Звездни компромати-109

• 62 580
  • 685
  •   1
Отговори
# 255
  Ванеса и Джони Деп се забавляват на яхтата си.

# 256
хаха, чорапи ли вади от пазвата си  Laughing

# 257
  • София
хаха, чорапи ли вади от пазвата си  Laughing

Страхотна вдойка са! И изглежда са много влюбени! ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано да са все така!   bouquet

# 258
  • Варна
Но за мен винаги най-прекрасните крака, задни части и въобще тяло си остават тези на Анна Курникова. Ех, Енрике, никак не си глупав, че е с нея  Heart Eyes

Eееех Енрике Енрике.. и тя е уцелила шестицата Hug
Спомням си, че бях чела някъде (сигурно тук), че Енрике бил казвал за себе си, че има "пилешки" (тънки) крака, които изобщо не харесва, както и малък пенис. Ако това е вярно, то може и да не е точно "шестица" печалбата. Wink

# 259
# 260
  • In The Middle Of Nowhere

Да, като продължение на миналогодишната мода от турнето на Пайнер, ако помните..

Гости: Сватбата на Ким Кардашиян беше пълен кич

Било като реалити... Ами как няма да бъде. Тя си е звезда от реалити предаване, нормално е да превърне сватбата си в такова:)

# 261
# 262
  • Tам през Атлантическия океан
Хо , хо много ми хареса и е на място това определение- "певицата от лекия жанр"  Peace

# 263
# 264
  • където ми харесва
А това движение го правят тоооолкова много жени на плажа...и въпреки всичко в друг форум, за тази снимка четох егати коментарите по адрес на Ана ooooh!

# 265
  • Варна
Ето кой разбил семейството на Джей Ло:
http://www.moetodete.bg/novini/p3_7931_0.html

дали? Thinking

# 266
Явно е така, макар че аз ако съм омъжена за Уил Смит, Марк Антъни няма и да го забележа... Ама явно има скрит чар той Twisted Evil

# 267
  • Варна
Явно е така, макар че аз ако съм омъжена за Уил Смит, Марк Антъни няма и да го забележа... Ама явно има скрит чар той Twisted Evil
Ами явно много добре е скрит, аз едва ли някога ще го открия.  Mr. Green

# 268
Е как пък решихте веднага, че явно е така. Laughing Джейда е толкова готина, не ми се вярва да се жертва с Марк. Него така и не успях да го харесам, анти-мъж ми е някак. Confused

# 269
Tя и Джей Ло е готина, според мен доста повече от Джейда, ама се жертва с Марк.
На мен не ми се вярва тази история, но пък е толкова пикантна, че като нищо може и да се окаже вярна.

Общи условия

Активация на акаунт