Къде в Пловдив???-24

• 79 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Знае ли някой къде точно е офисът на Еконт в Тракия?Някъде около Кауфланд ми се върти, или бъркам?Ако може номер на блок, че улиците ми са мътни.Благодаря предварително Peace

Мисля,че съм го виждала още на първото кръгово от към Мебелна къща.Там където е детския център Дино-срещу него.Има и една борса са обувки,както и млечна бакалия.

# 166
  • Пловдив
А кажете къде в Тракия около Кауфланд,Мебелна къща,Детски свят има автомивка,където да си изпера килима? Rolling EyesАко някой е ползвал услугите...

# 167
  • Пловдив
Знае ли някой къде точно е офисът на Еконт в Тракия?Някъде около Кауфланд ми се върти, или бъркам?Ако може номер на блок, че улиците ми са мътни.Благодаря предварително Peace

До 52 бл. Има една нова кооперация, отдолу има магазинчета, там съм виждала офис на Еконт  Grinning

# 168
А кажете къде в Тракия около Кауфланд,Мебелна къща,Детски свят има автомивка,където да си изпера килима? Rolling EyesАко някой е ползвал услугите...

Мисля, че в автомивката до Форума в Тракия перат и килими Simple Smile

# 169
много спешно ми трябва хубав ресторант с българска кухня-имаме чуждоземски гости и ми се иска да им покажем бг кухня Hug

# 170
  • Москва
Ресторант  "Мегдана" до Автогара Юг. Фирмата,в която работят родителите ми го използват за всички чужди гости.Имат и програма.

# 171
много спешно ми трябва хубав ресторант с българска кухня-имаме чуждоземски гости и ми се иска да им покажем бг кухня Hug

Ресторант "Веселото село".
 Освен българската кухня ще ги впечатли и фолклорната програма. Peace

# 172
Ресторант  "Мегдана" до Автогара Юг. Фирмата,в която работят родителите ми го използват за всички чужди гости.Имат и програма.
Peace
Предполагам ,че във много рестуранти има програма , може би само в петък и събота.Ние вчера бяхме в Воденицата в Тракия и имаше програма

# 173

Категорично НЕ препоръчвам Мегдана! Развалиха ни празник с чужденци с ОТВРАТИТЕЛНОТО поведение на сервитьора. Повече не съм стъпила, няма и да го направя.Явно там сервитьорите приемат чужденците като златни кокошки, които са длъжни да понасят ужасно обслужване и да поръчват царски нон стоп, грозна картинка.

Веселото село, Воденицата в Тракия, Арбанаси в Тракия.

# 174
Във Веселото село пее вече трета година едно от моите момичета - Светла. Абсолютен професионалист е и така си е подбрала репертоара, че да е интересен на чужденците /на мен също често са ми споделяли, че всичките наши песни им се струват абсолютно еднакви/. Наблюдавала съм я много пъти и най-важното е, че следи обратната връзка и реагира точно на място.
Аз също, за да не се излагам пред чужденците - само Веселото село.

# 175
Мисля,че съм го виждала още на първото кръгово от към Мебелна къща.Там където е детския център Дино-срещу него.Има и една борса са обувки,както и млечна бакалия.
А къде по-точно е детски център Дино, че ми го похвалиха  newsm78
tandonova79, аз ползвах фирма Рай, идват, взимат ти килима, изпират го и ти го връщат. Килимите са ни много светли и бяха доста зацапани, доволна съм от резултата. Ако те интересува ще изровя координати

# 176
Не бих желала да се приема като реклама, не беше отдавна ситуацията на спорове на тази тема, само да споделя, че вече втора събота подред водим сина ми на Кю-зар - лазерните игри, в Стара Загора при Ерин Брокович.
Наистина е страхотно изживяване, много е запален моя и до сега беше лесно, че лятото живее наблизо, есента няма да има как, когато си го приберем в Пловдив, да го водим редовно. Но си заслужава, кефят се децата Peace

# 177
  • Пловдив
Лъки,мерси но става дума за 1 килим...да не ги разкарвам Wink Peace

# 178
  • Пловдив
Уличката зад пощата, където минава 44, в новия блок отдолу - има магазинчета, баничарница, там е и Еконт.
Срещу поликлиниката, в уличката отдясно на Глобул има автомивка перат и килими.

# 179
Здравейте!
Моля пишете- знае ли някой къде се примести магазина на модна къща ,,росита,,
Беше до пицария ,,верди ,, до телевизиятя и радиото.
Предварително Ви благодаря.

--
Хубави раници за ученици съм виждала в книжарниците зад ГРАНД.

Общи условия

Активация на акаунт