Набор 93-и вече изкласи

• 44 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здраво стиснати палци и от мен  fingerscrossed fingerscrossed

Ще тръпнем до 14 ч., а после ще споделяме отзиви от челядта  Rolling Eyes
В момента имам доста служебни дела и така ангажирам съзнанието си в друга посока, за да не го мисля много, но виждам че и вие се вълнувате ...
Започна изпитната треска  ooooh! и ние май се притесняваме повече от тях. И добре, че е така, децата ще дадат всичко от себе си.
Вярвам, че децата ни ще се справят и ще се сдобият със заветната диплома   Peace

# 706
  • София
Честит празник на всички, които празнуват днес!   Hug

На именниците - здраве и да носят с гордост красивото си име!  bouquet

# 707
  • София
Да не се цепя от колектива и аз стискам здраво палци на всички дечица , които в момента са на изпит.Късмет!И здрави нерви майчета!

# 708
  • София
Има ли свършили, че не смея да ѝ се обадя?

# 709
да в 14.05 ми се обади доволна звучеше и много бързаше за да си обсъждат със съучениците

# 710
  • София
да в 14.05 ми се обади доволна звучеше и много бързаше за да си обсъждат със съучениците

Благодаря!

# 711
  • София
Моят сега се обади, че току що са свършили. Имали са почивки между отделните компоненти и това е удължило изпита. Темата му е харесала, писал с удоволствие. Малко го е затруднило ХФ, но и другите деца са се оплакали, че им и трудно. Споделете отзиви...

# 712
Отзивите от нашата госпожица са лесен ЛФ, трудна втора част на ХФ и на нея темата е допаднала.

# 713
  • София
И моята е свършила преди 10-15 минути. Каза, че са се затруднили, но не изпадна в подробности.

# 714
  • София
Браво на децата!

# 715
Светията днес е помагал на децата Peace Laughing
Нас този изпит не ни касае, но късмет и пак късмет на всички, които са били на изпит Praynig

# 716
Светията днес е помагал на децата Peace Laughing
Нас този изпит не ни касае, но късмет и пак късмет на всички, които са били на изпит Praynig
От твоите уста в Божиите уши. Резултатите ще са ясни чаак през април.

# 717
  • София
di74, tzarina   bouquet

Всички мами, които днес държахме изпит заедно с децата си ( Wink)- нека вярваме, че са се представили по най-добрия възможен начин и да изчакаме спокойно резултата!
 Все пак едно изпитание е вече зад гърба им! Имаме 3 седмици до второто на 21ви.(датите на втория изпит май са различни  newsm78)
Покрай подготовката за тях , моичкият съвсем забрави за другите предмети.
Как ще наваксва там, не знам...

# 718
  • София
Имаме 3 седмици до второто на 21ви.(датите на втория изпит май са различни  newsm78)

Различни са, дори в рамките на едно училище. Когато голямата дъщеря се явяваше, беше на втория ден и успя да научи темите от съучениците си, които са имали "късмет" да са първи.

# 719
  • Ст Загора
Охо , Ulenceto ти тук ли си  Hug

Аз иначе имам братовчедка набор 93

Общи условия

Активация на акаунт