Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 633
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Добър вечер!

Деси_шиша, мерси за инфото. Аз имам една снимка, та ще отивам с нея, но във вторник сутрин.

Къщичке, честито зъбче на Габче.
По този повод имам въпрос: Горе долу колко време след като на венеца се появи бялата точка на зъбчето, то избива? И Максито има вече бяло на едното зъбче, но не е избило. някои ми казват че така може да отиде и месец. Или да го очаквам скоро това зъбче? и аз утре ще купя гелчето на Бочко, да мацвам по малко.
И друго си мислех аз тази вечер, вие всяка вечер ли миете главата на бебето с шампоана за баня? Питам тези, които по принцип ползват козметика, знам че има и такива, които мият само с водичка...

# 496
  • До морето :)
За козметиката - ползваме през вечер шампоан
Ох, моето дете яде в 17ч., заспа в 18ч. и още кърти  ooooh! Ама от 8 сутринта да 18ч. е спала има-няма 2 часа

# 497
Като си говорим за сънища - аз имах най-откачения сън тази нощ! Сънувах, че spasdidi си е осиновила момченце на около 5-6 годинки (от по-мургавките такова)! А дъщеря й сигурно беше на 3 - по-малка беше от него! И да продължа - момченцето нямаше никакви обноски, държеше се супер грубо, даже се поряза нарочно, докато седяхме на масата и майка му (spasdidi) приготваше салата! И през цялото време беше: "Мамо, дай...", а когато се поряза беше: "Мамо, дай кърпичка". А тя - грам внимание не му обръщаше - аз се възмущавах, тя все едно го няма в стаята! Накрая хванах някакви салфетки, да му обърша кръвта, преди всичко да е станало в кръв и почнах да му обяснявам, че не се говори така, че трябва да се казва: "Мамо, можеш ли да ми дадеш..." и т.н.  newsm78 Откачалска му работа - spasdidi с нейните 3 деца и при положение, че досега се е престрашила да си ги ражда тя, дори и да реши да има 4-то дете, пак ще си го роди, вместо да осиновява! А дори и да стане така, че иска такова нещо, когато вече не може да роди, би си осиновила бебче, а не голямо момче? newsm78 Както и да е - сънищата понякога могат и нас самите да ни изумят със странностите си!
Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Е, не, menyanthe, паднах от коня просто! Няма такъв сън!  hahaha
И имаш пророчески способности
Първо, като крещят зверчетата около мен и като е напечено, наистина не им обръщам внимание, защото иначе или ще крещя, или ще ги избия!  Mr. Green
А за осиновяването - аз с Ирката, се пробвах да забременея точно една година - и не ставаше, и не ставаше! Тогава много съм си мислела да осиновим едно детенце, но мъжът ми нещо  не беше съгласен!
Елис, Мартинка на Сима вече е наредена за моя Яско! Долу ръчичките!  Mr. Green
А и за Тошката нещо по-младо трябва, а?  hahaha

Къщичке, честито ни първо зъбче при МАЙ-четата!

Какви поверия знаете за първото зъбче?

Аз знам, че който пръв види зъбчето на бебето, му купува бяла дрешка - та да са бели зъбките!  Mr. Green
И друго, че майката го натърква с метална паричка - та да са здрави, като желязо зъбките!

Честити годишнини на Гери и Десинце! Желая ви много любов и много деца!!!

Хоупчеееееее, грабвай един лаптоп в тъмното - кВо го гледаш? По цвят ли? Важно е работа да върши и във форума да се навираш!  Laughing

mushence, аз Ирката я къпя все още под чешмата! Тя нали е по-мъничка, та ми е по-лесно! Главата и, мия с шампоан 1 или 2 пъти седмично! Дупето - с шампоан когато се наака! Иначе само с вода. Кожата и е иделна!
Хоупова да ме похвали на принц Филип! И също му предай, че не е възпитано да си яде краката!  hahaha

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 23:55 от spasdidi

# 498
  • София
*polita* ще трябва да я черпя нещо! Сега благодарение на нея тегля малката преди и след всяко хранене, но ще изчакам да мине и днес целия ден, че вчера почнахме от средата и ще видим - 2 дни теглене в едно и също време разликата и количеството изядена храна за 1 ден! Пък после ще му мислим...

