.. и честито за добрите изследвания
когато е жаден иска пак да суче,а вече само кърмата не му е достатъчна...
и на Крис обривите бяха точно както ти си ги описала!Бяха много и много червени и изглеждаха направо страшни... Получиха се след като яде Тиквичка с картоф (смесено с малко кърма,защото беше много гъсто) и аз естествено първо набедих пюрето и изхвърлих останалото,но доктора каза,че не е от него и преди това беше ял такова пюре,но нищо му нямаше!

да не казвам какво. Трябва и аз да ходя на цитонамазка, мисля този месец да свърша тая работа. Дано всичко да е наред 

Бъди здрава, много обичана и щастлива 
При нас не може да се каже, че е обрив... от далече бузките просто са зачервени, но като се вгледаш се забелязва, че кожата е много суха там, така че е по скоро нещо контактно
Нартхерцена при нас не помага
така ми липсваха постовете ти
Преди месец щях да кажа, че да се научим да пием вода от биберон е мисия невъзможна, но и аз като Евридика упорито предлагах и вече пие по време на ядене или като сме навън. Не че изпива по много, но поне вече не се мръщи като му давам. Преди му предлагах преварена, но с нея нямах никакъв успех, сега давам някаква изворна с розов етикет и я пие

е за всички, споделили за вземането на урина. Успях от раз , но да видим дали ще е чиста, че без да искам пипнах плика отвътре
. Сега моля за палчета за резултатите 
) пиеше по глъдка,но на седмица или две. Сега пие без проблем,поне това не е проблем

къде се изгубихте всички
Препоръчани теми