Зизунка, точно за това говоря. Много му се кефя. Става и за тоалетна хартия, Шунче
.. и за чорапи става Деска, скромни сме... затова сме и красиви, нали скромността краси човека
Шунче.. за еднити ядене става толкова

За вниманието... какво да ти кажа.. И мен ме е срам, че Саша честичко си го отнася
За шофирането.. ти сама усещаш, че трявба да шофираш иначе губиш тренинга.. наистина го прави!
За шишетата и аз купих залъгалка. Много ми харесва формата. Аз бях взимала на Нук, въпреки, че откакто се появи тази форма ми е отвратна. И сега си затвърдих мнението. На Авент и на Мам ми харесват, но на Мам е много по-приемлива цената и имам грапава част. Шишенцата също са суперски. Сега давах на Ралка кърма и от авентско, и от МАМ-ско. Ами в авентското кърмата започва да се пени, а в МАМ-ското - не
Явно е по-добро откъм поглъщане на въздух. Имат и чаши. Аз в ТЕМПО намерих техни неща 
Кити не продавай гимнастиката. Според мен ще й дойде времето. Сега не е интересна на Дара, но може да й стане. Иначе винаги можеш да я продадеш. А не може ли да я върнеш в магазина и да вземеш нещо друго? Иначе на ФП по принцип аз лично много харесвам нещата. Ние искахме да вземем тази дето Зизу показа, но на мен повече ми хареса другата с морски животни. Накрая нищо не взехме. А на Ралак закачам на шезлонга нещо подобно на активната гимнастика. Също над леглото има въртяща се играчка и нея следи.

да ви е жива и здрава!!!
Тогава видях че грамовете на шишето почват от 50-или 60 

докато диването спи,че като се събуди да го изкарвам с набора.Ние излизаме с една мама,която е родила на нашата дата и е от града.Та двете сме постоянно с децата,така имаме винаги тема за разговор и е интересно.Намерихме идеалните прохладни места и там се скатаваме
Нашия се лигави доста,а ръцете са му нон стоп в устата,ако може и двете наведнъж и аз гледам като го хвана да натикам биба...