# 499
  • на североизток
Къщичке, честито ви зъбче и на вас! Hug
Ние чакаме второто, дано и то да поникне така леко както първото.

Елис, бързо оздравяване на Тошката Hug

Честити годишнини на Гери и Десинце
! /Гери, настина си била прекрасна булка!/

Ния отново е в някаква стачка - кърмаческа ли е, каква е не знам. Не спира да се върти, да пъшка, да рита и да си мята ръцете, докато се храним. Върти си главата, смее се, гука, млякото тече ooooh!
Иначе ние бяхме само с беба тези дни - баткото и каката са на гости при баба си, но тази вечер ги чакам да се върнат и тишината и спокойствието ще са отново мираж в нашата къща Joy

# 500
  • Стара Загора
Ха добро утро и от мен bowuu
Много празници вчера...много нещо Mr. Green Да сте живи и здрави всичките Heart Eyes
Тошко да се оправя милия Heart Eyes
Днес ме на доктор семейно...Слави на контролен за бронхита /ама като гледам ще пием още АБ/ и Боримечков за месечната консултация но няма да дам да му бият ваксината /кашля, сополи и т.н...мерси съм Twisted Evil/
Честито озъбване на снахата Hug по малко да хапе мъж си и пожелавам Mr. Green
Поверия за първото зъбче аз незнам...със Слави нищо не съм правила Crazy

# 501
Здравейте момичета:)
Първо честотити годшнини на Деси и Гери - бъдете живи и здрави, вие и семействата ви, и се обичайте още дълги години!
Честито първо зъбче и на Къщичка. На нашето момиче точките и още стоят, но зъбче - няма!
На Тошко, Ани, Слави и Боримечков - желая бързо оздравяване!
За хрема - аз капя морска вода и пръскам Еуфорбиум - последното е хомеопатично!
Ние два дена голями разходки му ударихме, много съм доволна!
И накрая, но не на последно място, искам да ви почерпя за празника на моето момиче - днес става на 4 месеца Heart EyesТортичката е с любимия ни Мечо Пух

# 502
Честито зъбче на принцесата на Къщичка  Grinning.
За поверията- знам, че майката на бебето трябва да раздаде игли на приятелки, за да са остри и здрави зъбките.
При нас още няма никакви признаци, освен лигавенето, ама то е от 2 месеца. На каката ни първото зъбче проби на 4 месеца, ама Дребличка май няма да е като нея.Рая се лигави много и ръцете и са все в устата- да има начин до лактите да ги напъха  Crazy, но не мога да кажа, че стиска силно с венците (е, поне много рядко де), което ме кара да си мисля, че още не я дразнят.  Дано да е поне безпроблемно, че на голямата Шушулка не ги усетих даже.
Само дето като се лигавихме онази вечер я научих да прави "бррррррр" с уста и сега плюнка хвърчи навсякъде  Laughing Ама пък беба се кефи е се залива от смях като си "брррррр"-ъмчим двете  Joy

mushence, за миенето- къпем Рая всяка вечер, но гел за тяло слагам 2 пъти седмично. Иначе главата мием всяка вечер с шампоан п/в крусти. Те почти изчезнаха де. Ако ги нямаше, щях да мия косата два пъти седмично с шампоан. Между другото в големите жеги съм обливала с вода под душа Дребличка и през деня, ама то не се брои за къпане  Wink

Болничките да оздравяват бързичко  Hug

Да не пропусна- разкошни булки видях  Hug Да сте все така красиви и да се чувствате толкова обичани, както в онзи красив ден, когато казахте "Да" на любимите си момчета   bouquet

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 11:09 от dudence

# 503
Честито на всички,които са празнували тия дни и на днешните месечинковци...Леле Шени вие сте си направо месец по големи....браво.  bouquet
Ние днв бяхме на консултация-вече е 6,980 кг(
+1,100кг) и 65,5 (+2,5 см)см.Биха и  втори прием на ваксините.
За къпането,аз всяка вечер я къпя с шампоан-главичка и телце и после мажа с лосиона.А не трябва ли? newsm78
А и честито зъбче на Къщичка

# 504
Здравейте и от нас!

Честита месечинка на Алейна на Бисквитка, Калоян на kamaria и Борис на sladur. Да са живи и здрави, весели и засмени.
Честито зъбче и на съкровището на Къщичка.

