Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Тумбееее.... newsm59
Желая ти всичкото щастие на света!Бъди преди всичко здрава,а другото се постига!  bouquet

# 151
  • София
Адашчеее  Heart Eyes  Hug Да си жива и здрава, все така очарователна и прекрасна! Всичко най-най-най-прекрасно ти желая!!!

kris70, успех с поправката!!! Желая ти страхотни резултати от режима и постигане на визията от аватара ти по-скоро, от колкото се надяваш!!! Моят кантар е точно там дето казваш-м/у леглото и вратата. Няма как да стана и изляза от стаята, без да стъпя върху него  Laughing

Добре дошли и успех на всички новоприсъединили се!
Честит празник и най-добри пожелания на всички, които са имали поводи напоследък... аз нещо поизтървах нишката...  Rolling Eyes

# 152
Добро утро момичета!

Тумбе, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, окриляна от любовта и винаги в хармония със себе си!

# 153
  • София :(
                   Добро утро  Hug
            То амен обед вече станало, ама нищо де, ще си изпия и днес кафето във вашата компания, че като хукна довечера...

Tumba lumba, да си здрава, щастлива, влюбена, красива  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 154
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Тумбе, ЧРД! Винаги да е слънчево около теб!  Hug

# 155
  • Испания

Много здраве, щастие, любов и усмивки!  Hug Hug Hug

# 156
Oooo, момичета любими,
Благодаря Ви от сърце! Прекрасни сте и много мили!

Почерпете се за мое здраве!

# 157
Tumba_lumba Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и човек, с когото да ги споделиш! Честит рожден ден!

# 158
Tumba_lumba newsm51 smile3525 newsm59 nbirthday  Gift  party023  bigdance2  ura newsm18  Party Time Tada  costumed034  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 159
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТУМБЕ! Желая здраве, щастие и сбъднати мечти и цели! Много много любов!

Хипнотизирах се от моливчето на Смайлс да го гледам как изписва поздрава, особено как удължава чертичките на Е-то Joy

Добре дошла на Дарии! Мисля, че правилно си решила с двата протеинови дни! После ако не става, пък ще минеш на трета фаза, защото за 2-3 кг не си заслужава изобщо да се хващаш с първа и втора. Абе, засили по някакъв начин движението, пий повече вода, спри излишните въглехидратни храни - в смисъл нишестените - картофи, ориз (щом не употребяваш сладки и тестени - не ги и споменавам), намали плодовете и зеленчуците и си готова за 1-2 седмици. но трябва да засилиш чистото месце и рибата.
Четейки за лютото, което усилено се мъча да включа в менюто, но понеже по принцип не ям - направо като лекарство го използвам - то ми люти, аз пия вода, лапам мръвката, после пак така...но изтърпявам някак... прочетох и това - http://www.garabitov.bg/bg/Център-Гарабитов/29 - става дума за добавяне на лютив червен пипер в кленово-палмов сироп...Бионсе отслабвала с такъв...
Като си мисля този човек (Данаил Чернев) - 297 кг!?! - да вземем да го включим в нашия режим! Той се мъчел да отслабва с ориз и зеленчуци и т.н. (този или някой от другите...?) Ми незнаят хората как се отслабва - здравословно! Мисълта ми е да се научим да употребяваме лютичкото! Смятам този режим за най-здравословен и ефикасен. Чета си разни неща и си отчитам кое да прибавя, но така, че да не е в разрез с нашия режим!

Браво на Натали-Никол! Това с психотренинга го пробвах преди доста години и смятам, че си е много правилно, стига да се прилага редовно и силно да вярваш в него! Ще взема да го включа и това! Леле ще се вейкосам, значи от раз!
Аз пък всъпвам най-после в този МЦ и сега съм с 1,5 отгоре - като видях кантара тази сутрин щях да припадна - пак стъпих - няма грешка! Уф!

Крис - супер си! Браво за първия голям минус! Днес как е положението!
Пак разглеждах с голямо удоволствие галерията с шалове и всякакви красоти! Браво!  Ще си поръчам един като се спра ня някой, че не успях - всичките ми харесват!
Корни е открила такова джумбаре, че скачам веднага в него!
Добре, че се появи рожденичка, че да се разпишете, бее! Ииии - никой нищо не казва друго! С голям зор ще напълним някоя страница, ако не са поздравите и чергите на Мимс! Хайде, приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 13:48 от ArhMih

# 160
Здравейте за не знам кой пореден път, но........ този път смятам да успея и се надявам да ми помогнете да не залитам напред назад. Радвам се, че съм пак сред вас.

# 161
Здравейте!
Рядко пиша тук, но ви чета понякога. Много се възхищавам на няколко от успелите момичета!
Аз свалих 21 кг (до 69) и сега съм в 4-та фаза от декември. Обаче качих 7 кг. Цяло лято се опитвам да сваля малко от тях, обаче не и не! Не съм започвала режима на Дюкан отново, но искам да го направя и търся подкрепа от вас. Кажете ми, окуражете ме, дали ако започна стриктно от 1-ва фаза, мога да ги сваля тея скапани 7 кила .

# 162
здравейте момичета
досега само ви четях,но реших и аз да се разпиша
казвам се димитрина,на 34г,имам две деца
на 29 юли започнах режима с тегло 68кг,сега съм 64кг,а мосю дюкан каза че трябва да стана 52кг,средата на ноември,така че съм с вас,като ви чета и се надъхвам да продължа,особено ме мотивират успелите
лек и хубах ден

# 163
  • Бургас
Здравейте красавици!
Много ми липсвахте,но имах много готини гости и почти не оставаше време за писане!
При мен всичко се развива чудесно,въпреки оскъдната храна и недоспиването.
В момента тежа 76кг,което са -24кг за 3месеца и половина,много съм щастлива!
Честитя на всички,които са имали повод за празник,няма да ви изброявам,че ще забравя някой.
На всички новички,добре дошли и успех!
Тумбе,честит празник,бъди здрава,красива и щастлива!

# 164
Tumba_lumba Честито и от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт