ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 064
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Totoni, а как изглеждаше вашия обрив?

.. и честито за добрите изследвания  Hug

# 571
И едно въпросче от мен към кърмилите и/или все още кърмещите мами,както и към Консултантките на ЛЛЛ:
Как научихте бебоците си да пият вода от шише с биберон?
Крис само дъвче биберона и ако случайно попадне вода в устата му,прави една погнусена физиономия и я изплюва Blush когато е жаден иска пак да суче,а вече само кърмата не му е достатъчна... Rolling Eyes

ПП cama Hug и на Крис обривите бяха точно както ти си ги описала!Бяха много и много червени и изглеждаха направо страшни... Получиха се след като яде Тиквичка с картоф (смесено с малко кърма,защото беше много гъсто) и аз естествено първо набедих пюрето и изхвърлих останалото,но доктора каза,че не е от него и преди това беше ял такова пюре,но нищо му нямаше!  Thinking

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 01:24 от Totoni

# 572
Моя се научи да пие вода след като започна да яде от всичко.Преди това грам не близвашевсе едно отрова му давах,същата погнусена физиономия Laughing

# 573
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утрооо!

Отиваме на изпит...  Mr. Green

# 574
Успех на изпита newsm10

# 575
Добро утро - днес са ме изпреварили, но пък аз свърших куп неща - готвих за малчо, подготвях багаж, правих закуска за малчо и кака и едва сега сколасах да седна малко на компа, че след малко излизам да пазарувам с каката, а Явор ще го оставя със свеки. Каката да ви кажа ми е страхотна помощница - занимава Явор и аз си глътвам свеж въздух, а пък той умира за нея. Вече обикаля в проходилката из всички стаи, че нали нямаме прагове и му е лесно - знае, че като не съм в спалнята, съм в кухнята и идва, знае стаята на кака и ходи при нея .... усети свободата той.
Мими, стискам палци за изпита!!!
Аз не зная дали ще имам време днес пак да пиша, а и не зная дали ще има нет на морето, че все пак ще сме на къмпинг, та скъпи дружки, може да се чуем едва другата седмица, към края. Пожелавам да няма болни бебенца и майки!

# 576
  • Sofia
Добро утро!

Мими, успех на изпита!

Ятце, пожелавам ти една страхотна почивка!

Освен и аз да кажа за обривчетата. Диди през месец-два получава по бузките и брадичката. Нейните са като ситни пъпчици, някои с малко бяло връхче, които докато завехнат приличат и на лишейчета. Според педката, това е напълно нормална реакция от слюнка, храна, сега потене в жегите и търкане на личицето в какво ли не. Минава за няколко дни, като мажа с Нахткерцена на Д-р Тайс. Според моята педка, профилактика срещу появяването им е мазане на личицето с кремче два пъти дневно, за да пази от всички дразнители. Склонна съм да й вярвам, защото последния път нарочно обърнах внимание, че се появиха след като няколко дни не я бях мазала Sad

Хубав ден на всички!

# 577
Добро утро,
Дейзи, не се включих на въпроса, защото наистина най-добре да го види доктор. Иначе като беше по-малък Лорис го мажех с това http://apteka.framar.bg/30019767/%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B5% … 0%B0#.TmHJ32rviSo
Това е крем за много суха и чивствителна кожа.
cama, алергията от картоф е много рядко срещана, но се проявява точно така, с зачервяване и пъпчици около устата. Но това не значи, че ще си остане така, с времето ще отшуми. Отложи го за по-натам и ще видиш дали има реакция.
Тони, радвам се че резултатите от лечението са добри Hug
За водата, при нас беше трудно да го науча, но с много упоритост успях, той също се мръщеше. Пробвала ли си да му даваш чай например? Може да му хареса повече. Ако пък не иска да пие от шише, пробвай от чаша. Лорис като гледа как пием ние иска и той и му сипвам по малко сок или вода и той като пийне е много горд от себе си и гледа важно- важно Laughing
Анилеви, тези доктори направо заслужват #Cussing out #2gunfire да не казвам какво. Трябва и аз да ходя на цитонамазка, мисля този месец да свърша тая работа. Дано всичко да е наред Praynig
Преди време една приятелка я бяха наплашили така, имаше раничка след раждането, което често се получава. Трябваше просто да я изгорят, но лекарят така я беше наплашил. Беше й казал да си намери коя да й гледа детето... все едно ще умира вече #Cussing out
Мими, успех на изпита fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
От вчера започнах да давам глутен, взех млечна каша с овес. Дейзи, нали и ти искаше да вкаравш постепенно глутен, е не става, защото няма каша или каквото и да е само от ръж или ечемик, всичко е с пшеница. За това следващото, което ще дам е с няколко вида зърна. Не мога да разбера защо казват, че е хубаво да се въведе в този ред, след като няма как да стане newsm78
Май стана много дълго, хубав и усмихнат ден на всички

# 578
Честит рожден ден на Зелда!

# 579
Честит Рожден Ден, Зелда   bouquet Бъди здрава, много обичана и щастлива   bouquet

Благодаря на всички за отговорите относно червените бузки  Hug При нас не може да се каже, че е обрив... от далече бузките просто са зачервени, но като се вгледаш се забелязва, че кожата е много суха там, така че е по скоро нещо контактно  Thinking Нартхерцена при нас не помага  Rolling Eyes
Тотони  Hug така ми липсваха постовете ти  Hug Преди месец щях да кажа, че да се научим да пием вода от биберон е мисия невъзможна, но и аз като Евридика упорито предлагах и вече пие по време на ядене или като сме навън. Не че изпива по много, но поне вече не се мръщи като му давам. Преди му предлагах преварена, но с нея нямах никакъв успех, сега давам някаква изворна с розов етикет и я пие Naughty
Ятце една незабравима почивка ти пожелавам, изпълнена само с положителни емоции  Hug
Джобното Мими има стиснати палчета за изпита  fingerscrossed
Евридика явно това ще ни е плавното въвеждане на глутена. Първо ще дадем овесена каша и ще преминем на пшеничените продукти  Rolling Eyes Ти каква каша взе? Аз вчера купих плодови миксове на Ганчев с овесени ядки - ще са някаква алтернатива на кашата, за да разнообразяваме  Peace

# 580
 cama при мойто зверче си е лишейче, не са пъпчици. Но вместо да го мислиш иди и попитай  Hug
 Евридика до колкото си спомням ти каза, че си водиш подробна схема на захранването на Лорис. Ако не е проблем да ми я пратиш за ориентир  Blush
  Зелдичка - Честит Рожден Ден   bouquet
   А това   bouquet е за всички, споделили за вземането на урина. Успях от раз , но да видим дали ще е чиста, че без да искам пипнах плика отвътре  ooooh!. Сега моля за палчета за резултатите  Praynig
  Вода  -  в началото ( щях да пиша "като бебе", сякаш все още не е  hahaha ) пиеше по глъдка,но на седмица или две. Сега пие без проблем,поне това не е проблем  Joy

# 581
Да ви питам, подсладявате ли водата? Аз само, ако я подсладя я пие иначе прави намусената физиономия и бута шишето демонстративно Simple Smile

# 582
  • Варна
И Рая не иска вода все още, уж щяла да пропие като сме почнели месото, че щяло да й дразни..ама нъцки. Мяксимум 30 мл. на ден изпива, като основно си чеше венците с биберона, като бесен ротвайлер е, върти си главата наляво-надясно милото, все едно аха-аха да го скъса..и между другото попада и по малко вода в устичката..

Аз още се чудя дали да я слагам в проходилката..имаме една подарена, ама не знам дали искам-нали казват, че така ги домързявало да се учат сами да вървят..но която и майка да съм питала, всички са ЗА-поне така не трябва само да мъкнеш детето от стая в стая, а самичко отива, където иска..не че това е по-добре , де, имайки предвид колко белички ще ми пави така..

Снощи падна от дивана (не помня дали съм казвала, че й е второ падане, първото беше пт леглото, докато аз бях в другата стая за сек., но не казах на таткото). Снощи баща й беше до нея, на няма 2 см от нея и аз само му казвам-мило, пази я , назад лази, пази я, пази я ..а той гледаше мача..и таъкмо го казвам МИЛОООО..гледам малаката вече във въздуга, но баща й я хвана в последната сек, само пипна леко земята с краката, нищо не си удари, само се стресна и малко поплака от уплашено..добре че не си удари главата, че после трябваше да я държим будна, а беше време за лягане..

# 583
Зелда, ЧЕСТИТ РОЖДЕРН ДЕН, ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ И СПЕЦИАЛНО НА КРАСИ, МИЛА, ЕЛИЗА, ЙОАН(тези запомних:()!
Мими успех на изпита!
Аз да Ви питам - на НАХТКЕРЦЕН С КРЕМЧЕТО ЛИ МАЖЕТЕ ИЛИ С БАЛСАМА ПЪПЧИЦИТЕ ПО ЛИЦЕТО???
хУБАВ ДЕН!
Симето не ме оставя да пиша, а днес така ми изкара акъла - повърна ми обедното ядене, ама и през носа и през устата излизаше и явно беше гъстричо, че и той се изплаши хайвана, че ще се удави - рев, рев, пищя, ужас. Аизобщо не яде много - някъде около 70 гр.

# 584
Аз не подслаждам водата  Naughty

Яребичка в аптеката ми препоръчака балсама, защото по-лесно се размазвал. За пъпчиците от слюнка на нас ни помага. Направи ми впечатление, че състава му е подобен на едно френско кремче, което преди бременността ползвах за екземи, които имах по лактите, мисля че беше SVR  newsm78

Липсва ми lena, както и куп други мами  ooooh! къде се изгубихте всички  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт