Отговори
# 330
Milla Elaine, да е много здрава и щастлива голямата госпожица!
Тини, радвам се за Алекс, че е добре Simple Smile Много е гадно детенцето ти да е болно  Confused

# 331

Тини, поздравявам те най-искрено за това, че не си дала АБ. Дано бързо се оправя малкия герой
благодаря , но няма да ти кажа колко притеснения, дали постъпвам правилно ми коства това-доста дни с Т е това.

Мила - честита рожденничка
Рорр-благодаря, дано не вдигне и тази нощ, ще е втора под ред.От Т са му излезли 2 топчета по вратлето и и 2 зад ушето- подули са се лимф. възли.Мн ми е гадно, ама май не боли.

# 332
Такаааа Алекс удържа фронта, и даже май Т поспада 37,2 беше последно.Интересното е , че той като че ли не страда от това.Онзи ден в 04 през нощта - той с 39,6 напът за спешното ми се хили , говори , па-пака и т. н все едно нищо му няма.Егати.Хора казвам ви няма инфекция, проверяваха му ушите 100 пъти,кръв и урина в норми.Както не вярвах на това "Т от зъби" май трябваше да ми се случи ,за да повярвам.Три са напът .Както и да е .Ще чакам

Тини_пини, нашата госпожица също вдигаше температура 5 дни, с рекорд  Rolling Eyes 39,6 последните две вечери. Пускахме кръв и урина, леко завишени левкоцити, след много шашкане и водене по лекари, накрая диагнозата беше, че е изкарала лека ангина. Иначе Т съвпадна с никненето на горен зъб и до третия ден си мислехме, че е от зъби, а и не беше висока. Всички лекари казваха, че не може да е от зъби толкова висока Т, но само една видя да й е лееко зачервено гърлото, та отсече - ангина. В крайна сметка й мина от самосебе си и така и не дадох изписания антибиотик.

Milla Elaine, да ви е жива и здрава каката и много да ви радва!

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 18:28 от fata_morgana

# 333
Мила Елейн, жива и здрава да Ви е малката голяма кака  Hug
Тини дано скоро се оправя вече Алекс  Hug

Ха ха ха, голямо чесане на езици падна днес  hahaha ама как ви се занимава ви се чудя  Laughing

Дейла777 това с афтите много кофти, дано бързо минават.....

# 334
Здравейте, най-после и аз се разплух пред компа...
Честито на днешните ни месечинки, да са здрави и щастливи дечица!   bouquet
Честит 5-ти рожден ден на Мила!  newsm59  Gift
Тини дано Алекс скоро пребори тази гадна Т и да си отдъхнеш.
Да се произнеса и аз по някои темички - за обучението, старая се да уча Вики от време на време, когато сме по-свободни и тя е на кеф, без да я пресирам и се старая да не и досаждам.В момента съм я пуснала да снове из стаята.Понякога съм забелзала, че просто не иска нищо да и обяснявам, а си играе самичко детенцето и си се забавлява.
Иначе репертоара ни е боц, колко голяма ще пораснеш - ако е на кеф, пляскаме с ръчички и чао - също ако сме на кеф.Мама, баба, бау бау и други безсмислени словосъчетания.Всичко се блъска, не проявява интерес към жирафчето и сортера на Фишер прайс, не я и насилвам.
Зъби имаме два отдолу наболи и един отгоре леко подаващ се - толкова.
Хайде стига съм писателствала, че мойто дребното ще разруши къщата.
Лека  и спокойна вечер желая на всички мами и бебета. Heart Eyes

# 335
  • Sofia
Здравейте,

Мила да ти е жива и здрава дъщеричката!!!

Тини моята дъщеря така прекарва вирусите. Вдига висока температура без никакви други признаци и след 1-2 дена всичко приключва. Дано и при вас тази нощ всичко е спокойно!

От днес и ние сме в отбора на болните при това в пълен състав. Ники ми е цял ден с температура и ми е едно криво...

# 336
Мила, честито ти порастнало момиче! Да расте здрава, щастлива, уверена и обичана! Много радости на цялото ви семейство! newsm67 newsm59

Милинед, аз от цялата работа само не разбрах какво точно те подразни и попречи на ежедневието ти това, че ние си споделяме всичко?

Ха ха ха, голямо чесане на езици падна днес  hahaha ама как ви се занимава ви се чудя  Laughing

Ами, тъй то, като си нямаме друга работа Joy . Днес мойто мило ми помага с малечко и аз си ви чета и си пиша колкото ми душа сака!

Днес се видяхме с Ани и Марвинка! Мале, то голям кеф! Party Party Hug Hug Hug Момичета, да сте все така готини! А малките как са порастнали! Ама те вече са си човечета, не бебета Heart Eyes

# 337
  • София
МИла - да ти е здрава чаровната пораснала госпожица!

Цитат на: hailie link=topic=604
659.msg19587184#msg19587184 date=1314550480
Днес се видяхме с Ани и Марвинка! Мале, то голям кеф! Party Party Hug Hug Hug Момичета, да сте все така готини! А малките как са порастнали! Ама те вече са си човечета, не бебета Heart Eyes

Явно на ЛС сте уточнявали срещата. Иначе и ние щяхме да се включим. Днес в Божурище е мъртвило - всеки семейно е забегнал на някъде. А нашия тати беше на работа и ние обикаляхме улиците.

[  Аз не искам да се махат имената от първа страница, щото нямам мозък и редовно проверявам кой как се казва, какво бебе има и кога е родено, че не всички имат лентички с имена и дати  Peace
И аз така. Особено на някоя мама без лента, която не е от често пишещите и пише за "бебо" а не по име.

И за да няма сърдити ако искате може да си остане списъка, нищо, че първия пост е кажи - речи половин страница.

Тини - горкия Алекс. Дано вече няма Т и да се оправяте.

Дайла - за афти на Рая й бяха изписали Дактрин орал гел. "Жабури" се с него. Ама с бебе не знам как се процедира. Друго - гела за зъби на Гого се казва "Галапро". С прополис е и става и за афти. Лично съм го пробвала и с по - честа употреба гадините изчезват за 2-3 дни.

milined - спомням си първия ти пост, помня, че и момичетата ти отговориха. Освен това, те помолиха да напишеш нещо повече за вас. Обикновено като се включва нова мама, поне пише, че е мама на октомврийче - на коя дата се е родило и колко кг. Това на първо време. Обикновено питаме от кой град е, понеже някои момичета се познаваме и лично /от форумските срещи/.

# 338
Привет милички Stop
Мила, честит рожден ден на твоята принцеса Мила! Да ти е много здравичка и послушна! newsm51
Честити месечинки на Ева, Мина и Ники!
Тини, дано Алекс да не вдига повече температура, и тази нощ да спинкате спокойно Hug
Моето зверче вече няма температура, само още малко сополки, ама сега хич не иска да яде твърде храна, той не че по принцип яде много, ама сега е наистина много зле, максимум по две лъжички и затваря устата.
Аз Ники малко на произвола съм го оставила, опитвам се да му показвам книжки и да го уча, ама той въобще не ме удостоява с внимание за повече от минута.

# 339
Честити месечинки на Ева и Ники! baloni
Честит рожден ден на Мила! bdbaloni

Тини ти направо си герой, не зная аз дали ще мога да устискам така, дано не се налага.
Хайде мацки лека вечер, ние утре заминаваме travel и няма скоро да пиша, но.........да не ме забравите.Отивам да стягам багажите и благодаря ви за милите думи за моята Преси.

# 340
Нинче, малко спонтанно станаха нещата.. Hug Ани каза , че др седмица ще идва до люлинско, така, че ще се видим Party

Брикси, лек път и прекрасна почивка!  bouquet

# 341
Нинче, малко спонтанно станаха нещата.. Hug Ани каза , че др седмица ще идва до люлинско, така, че ще се видим Party

Искам и аз ,да не ме забравите,но ако може ,поне ден преди това да  ме информирате милички,че съм малко трудна с организирането на действия от днес за днес  Hug Mr. Green

# 342
  • Stavanger,Norway/ Varna
здрасти народе. Чак сега се вреждам на компа от мъжо, много ме нервира като го окупира. А и подремнах малко след работа и си поиграх с децата. Покрай цялата тази работа, не остана време да сготвя и мъжо и Йована се спасиха с едни рибни кюфтаци полуфабрикат  Rolling Eyes

Честито и тук на рожденничката, Мила. очаквам снимки във фейса, много ми е фотогенично това дете, обичам да гледам снимчици  Grinning

Цял ден се занимавах с един от гостите в хотела. Имаме изчезнал гост. Англичанин е, работи за една от петролните компании. В петък вечер излезе на джогинг, после ме помоли да му поръчам такси, качи и се и замина и от тогав аникой ен го е виждал нито чувал.  Shocked
Трябваше да си тръгне в събота сутринта, но не се появи. В стаята му не е влизано, казаха камериерките, дори не си е събрал багажа. Няма в себе си мобилен телфон. Звънях днес в агенцията, през, която е направена резервацията му, те също нямаха номер. Звънях във фирмата му, намериха ми телефона му в Англия. Звънях там, вдигна ми жена, жена му явно, каза, че вчера е звъняла да го търси, но не си е бил в стаята, и че не му работи телефона. Та, този човек го няма.
Веднага звъннах на шефа, да видим кво ще правим, дали да подадем сигнал в полицията, че са повече от 24 часа. В крайна сметка, ще изчакаме до утре, когато шефа се прибира в град аи ще видим.  Shocked
Цял ден ми е едно смотано такова, страх ме е да не се е случило нещо с човека  Shocked

# 343
Честити месечинки на бебчовците!

Честит рожден ден на Мила! Да е все такова чаровно и усмихнато дете!

Оле, благодаря ти за милите думи  Hug и двете ти дечица са страхотни бонбончета  Heart Eyes.

bob4enka, много неприятно, дано се появи жив и здрав.

Нашето кръщене мина под голям стрес (за мен), 10 минути преди да започне Ев падна, подхъзна си ръчичките и си ожули цялото носле  Sad, плаках 10 пъти повече от нея. Естетсвено таткото трябваше да я пази..., много кръв тече и милото ми детенце беше като червен бушон в нослето  Confused. Мамите минали през това мазали ли сте с нещо? Аз мажа с Витамерфен(с това си мажех татуировките и знам, че помага за зарастване  Embarassed). Аз не усетих как мина кръщенето, почерпката нищо...  ooooh! само си гледах Евето и преживявах всичко отново... Иначе тя се държа геройски, през повечето време гледа церемонията кротко и се разплака само при потапянето в казана.

Относно уменията, Ев нанизва сама ринговете на прътчето и се опитва да пуска фигурки в сортера, но аз й посочвам в коя формичка трябва пусне парченцето  Heart Eyes. Не казва нито здрасти, нито чао.

На мен пък ми хареса идеята да се махнат всички имена от първата страничка след годинка Simple Smile.

Лека вечер и болничките да оздравяват  Hug!

# 344
Орхид  Hug

Мила, да ти е весела и щастлива щерката, но и да ти е дпбра помощничка.  bouquet

Бива ли да има веселба тук и никой да не ми звънне да се включа Naughty

Общи условия

Активация на акаунт