Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 688
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И да се оплача от себе си, та ако случаааааайно се намери някой да помогне...
Поръчах си 6 ваучъра за непалския ресторант "Гуркха" и изпуснах срока да ги платя   Cry . А вече поканих приятели да ходим да обядваме заедно там...
Дори и някой да има платени ваучери, които да му се откъснат от сърцето и да ми ги продаде, едва ли ще са толкова много - 6 (нахално, а?) Все пак се чувствам длъжна да попитам  Sad

Ако питаш мен, обади се направо в ресторанта и се разбери с тях.  Wink

Това може да сработи, но няма гаранция.

Аз колкото пъти съм решила да платя с ИзиПей, толкова пъти я съм изпуснала срока, я съм си забравила кода....За това плащам с карта.

# 451
  • София
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=393&refid=23574&webid=67
Аз пак да попитам за отзиви  Whistling

# 452
Нали си търсех скоро изпиране на килими и се чудих за тази оферта http://www.dalavera.bg/365/12-60-lv-za-prane-na-kilim-v-avtomivk … oto-mi-e-na-gosti, но не я купих така или иначе. Онзи ден си занесох килима на автомивката под нас и познайте - излезе ми само 7 лв.  Grinning. Голям късмет, че не съм се възползвала от някоя "изгодна оферта" Joy . Препоръчвам и на вас първо да проверявате, че аз щях да се набутам излишно - не, че са много пари, но защо да ги давам като можа да мина по-тънко на редовна цена.

# 453
  • София-Младост
Нали си търсех скоро изпиране на килими и се чудих за тази оферта http://www.dalavera.bg/365/12-60-lv-za-prane-na-kilim-v-avtomivk … oto-mi-e-na-gosti, но не я купих така или иначе. Онзи ден си занесох килима на автомивката под нас и познайте - излезе ми само 7 лв.  Grinning. Голям късмет, че не съм се възползвала от някоя "изгодна оферта" Joy . Препоръчвам и на вас първо да проверявате, че аз щях да се набутам излишно - не, че са много пари, но защо да ги давам като можа да мина по-тънко на редовна цена.
Не виждам какъв ти е проблема, написано е 12.60 лв. за 10 кв.м, ако килима ти е 3 кв.м разбира се , че няма смисъл от този ваучер...Но 1,26 лв/кв.м. е добра оферта според мен.

# 454
Да, съгласна съм с теб, но просто щях да действам по инерция тогава и сега се радвам, че не го направих Simple Smile Като видях намалението и нямах представа от реалните цени, почти си го бях купила този ваучер Simple Smile Моят килим е около 6 кв.

# 455
  • София
И да се оплача от себе си, та ако случаааааайно се намери някой да помогне...
Поръчах си 6 ваучъра за непалския ресторант "Гуркха" и изпуснах срока да ги платя   Cry . А вече поканих приятели да ходим да обядваме заедно там...
Дори и някой да има платени ваучери, които да му се откъснат от сърцето и да ми ги продаде, едва ли ще са толкова много - 6 (нахално, а?) Все пак се чувствам длъжна да попитам  Sad

Ако питаш мен, обади се направо в ресторанта и се разбери с тях.  Wink

Това може да сработи, но няма гаранция.

...................

И аз смятам, че е по-сигурно да се купи през сайт, а не директно от мястото. От гледна точка на нашите си права. За мен бе достатъчно илюстративен случаят на нашата съфорумка с повредената коса и пола.  Crossing Arms  Ако имаше сайт помежду им, не смятам, че от салона биха подходили толкова немърливо към услугата си. И... няма касова бележка, няма добрутро... за мен такива сделки са високо рискови  Naughty
Намираме се в България, все пак...

