Къде в Бургас? (28)

• 88 302
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас

http://www.azola.bg/руски-вълшебни-приказки-1-(cd)__9627

В този сайт е на CD, но пише че има и книжка с 36 страници текстове и картинки.

http://www.azola.bg/zoom.php?p=9627&imgn=2

# 661
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Момичета,къде продават пюрета Плазмон - че не съм виждала или не съм обръщала внимание!

# 662
  • Бургас
Момичета,къде продават пюрета Плазмон - че не съм виждала или не съм обръщала внимание!

Пикадили Peace

Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя таквиз работки? Thinking
..........
В Карфур и Кауфланд не видях ... Идеи?
Нямам много възможност да обикалям, че на малкия му писва бързо, а ми трябват.

В Карфур преди имаше newsm78
И май съм ги мяркала на вторя етаж в МОЛ-а ,
магазина до Хиполенд.

# 663

Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя таквиз работки? Thinking
..........
В Карфур и Кауфланд не видях ... Идеи?
Нямам много възможност да обикалям, че на малкия му писва бързо, а ми трябват.

В Карфур преди имаше newsm78
И май съм ги мяркала на вторя етаж в МОЛ-а ,
магазина до Хиполенд.

И аз съм виждала в Карфур и в Пикадили /утре мога да погледна в последния и да ти пиша със сигурност/. Както и в един магазин за домашни потреби по "Фердинандова" близо до "Чиплаков", но беше преди няколко месеца.

# 664
Като споменавате Карфур някой да е видял седалките за кола .Нормални ли са или от стириопор като тези в Лидл?

# 665
В Карфур, в събота, ослепях да гледам, но не намерих... Изкупили са ги гадовете!  Mr. Green Ще проверя утре на Фердинандова.  Hug

# 666
  • Бургас
Steltion, благодаря за предложението, но ми трябва точно това издание.  Peace

# 667
Търся сервиз за хладилник "Зероват" от преди ПСВ. Mr. Green Някъде от 93-а е.

# 668
  • Бургас
да знаете някой да продава домашни яйца, може и извън Бургас, в някое близко село

# 669
  • Бургас
да знаете някой да продава домашни яйца, може и извън Бургас, в някое близко село
Купувала съм от пазарчето на Краснодар.
Някой да знае от коя митница мога да си получа пратката от Хонг Конг? Не съм получила покана или известие, просто гледам в сайта за проследяване на пратката.

# 670
  • Бургас
Купувала съм от пазарчето на Краснодар.
Някой да знае от коя митница мога да си получа пратката от Хонг Конг? Не съм получила покана или известие, просто гледам в сайта за проследяване на пратката.
аз съм получавала в пощата по местоживеене, но не са били много едри неща

# 671
здравейте,да знаете къде се премести магазина за бои на алфапарф ,който беше на ул.левски

# 672
здравейте,да знаете къде се премести магазина за бои на алфапарф ,който беше на ул.левски

Ако е същият за който си мисля - сега е пак на Левски, но продуктите са им в козметичния магазин, който е до тунела за нотариус Надежда Маркова и книжарницата. Дано да си ме разбрала.

И аз имам едно питане. Някъде из темите бях чела за фирма за интериорни врати, на които цеха  им е  или в Горно или в Долно езеро(во). Помня, че бяха на изгодни цени и друго нямам като спомен. Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм много благодарна.

# 673
за боите на Алфапарф-аз по спомен,дано не бъркам,някой беше питал преди тук и момичетата отговориха че е някъде към Славейковото пазарче преместено,но не съм сигурна..В сайта няма ли адрес?

# 674
 Denito  може ли да ми пратите сайта

Общи условия

Активация на акаунт