Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 778
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
влизам да споделя ГОЛЯМОТО си разочарование от студио SD - май беше на наша съфорумка, но успя да ми развали настроението.

Става въпрос за тази оферта

Кичури с фолио + подарък 10 минути солариум + изненада - само за 20 лв вместо за 45 лв !
Първо - въобще нямаше изненада  newsm78 Rolling Eyes
Второ - кичурите ми са жълто-кафяви.... може да пусна снимка, ако някой иска, като попитах за матиране, ми се отговори да си купя шампоан за матиране  ooooh!
Трето - ми съсипаха полата... е това най-ме е яд  #Cussing out любимата ми пола, дънкова, от сива стана жълто-бяла... и за да видите и вие, пускам снимки
.
И белите петна някакси ги прежалих, по-вървят на сивото, ама жълтите.....  #Cussing out стоят все едно съм разляла чаша кафе, колкото човешка длан, ужасно грозно се набиват на очи... Мацката пръскаше боя навсякъде по мен и за съжаление най-вече го "отнесе" полата ми...

Изпрах я веднага като се прибрах и я снимах на простора, но за съжаление петната си стоят...  #2gunfire
Моля, ако друг е ходил по офертата, да пише впечатления ...

Иначе сме доволни от офертата на White Fir Valey - Разложката долина, не особено доволни от кетъринг на фирма Кетъринг - солени и сладки хапки, сладките бяха вкусни, солените - нищо особено, ние си направихме къде-къде по-хубави - сега не ми се търсят офертите им

# 346
  • Пловдив
И аз съм се възползвала от офертите на White Fir Valey - Разложката долина. Останахме много доволни. Малко вечерята от шведската маса не беше особено богата, но като цяло им давам 9/10

# 347
Интересно

# 348
  • софия
Пак са пуснали ваучери за почистване на лице в Елида, не можах да пропусна  Flutter
Изключително доволна останах от предишното посещение  Flutter
Ще кажеш ли малко за процедурата? Изчиства ли добре черни точки, а после има ли зачервяване на кожата?
Присъединявам се към питането.

# 349
Разликата със стандартното почистване е, че не се използва пара, а порите се отварят чрез масаж с етерични масла, козметичката специално ме попита дали имам алергия към такива  Peace Определено ми изчисти добре порите, а след процедурата нямах почти никакво зачервяване, което е прецедент, винаги съм избягвала почистването на лице при козметик, защото после 2-3 дни се разхождам с приятен лилав оттенък  Crazy Слагат специални успокояващи маски и явно работят  Peace След моята процедура козметичката ми каза, че се е притеснявала дали лицето ми ще се успокои достатъчно, защото кожата ми беше много дехидратирана и се наложи доста да стиска, при по-мазните кожи екстракцията на комедони става лесно  Peace В салона ползват висококачествена козметика, процедурата продължи 70-80 минути, накрая ми дадоха тестери за домашно ползване, изобщо за пръв път не се почувствах като ваучер-клиент (по отношение на козметичните процедури нямам много късмет с колективното пазаруване  Confused). Определено в Елида си заслужава да се ходи и на редовна цена  Peace  Peace

# 350
  • софия
Разликата със стандартното почистване е, че не се използва пара, а порите се отварят чрез масаж с етерични масла, козметичката специално ме попита дали имам алергия към такива  Peace Определено ми изчисти добре порите, а след процедурата нямах почти никакво зачервяване, което е прецедент, винаги съм избягвала почистването на лице при козметик, защото после 2-3 дни се разхождам с приятен лилав оттенък  Crazy Слагат специални успокояващи маски и явно работят  Peace След моята процедура козметичката ми каза, че се е притеснявала дали лицето ми ще се успокои достатъчно, защото кожата ми беше много дехидратирана и се наложи доста да стиска, при по-мазните кожи екстракцията на комедони става лесно  Peace В салона ползват висококачествена козметика, процедурата продължи 70-80 минути, накрая ми дадоха тестери за домашно ползване, изобщо за пръв път не се почувствах като ваучер-клиент (по отношение на козметичните процедури нямам много късмет с колективното пазаруване  Confused). Определено в Елида си заслужава да се ходи и на редовна цена  Peace  Peace
Еее, Поля, убеди ме! Вчера си запазих 2 ваучера и сега ще изляза да ги платя. Дори се замислям дали да не взема още 1. Пише, че може до 3 на клиент и препоръчват да се направят 4-5 поцедури. Искам само да те попитам: казваш "се наложи доста да стиска", а в описанието на стъпките никъде не пише, че има подобна процедура newsm78 Не, че ме е страх. Точно напротив. Като четях и се чудех как ще се почисти лицето без стискане, само с масла.

# 351
Това пише - "ензимна почистваща маска - основното средство за отстраняване на излишните рогови клетки и малките тапички (комедони) запушващи порите"  Peace
Слагат маска и после почистват порите  Peace

Имам и още един ваучер от тях - за хидратираща процедура с хилауронова киселина, но още не мога да отделя време да отида  Blush
И още нещо - на място ми обясниха, че имам право на 50% отстъпка при първо посещение (защото ходенето с ваучер не го броят за посещение) за всеки един от трите салона  Crazy

# 352
  • софия
"ензимна почистваща маска - основното средство за отстраняване на излишните рогови клетки и малките тапички (комедони) запушващи порите"  аз си го разбрах само като маска Crazy
Благодаря!
Няма да взимам още 1, защото щом е така ще отида сега преди морето, после малко след като се върнем и ако и аз съм доволна ще отида 3ти път с -50% за първо посещение Wink

# 353
  • в 1001-та нощ
аз съм ходила доста пъти в Елида и при двете козметички, много са внимателни, разбират си, поражения не съм имала, не са ме стискали, не е било нужно, но аз и не давам  Naughty

работят с много добра козметика - Бергман, Жернетик, Биолайн, Фитс .... при нужда ходя само там и на още едно място - Бюти Бутик

# 354
  • София
ох, чета, чета, ще взема и аз за Елида.....че ми е и близо. Много ме е страх, отвратителна ми е кожата, дано не стана орехова торта  Crazy

# 355
  • софия
Спокойна, хайде да ходим заедно. От другата седмица съм отпуска и без дете Wink Каквото има да правя, другата седмица ще го правя. (а и малко задачка може да отхвърлим Wink)

# 356
Ивонска вече не пише тук, но си спомням, че в първите теми много агитираше за Елида и зариби сума народ, не си спомням изобщо да е имало разочаровани, аз лично останах възхитена  Flutter

# 357
  • София
Спокойна, хайде да ходим заедно. От другата седмица съм отпуска и без дете Wink Каквото има да правя, другата седмица ще го правя. (а и малко задачка може да отхвърлим Wink)

Ооо, Руми, супер. И аз съм без деца. Казвай кога? Ти запази ли час? Ако не си, запази 2, плс. Като гледам и на море може да сме заедно....ама не съм резервирала.
Сори за лиричното отклонение   bouquet

Някой използва ли вече това почистване на кола? НА АДРЕС НА КЛИЕНТА 70% отстъпка от вътрешно и външно екологично измиване на лек автомобил осигурено от Ecowash

# 358
Видяхте ли тази оферта за спрей тен http://eha.bg/d0gQ ,
много ме изкушава, че съм бяла като току-що излязла от фризера и бързо изгарям и бенки ми се получаватили си внушавам

# 359
  • София
Ще си позволя малко разнообразие да внеса в темата, като предварително се извинявам за разводняването й. Ето как се прави реклама на сайт за колективно пазаруване в Англия, явно там са разбрали, че човекът е социално животно и повече от всичко обича да споделя. А това е най-добрата реклама, нали?

Общи условия

Активация на акаунт