Откачалска му работа - spasdidi с нейните 3 деца и при положение, че досега се е престрашила да си ги ражда тя, дори и да реши да има 4-то дете, пак ще си го роди, вместо да осиновява! А дори и да стане така, че иска такова нещо, когато вече не може да роди, би си осиновила бебче, а не голямо момче?
Както и да е - сънищата понякога могат и нас самите да ни изумят със странностите си!

по малко да хапе мъж си и пожелавам
Тортичката е с любимия ни Мечо Пух
.
, но не мога да кажа, че стиска силно с венците (е, поне много рядко де), което ме кара да си мисля, че още не я дразнят. Дано да е поне безпроблемно, че на голямата Шушулка не ги усетих даже. 

Да сте все така красиви и да се чувствате толкова обичани, както в онзи красив ден, когато казахте "Да" на любимите си момчета 

Да сте много щастливи и обичани дълги години 
Пък той ММ само това чака 

Аз пък квато съм параноичка все си мисля едни....А онзи ден дори се събуди след няколкочасова дрямка и пак не поиска да яде, а се разхождахме още два часа, тя в чудесно настроение. Викам си има му нещо на това дете - що не иска да яде
А ММ вика - тя и един месец да пропусне да яде няма да й проличи - с тия 7 и кусур кила
Знам ли, секретът си беше ОК, надявам се да е нормално
Че вече ми се подиграват на колко доктори я водих 

. Знам, че само при менструация се променя вкуса на кърмата и се появява горчивина, но аз няма цикъл. Ох, незнам вече какво да правя, само знам, че не искам да я дохранвам с АМ. Помагайте момичета

Препоръчани теми