# 456
  • София
Момичета не гледайте колко ваучера са купени, винаги се манипулира резултата и голяма част не са реално закупени, а само кликнати Peace
Аз от Белиз още се чудя дали съм доволна, хода на мишници фотоепилация, имам 4 процедури и няма кои знае какъв ефект, направи ми впечатление, че всеки път щракат различен брой с машинката, сега споменах, че не виждам резултата и мацката се престара с около 15 щраквания на мишница, иначе прави около 5  Rolling Eyes

От Белиз вече не съм толкова доволна. Първоначално бях много ентусиазирана, заради добрите отзиви тук, но след 3 процедури подмишници няма почти никакъв резултат. Имам още 2 ваучера, за да станат препоръчителния им брой процедури. След втората окапаха най-много, но сега пак са си там. След толкова много ваучери, които пуснаха сигурно трябва да сменят консумативите, а може би не го правят.

# 457
Здравейте!
Имате ли представа дали салон за красота STAR CENTER GLORIA в Бургас е добър? Чудя се дали да си купя ваучер за кичури там и се питах дали някой е ходил в него... Simple Smile

# 458
Момичета не гледайте колко ваучера са купени, винаги се манипулира резултата и голяма част не са реално закупени, а само кликнати Peace
Аз от Белиз още се чудя дали съм доволна, хода на мишници фотоепилация, имам 4 процедури и няма кои знае какъв ефект, направи ми впечатление, че всеки път щракат различен брой с машинката, сега споменах, че не виждам резултата и мацката се престара с около 15 щраквания на мишница, иначе прави около 5  Rolling Eyes

От Белиз вече не съм толкова доволна. Първоначално бях много ентусиазирана, заради добрите отзиви тук, но след 3 процедури подмишници няма почти никакъв резултат. Имам още 2 ваучера, за да станат препоръчителния им брой процедури. След втората окапаха най-много, но сега пак са си там. След толкова много ваучери, които пуснаха сигурно трябва да сменят консумативите, а може би не го правят.
Аз имам още 4 ваучера и силно се надявам след тях да има ефект, иначе може би и аз ще се огледам за някоя друга оферта Rolling Eyes

# 459
Имах такъв познат, но не сме коментирали задълбочено... Каза просто, че е много недоволен от Grabo (та го каза по цветущ начин де Rolling Eyes ), но така и не сме говорело подробно... Tired

А, мами, някой да е пробвал рефлексотерапия и заслужава ли си, помага ли? Судиото е Фрея Идун..

Оооо, заслужава си! Къде видя офертата, пусни линк, защото определено бих си купила! Hug

# 460
  • София
Да ви кажа и аз за "Белиз". След три процедури под мишниците имам опадали косми тук-таме... Смятам да им кажа следващия път, че нещо май не е както трябва. Пък да видим.
Чудя се дали да не си купя ваучери за Legrano... Там е различна технологията. Дали може да се съчетае?!  ooooh!

За протокола - и аз си взех ваучер за ензимното почистване на лице в "Елида". Simple Smile

# 461
  • София
Много ви благодаря, момичета, за съветите. Обадих се в сайта. Той всъщност беше deals.bg, а не както го изписах грешно по-рано. Те бяха много любезни и отзивчиви и ми обещаха нов код за плащане. Благодаря и на вас, и на тях!
Сега остава да си заслужава непалската кухня усилията  smile3521

# 462
# 463
Студио Hathor- супер, супер, супер! Косата ми никога не е била толкова хубава. Момичето е много внимателно, попита ме какво използвам за коса. Препоръча ми на Лореал Проф. серията за обем и ми подари мостри в сладурски опаковки на шампоана и маската. Обра ми цъфтежите внимателно, сложи ми продукт за обем и термопротектор. Изправи ме и прическата ми отива много.
Страшно съм доволна и ако някой ходи, ако може да попита какви са редовните цени на тези процедури?
Ето офертата, вече изтекла за жалост:
http://www.lapni.bg/offer/720/Нова-визия-за-вашата-коса-с-Измиване-Подхранваща-маска-Подстригване-и-сешоар-за-всяка-дължина-на-косата-с-продукти-на-Loreal-от-Студио-за-красота-Hathor-само-за-12.99-лв

# 464
Днес взех за вкъщи 2 пици от АТМ.Първо че бяха на големина колкото една пица от fancy (440gr),А уж трябваше да е  700gr, и Второ беше жалко подобие на пица,дебело тесто,безвкусна ,малко продукти.   Никога повече!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт