Отговори
# 585
Сайтовете отговориха на моите очаквания и от месец октомври активно пускат оферти за ресторанти, а аз активно ги купувам!  Mr. Green

Ето накуп отзивите за последните няколко оферти:

Пицария Фиоре - от Грабо, пица по избор и бисквитена торта за 4.75. Доволни! И преди сме били там, така че знаех какво да очаквам. Храната беше на ниво, а цените в заведението не са високи. Голямата пица струва най-много 6.80 лв. Добра сделка беше! Единствено ми е неприятно, че вътре се пуши и ни обгазяваха едни каки от съседната маса. На две крачки от дома ми е, бих отишла отново там без ваучер - но лятото. Оценка 8/10

Сръбски ресторант Београд - от Колектива, за 6 лв салата и вратна пържола. Това е новото заведение в Къщата на Слънцето, няма изненада, че обстановката е по-скоро тежкарска. Това е едно от малкото ми разочарования на ресторант с ваучер!  Sad За двама души имахме един ваучер, защото съм вегетарианка. Салатата и пържолата от офертата бяха хубави, ОБАЧЕ. Почти няма ястия без месо, а не съм фен на боба за вечеря. Затова се спрях на зеленчуково гювече. Е, не очаквах да ми донесат съдинка пълна с реално задушени моркови, нарязани на кръгчета и маржинално количество зеле и лук!  Shocked Не мога да се нахраня аз с такова нещо, затова си поръчах една пита, която се оказа като дебела пърленка със сирене и кашкавал. Хубава беше, не отричам. Но тук е второто ОБАЧЕ. Не очаквах сметката да стигне 17 лв! За нея беше гадното гювече, питката и двете ни безалкохолни. Ваучерът отделно! Направо ме заболя сърцето. Да не говорим, че келнерът реши, че му оставям 5 лв бакшиш и ходих да си искам рестото. По това време имаше активна и друга оферта, но въобще не се и замислих да купувам пак. Ако ще вечерям в района на Общината, ще идва в Тоскана, много хубава храна на по-адекватни цени. Оценка 3/10

Паеля в Немо. И преди сме го дискутирали, само да кажа, че от там насам само спад. Този път дори не си бяха направили труда да претоплят по-добре паелята и беше почти студена. Като за цената си бива, но никога, ама никога не бих дала 16 лв за това нещо. Достатъчно посещения там. И да пускат ваучери, ще се въздържам. Оценка 04/10

До края на годината ни остава да посетим: Сач в Чучура, вечеря в Ла Пастриа, пица в Ла Каса, Суши в Мистър Баба, суши в Магнито Скай, обяд с ризото пак там, торти в Лучиано. Накой, ако има информация за Чучура, да я сподели! Също ми е интересно какво е качеството на онова прословуто плато за 4-ма, което бяха пуснали от Грабо преди време.

# 586
  • ВАРНА
Някой правил ли си е маникюр в този салон? Тази цена от 6лв ми звучи повече от добра.

# 587
  • Варна
Вчера използвахме ваучер за барбекю (400 г) и вино за двама в ресторант "Voyage" (Колектива). Не ни е за пръв път ходенето там, но за пръв път беше с ваучер. Бяха ни запазили хубава маса, на "първия ред" Mr. Green, хубавото, както и предните пъти, беше, че децата се занимаваха с прожекциите и джойстиците, не се качиха на главите на всички в заведението. Храната не беше лоша, харесва ми.  Peace
Заради няколко неща обаче, останах с горчив привкус в устата:
- в заведението се пушеше  Shocked - а имаше, освен нас и още поне две-три семейства с деца; извиниха ни се, но хич не ми беше приятно, а и съм сигурна, че е нарушение на закона - или не трябва да пускат деца, или трябва да има обособено помещение за пушене, или трябва да е за непушачи. Rolling Eyes Досега винаги сме били през деня там, а не вечер, явно затова не сме попадали на пушачи.
- сервитьорката ни донесе 2 чинии с барбекюто от ваучера и 2 чаши вино. Поръчахме и разни други неща, тя сервира всичко и започнахме да се храним. По едно време момичето дойде и каза, че се била объркала и помислила, че сме с два ваучера, затова била донесла две чинии, всъщност 1 ваучер включвал 1 шиш и 2 чаши вино. Реагирах, че със сигурност месото в една чиния не е 400 гр., колкото беше обявено, имаше по 4 парчета месо във всяка чиния, тя продължи да твърди, че грешката е нейна, извини се, но искаше да й заплатим втората порция месо. Заинатих се и й я върнах, тъй като не исках да плащам нещо, което не съм поръчвала.  Rolling Eyes