Ние днес сме на консултация, по-късно ще се отчета.

# 505
Добър ден и от нас!
Изчетох ви ей сега в компанията на три сандвича и кана айран  Crazy
Честита месечинка на малката Алейна и на другите четиримесечковци  Heart Eyes
Честито зъбче на Габче на Къщичка  Heart Eyes
Иии, на патерици честити годишнини на Деси и Гери   bouquet Да сте много щастливи и обичани дълги години  Hug
Вчера като се върнахме от вилата, ходих на доктор най-накрая, че не бях ходила след раждането. Доктора много доволен от мен и най-вече от себе си  Mr. Green Не си личало, че съм раждала, ама то с такъв доктор нямало как  Mr. Green Пита мъжа ми дали бил доволен, че много се бил постарал  Laughing Ааа, и каза, че толкова бързо като съм се била възстановила какво чакам, да сме започвали второ  CrazyПък той ММ само това чака  Thinking
И така, после ходих на фризьор - сега съм с къса черта.До врата де, не съвсем къса 4470
Значи казвате да не се притеснявам, че понякога доста си спинка малката  Thinking Аз пък квато съм параноичка все си мисля едни....А онзи ден дори се събуди след няколкочасова дрямка и пак не поиска да яде, а се разхождахме още два часа, тя в чудесно настроение. Викам си има му нещо на това дете - що не иска да яде  ooooh! А ММ вика - тя и един месец да пропусне да яде няма да й проличи - с тия 7 и кусур кила   Rolling Eyes
За капките да кажа и аз - виброцил капах, като беше болна Тияна, ама трудно й мина. Даже от време на време пак чувам едно като задна хрема, ама няма секрети - педиатърката вика - от сухия въздух  newsm78 Знам ли, секретът си беше ОК, надявам се да е нормално  Peace Че вече ми се подиграват на колко доктори я водих  Crossing Arms

# 506
  • София
Отряза хубавата коса, значи, а?

Та дотук да се отчета:
29.8.2011   07:16:00 ч.   преди хранене   5370   
29.8.2011   07:30:00 ч.   след хранене     5480   110
29,8,2011   10:15:00 ч.   преди хранене   5370   -110
29,8,2011   10:35:00 ч.   след хранене     5470   100
29,8,2011  13:00:00 ч.   преди хранене   5380   -90
29,8,2011  13:15:00 ч.   след хранене     5500   120

Май просто сме големи дрисли - държим всичко да си издрискаме!  hahaha

# 507
ДД и от мен,  Hug

Къщичка, честито първо зъбче на Габи  tooth

За първо зъбче знам поверието, че се подарява игла, за да са здрави зъбчетата  Heart Eyes Grinning

Муше, аз използвам гел за тяло и коса на Хипп, като тялото всяка вечер мия с него, а косата всяка неделя, незнам дали е малко или е ок, ама добре си е Едито  Rolling Eyes, много мрази този момент той  ooooh!

# 508
Ех, момичета връщам се бясна от консултацията. Резултата е + 560 гр. и 1 см. Вече сме 5660 и 61 см.
Моята педи ми препоръча да започна да я дохранвам, но никак не ми се иска, защото си имам кърма. Проблема ни е следния : суче 5 мин. и започва да реве и да се дърпа. Следва успокояване и пак я слагам на гърда. Пробвах да изцедя и да дам с шише, за да видя колко изпива, но не иска шишето. Докато го засуче голям зор виждам. Според мен причината са венците, защото ръцете постоянно са в устата, явно много я сърбят венците. Купих гелчето за никнещи зъбки на Бочко, но няма ефект от него поне за сега. Та според педи това дърпане се дължи на промяна във вкусовите качества на кърмата.  #Crazy . Знам, че само при менструация се променя вкуса на кърмата и се появява горчивина, но аз няма цикъл. Ох, незнам вече какво да правя, само знам, че не искам да я дохранвам с АМ. Помагайте момичета Sad

# 509
Мисс Монк, най-добре консултантките да се включат и да помогнат.. аз само ще стискам палци, нещата да се оправят или поне подобрят...  Praynig Hug

Мени Анте, аз мисля че няма за какво да се безпокоиш, още повече, че детето е ОК! Явно си ака добре момичето  Peace

Хера, не предполагах, че ника ти е от името на куче... но защо пък Не  Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт