В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 24 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Лелеее, Чинче, винаги са ме кефели на Слав снимките! Как няма да се гордееш е с него. Супер си е момчето. Е, те мъжете си ни ядосват, ама... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Зизунка, точно за това говоря. Много му се кефя. Става и за тоалетна хартия, Шунче Grinning.. и за чорапи става  Laughing

Деска, скромни сме... затова сме и красиви, нали скромността краси човека  Mr. Green

Шунче.. за еднити ядене става толкова  Hug
За вниманието... какво да ти кажа.. И мен ме е срам, че Саша честичко си го отнася  Embarassed Embarassed Embarassed И че я карам да прави това или онова докато може да играе. Дори беше седнала да пише нещо като разказ, за едно момиче дето му се родила сестра и родителите му вече е го обичали Shocked Shocked Shocked Много говорихме... как тя обича Ралица и как обича мен и татко си и как не може да каже кого повече обича. Че за нас е същото, обичаме и двете. Абе ужас... оказа се, че не съм подготвена никак за тоя момент.
За шофирането.. ти сама усещаш, че трявба да шофираш иначе губиш тренинга.. наистина го прави!
За шишетата и аз купих залъгалка. Много ми харесва формата. Аз бях взимала на Нук, въпреки, че откакто се появи тази форма ми е отвратна. И сега си затвърдих мнението. На Авент и на Мам ми харесват, но на Мам е много по-приемлива цената и имам грапава част. Шишенцата също са суперски. Сега давах на Ралка кърма и от авентско, и от МАМ-ско. Ами в авентското кърмата започва да се пени, а в МАМ-ското - не  Wink Явно е по-добро откъм поглъщане на въздух. Имат и чаши. Аз в ТЕМПО намерих техни неща  Grinning

Кити не продавай гимнастиката. Според мен ще й дойде времето. Сега не е интересна на Дара, но може да й стане. Иначе винаги можеш да я продадеш. А не може ли да я върнеш в магазина и да вземеш нещо друго? Иначе на ФП по принцип аз лично много харесвам нещата. Ние искахме да вземем тази дето Зизу показа, но на мен повече ми хареса другата с морски животни. Накрая нищо не взехме. А на Ралак закачам на шезлонга нещо подобно на активната гимнастика. Също над леглото има въртяща се играчка и нея следи.

# 586
  • София
Така и така не спя, а се мотам още..то стана време да взема да почерпя, днес Жожо става на цели 3 месеца, да ни е жив и здрав!

МамаАни честита трета месечинка на Сиана Simple Smile да ви е жива и здрава!!!

А за играчките на ФП...имаме и ние въртележка с мечета, с дистанционно, обачееееееее втора сменяме и сама се включва,егати боклука!Имам и звездата -тя по-става,поне досега не се е вкл. сама Mr. Green активна гимнастика имаме,но ползвам шезлонга,на него закачам играчки,които сменям,крия...той малкия вече ги хваща,бута ги в устата....

# 587
Благодаря момичета! Беше.. различна вечер.
Аз книжка имам от 10 години, но не съм карала. Мислех си да отида за златен талон скоро  Mr. Green Сега се замислям за кола, но много ме е страх да карам. А пък и с децата вътре - съвсем
За големите деца - аз от притеснения да не го лишавам от нещо го държа в нас всеки ден. И така не е хубаво. Ще видим как ще се разберем с него.
А пък като бяхме във Варна успях да му отделя малко време само за него. Тогава майка ми даваше на бебето АМ на хип. Нямаше проблеми, а и аз нямам притеснения, че от 2 хранения ще стане нещо фатално.
Друго при мама - лепнахме от стомашния вирус. Аз и големия. И си изкарахме вкъщи почти всички дни. Мама много се ядосваше че не успя да ни сготви всичко, което си беше решила.
Другоо.. активна гимнастика имам на play ground oт баткото. Сега обаче големия си играе повече с нея  Mr. Green
Спокойна вечер на всички!
ПС: честито на Жожо и на майка му  bouquet

# 588
  • Sofia
Честито на Жожо и Сиана!  Hug

Ваче, и аз гледах огрооомно количество МАМ (хаха, Макси така реве, като е гладен) в Темпо, а за мой късмет има и едно магазинче точно с/у нашия блок с МАМки. Вярно и че Мамското шише не прави пяна. Не знам твоето дали е същото - с една гума на дъното, а самото дъно е на дупчици. И много лесно се чисти, като се разглабя така всичко.

# 589
  • София
Ваче, и аз гледах огрооомно количество МАМ (хаха, Макси така реве, като е гладен) в Темпо, а за мой късмет има и едно магазинче точно с/у нашия блок с МАМки. Вярно и че Мамското шише не прави пяна. Не знам твоето дали е същото - с една гума на дъното, а самото дъно е на дупчици. И много лесно се чисти, като се разглабя така всичко.

Същото е  Grinning Аз имам 2 малки и 1 голямо. Много ми бяха чудни тия шишета. Ти нали разбра, че могат да се самостерилизират  Grinning Освен това седях и много се чудих каква е тази мерителна скала на капачката. Зацепих когато почнах да цедя по 20 гр. кърма за лактазните капки Crazy Тогава видях че грамовете на шишето почват от 50-или 60  Wink а тия преди това са на капачката Sunglasses

Честито на Жожо и Сияна  Hug Hug Hug Hug
Мая, иди за златния талон, че аз аха да го изкарам и мъжът ми направи нарушение с моята кола. Хванаха го камери и аз ходих да го отърва. После се оказа, че нямало защо да го отървавам, ама това е друг върпрос. Та ако имах златен талон щях да мина само с глоба, а сега съм и с отнети точки. И сега като го пиша много ме е яд...  #Cussing out

# 590
  • Sofia
Ваче, след още 10 год. ще го вземеш талона!  Hug

Видях аз нещо за самостерилизация, но май беше замесена микровълнова, а ние нямаме. Simple Smile Но както и да, имаме стерилизатор.
А капачката с тази форма реших, че се слага на другата гърда, като тече при кърмене, да се събира.  Laughing Но забравих да пробвам.

МАМ трябва да ни плащат за реклама...  Blush

# 591
  • Добрич
Добро утро!
Хайде, да не стои масата празна:  Mr. Green

Аз днес съм станала от 5,30 часа.  Rolling Eyes Така реши Вихчето, ама сега той спи на краката ми, а аз се пуля.  Whistling  Grinning
Честити месечинки на Жожо и Сияна!   bouquet
Като заговорихме за активни гимнастики, моля ви, дайте мнение кои са хубави, че искам и аз да взема на Вихрен. Мисля, обаче да купя от Продавалника. Така и така не се ползват много май, та поне да не се набутвам.  Mr. Green
За снимките - Ваче, много неприятно това със снимката на Саша и тази художничка. Аз не слагам снимки на децата в нета. Който иска да ги види, да заповяда.  Wink Когато пораснат и решат да има техни снимки в интернет пространството, да си ги качват.  Peace
Чин, тези снимки вече съм ги виждала, но не се сещам къде. Бях и съм много впечатлена. Имат дух и идея, които аз много ценя! Поздравления за Слав, нямах представа, че са негови! Браво! Ти успя ли да поучиш?
За големите деца - и нашия батко е на самотек от моя страна, но пък затова баба му и прабаба му го заливат от внимание и игри. Дори онзи ден ми вика: "Искам да живея у бабини." Е, никак не ми стана хубаво, но го разбирам. И той разбира, де, но това не променя нещата. Детето си иска вниманието, което си получаваше от всички само за него, сега ще трябва да се научи, че ще му се наложи да го дели.  Wink Аз не се притеснявам от този факт, просто трябва да мине бебешкия период на Вих и да започнат да си се занимават заедно, така и аз вече ще мога да им обръщам внимание и на двамата.
Аз вчера се подстригах, днес мисля да се боядисам, че да заприличам и аз на нормална мама.  Mr. Green
Хубав ден ви пожелавам, момичета!   bouquet

# 592
Tuk sum, milichki. Cheta si vi redovno, no ludnicata pri men e pulna i njamam vreme za pisane. Dori prevodachkata ot latinica na kirilica ne moga da si svalja. Inache sme dobre. Nikola e pochti 7 kila i e edno mnogo spokojno bebe. Spi ot 9 vecherta do kum 7.30 sutrinta s edno budene za jadene. Prez denja hapva po 5 puti. Ako uspeja shte kacha snomchici.
Mnogo pregrudki i celuvki za vas i se pazete. Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 09:15 от eldra

# 593
Добро утро!
Честити 3 месеца на Сиана и Жожо!  Hug

Благодарско за закуската и кафето Къдрокоске!  Hug

Шунка и аз така правя и е голямо спокойствие с този Бо4ко,той ми е голям приятел напоследък.Ползвам и течния перилен Бо4ко и съм много доволна. Wink

