, може да иска съботната му среща с  приятели да е в ресторант с изискана френска кухня, и друг, който изкарва по 10 евро на час, да не иска да ги даде на маникюристка, която за 15 минути ще претупа маникюра. И не, не съм съгласна да рекламират стока/услуга за 100 лв., да платя за нея 20 лв. и накрая да получа такава за 10 лв. Ако се вдигна през 2 квартала да откликна на рекламата да пробвам определен ресторант или козметиен салон, ще искам стока/услуга съизмерима точно с цената, която е без намаление.

# 78
Достатъчно навреди на това заведение, спри се вече. Още от първия пост разбрахме, че не си платежоспособна, не е необходимо да го подчертаваш толкова често.

# 79
  • София
poli_je, обичам само малки непретенцизни ресторантчета и пицарии. Когато пуснат ваучери за ресторант, първо поглеждам какво е менюто и ако видя, че е нещо скъпо, което предполага и "снобарско", изобщо не купувам. В общи линии ваучерите ги купувам не толкова заради парите, а за да открия "моите места". Все още мога да си позволя няколко кръчми месечно. Определено намерих интересни ресторанти, за които никога не бях чувала и в Пловдив и в София, както и преоткрих някои позабравени. Освен това резервация се прави за време, когато ресторантите са пълни, а ние обичаме спокойствието и ходим в ранния следобед - 15-16 часа, а тогава сме почти единствени клиенти. Един сериозен ресторант не може да изгони клиенти при празен ресторант, защото няма 2 порции пилешко месо  #Crazy. А защо при направена резервация порциите бяха толкова малки? Погледнах цената на Пиле Ементал в менюто - беше 8,90 или 7,90 лв. Все си мисля, че за 1/4 пилешко филе е твърде висока. Отиди в Дон Домат на ул. "Оборище" и виж за тези пари каква огромна порция пилешки шницел ще ти дадат. И градината наистина е градина. Освен това едно подобно ястие предполага и някакво предварително овкусяване с подправки, маринати и подобни. А това беше просто парченце пилешко месо с едно кашкавалче отгоре и запечено. Това не му пречеше да е вкусно, но не беше и нищо запомнящо се (както звучат почти всички оферти на Вратица Laughing). А за пепси колата от голяма бутилка нямам думи, но беше такава....

Щом ти харесва да ходиш и да се отпуснеш в мазе сред строителни отпадъци - твое право си е. Признавам, че са се опитали да декорират малко дворчето, но трябва да си държа главата наведена, за да не поглеждам нагоре  Laughing. Мен просто ме загубиха за клиент.

Отново да похваля Morgana Pizza & Restaurant. Малко непретенциозно ресторантче с вкусни пици и спагети, фантастична салата и жива бира и много любезен персонал. Освен това се съчетава с приятна разходка в парка  Peace.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 20:02 от Тaня67

# 80
  • София

Спокойна, срамота е да си там Sunglasses Wink, където си и да си тук Naughty.

Уф, днес морето не е за пипане, цял ден вали и е такъв студ.... А и от водата ми се развали маникюра от Атина, който си правих на 27.07.  Mr. Green

# 81
  • София
poli_je, искам да се извиня: прибързах със сарказма си, а дори и не прегледах профила ти, за да давам категоризации кой какъв е. Извинявай  Hug Постът ти е наистина силно рекламен, но мненията, които видях оставени от теб не ме навеждат на мисълта да си служител във "Вратица".

Аз също съм голям, огромен фен на малкия бизнес и на хората, които с много труд и коректно отношение успяват все още да го имат в трудната българска бизнес-баджанашка-среда.

За "Вратица" толкова много негативни мнения бях прочела, и не само тук. Кой казваше за малки порцийки, под стойността на ваучерите дори, кой - за мърлявост в заведението, а най-много съм запомнила как, мисля, че Таня (беше пак аватар с котка  Laughing ) описа посещението си там: човекът-оркестър, който ги изпроводил с думите, че резервацията е необходима, тъй като заведението закупува пилешко филе (нещо толкова обикновено като продукт за всяко кръчме) САМО след предварителна резервация. И срещата на същия този човек-оркестър после в супермаркета как "лови" от хладилника опаковка пилешко филе.... всичко това ми се стори ама прекалено калитковско, разбираш ли... Дето се вика, можеше да отпрати неочакваните си гости по по-елегантен начин, а не така.

От друга страна, да - съгласна съм, че шанс на малкия бизнес трябва да бъде даден. И рекламата чрез ваучери за тях е идеален вариант. Идеален вариант да се представят добре на клиентите си.
И дори ... тъй като се замислих дали трябва да бъда тъй критична и да се влияя от изцяло чуждо мнение... ще си взема сега ваучер за Вратица и ще ги посетя. За да им дам шанс. Вярно е, че постоянно пускат ваучери по различни сайтове. Явно човекът-оркестър иска да привлече клиентела, оборот и да наеме персонал. Лошо няма. Дано си е извадил поука от предишните си не толкова успешни за клиентите му сделки и да повишава качеството си на обслужване с всяка нова сделка! Ще проверя на място.

В противен случай... ще стане като с ЕНСО - ще пуска, ще пуска, а после сайтовете сами ще му отказват поради множество причини, включително и по тази, че никой вече не купува ваучерите...

Спокойна, някой казвал ли ти е, че имаш талант да дразниш хората   bouquet

уф, защо ли споменах ЕНСО - пак видях тяхна оферта начи  #Cussing out

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 20:41 от Sandalka

# 82
# 83
  • София
За да ви следя!  bouquet

# 84
  • София
Пак подновявам въпроса си за масажите на Деянис - струва ли си  newsm78

# 85
  • Sofia
Направих си няколто теми почивка, айде пак, че иде есен  Grinning

# 86
само аз и моя браузер ли имаме проблеми с лапни ?

# 87
  • в света на неограничените измерения
Направих си няколто теми почивка, айде пак, че иде есен  Grinning

И аз съм така. Но папката с ваучери отъня /държа си ваучерите в папка/  и сега започвам с нови сили пазаруването.  Peace

# 88
  • София
Аз и моят браузер (Мозила) нямаме проблем - влизам си и разглеждам без проблем.

# 89
само аз и моя браузер ли имаме проблеми с лапни ?

Не сте само вие. Явно променят нещо по дизайна, тъй като ми се струва леко различен и зарежда доста бавно.

Общи условия

Активация на акаунт