За активна гимнастика гледам сте говорили,нашата е на Бертони.А люлката и шезлонга му са на ФП и от тях май съм най-доволна. Simple Smile

Отивам да  hang докато диването спи,че като се събуди да го изкарвам с набора.Ние излизаме с една мама,която е родила на нашата дата и е от града.Та двете сме постоянно с децата,така имаме винаги тема за разговор и е интересно.Намерихме идеалните прохладни места и там се скатаваме Wink

Елдра  Hug Напълно те разбираме все пак при теб дечицата са повече.Браво на Никола  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 594
  • Добрич
Елдричка,   Hug! Децата са ти просто прекрасни! Пупуп, живи и здрави да са ви!  Heart Eyes
Тина, запомних и аз за Бочкото и когато ми потрябва ще си го купя, мерси за споделелното!  Hug

# 595
  • София
Добрутро, нашия ме вдигна в 2:30 като когато беше малко бебе...хапна и не пожела да заспи, а към 5 вдигна лека температура 37.8 ректално,значи 37.3,дадох панадолче ...а на едното краче, там където е боцкано е станало малко червенко-тя педиатърката ме предупреди,че може да стане така, но ето че на него не се разминаха страничните ефекти на ваксините....

А да попитам-не е ли раничко за това кремче на Бочко за зъбките?  newsm78 Нашия се лигави доста,а ръцете са му нон стоп в устата,ако може и двете наведнъж и аз гледам като го хвана да натикам биба...

Благодаря за честитките  bouquet

# 596
Още спи и ще поостана във форума докато се събуди.
Магнет и аз мислех,че е рано,но лекарката на малкия каза,че можело от сега да почнат нещата със зъбите,а не се знае кога ще избият.Краси много се лигави и направо си изяжда юмручето и затова сметнах за по-добре да е билково гелчето,а и е много сладко и може би това го успокоява.Колкото до ваксините.Аз след всяка правя компрес с риванол и до сега не е дигал Т.Пробвайте след ваксина компрес може и да помогне,но след като е вдигнало детето Т няма смисъл.След като му ударят ваксина правя един компрес и давам превантивно Панадол,след 4 часа слагам пак нов компрес и сутринта го махам.

Елдра имаш прекрасни деца мила.Живи и здрави да са ви   bouquet

# 597
  • София
TinaT слагах риванол.....

# 598
Здравейте момичета,

Сядам набързо да ви почерпя за третата месечинка на Емо. Ние сме добре, не пиша, защото съм с двете деца и съм малко луднала. Да ви кажа честно сега каката много повече ме ангажира с вниманието си, говорим си постоянно, спортуваме заедно, като че ли бебето е междудругото. Аз се радвам че е така, защото тя забелязвам, че има много повече нужда сега от мен. Чета ви, виждам, че сте добре, много се радвам за бебоците ви. Ние днес пак събираме багажа за вилата, поканила съм си две приятелки с техните деца да дойдат там и ще правим лудории и щуротии, даже сме решили и Гложенският манастир да качим пеш с големите деца.

Целувам бебетата и вас, пожелавам ви приятно изкарване на празниците...

# 599
Добро утро.
Кити, Йоана много често се самоотлежда на активнта гимнастика. Ето вчера цял ден бяхме заети с Марти. Само ходим и я храним, а тя там си играе, че понякога и поспива даже. Нашата е на Бертони.
Ваче, аз храня с авентски шишета и досега пяна не ми е ставало   newsm78 А пък за залъгалките - Йоана свикна с Нук и сега нищо друго не мога да й набутам в устата.
И аз (както се вижда де) качвам снимки на Йоана. Дори и няколко голи съм качила, като съм я поизрязала малко.
Чин, Слав е голям майстор. А пък за проблемите не се обвинявай. Нали знаеш една птичка пролет не прави, не може само в теб да е вината. Просто седнете и обсъдете на дълго и на широко всичко, което те дразни.
Честити месечинки на всички бебоци днес.
Елдра, страхотни дечица си имаш. Да са ти живи и здрави.
Тина, ако малкия не е нервен и не плаче, не виждам смисъл да го мажеш с този гел. И Йоана цял ден се опитва да си изяде ръцете. Вчера си намери и краката, очаквам и тях да почне да лапа.

Общи условия

Активация на акаунт