# 588
  • Варна
Отзив за Чучура - масата, която ни бяха запазили беше много смотана, но аз веднага помолих за друга и нямаше проблем. От салатите аз лично трудно си харесах, но това си е мой проблем, ядох си шопска, отначало ми се стори малка, но като цяло си се нахранихме добре. Сача ми хареса, обожавам печен лук, от който имаше прилично. Хлебчето - вариантите бяха със сирене или сусам. Сиренето не го усетих и то не ми хареса. Отношението на сервитьорката беше отлично.
Бих обядвала и друг път там, защото е близо до работата ми, но като цяло не харесвам битови ресторанти и за вечеря не бих отишла.

# 589

Мерси много! Simple Smile

# 590
http://grabo.bg/varna/protzedura-spreiten-za-17lv-vmesto-za-34lv-05bs9qq

Някой да е посещавал такава процедура? много ми се иска да опита, защото по принцип съм с много бяла кожа, но се страхувам да не стана на петна...
Иначе в последно време не съм използвала ваучери, имам някой и друг останал, които мисля да изполвам другата седмица... а и май като оферти почнаха да се поизчерпват..

# 591
Да се оплача имала съм ваучери за Магнито скай за кафе и десерт и без да се усетя са изтекли.Така си останаха неупотребени,яд ме.Сега звънях на Офертомат от където са казаха ми,че си горя  Rolling Eyes В повечето сайтове поне като си доплатиш до реалната стойност ти признават ваучер ,за да не изгори напълно..Тия казаха,че нико не могат да нправят-разочарована съм  и няма да се занимавам с тях.Звъннах на Магнито да видим те какво ще кажат,очаквам отговора им.
Иначе имам за хим.чистене в Тауър и мисля да опитам то е до края на месеца.
На Колектива пък правя заявки и после изключвам,че трябва да ги платя и изпускам срока..Преди май можеше да се плаща с карта сега  само епей и изипей..

# 592
mimozata, Тъкмо влизам за да дам отзиви за Магнито скай по тази оферта : http://ofertomat.bg/offers/view/476.html
Бяхме две компании колежки в два последователни дни. Храната - салатата съдържаше 8 полимесеца домат, ако е от по-малките /около 1 брой/, ако е от по-големите /1/2 брой/, в средата - няколко кубчета класическо саламурено сирене с размери на картофче от мусака и като количество, равняващо се на около 50 гр. и всичко това полято с 1 ч.л. магданозено песто. Ризото беше с  недобре сварен ориз, добро количество гъби и едва забелязващ се пармезан, количество на порцията далеч под 300 гр., а като качество - предполагам, че всяка средностатистическа домакиня ще го направи по-вкусно. Повечето колежки после ходеха до "Рода" да си дояждат с бисквити или парчета пица. Гледката през деня не е нищо особено, особено за живеещите по по-високи жилищни етажи и също гледащи града отвисоко. Морето не се вижда!!!! Разликата между мненията на двете компании беше, че в понеделник обслужването е било на ниво, а днес ни обслужва сервитьор, на който светът му беше черен, та дори и не попита желаем ли нещо за пиене.

# 593
Как са тортите в Лучиано? И по специално тая Мока дали е много сладка/шоколадова? Simple Smile

# 594
http://grabo.bg/varna/do-52-otstapka-za-pedikiur-s-lak-i-po-jela … -terapiia-02gw7fb

Използвах този ваучер и съм възхитена от работат на жената..работи ме 2 часа и 15 мин.
Спечели ме за клиент!

# 595
Аз снощи бях в пицария Венеция с ваучер от Грабо. Доволни сме - салата, малка пица и бисквитена торта. Но ние и без ваучер сме я посещавали тази пицария. Масата беше резервирана, но сервитьорката каза, че може да ни я смени, ако не ни допада.  Единствено не ми хареса, че нямаха друга наливна бира освен Каменица, но то момичето не е виновно за това... Сега имам и един ваучер за суши от Баба. Някой отзиви вече?

# 596
Скоро ползвах този ваучер: http://www.evtinko.com/оферти/168/Изисканост_по_френски…камембер_с_фина_хрупкава_панировка,_полят_с_нежен_боровинков_сос_i_чаша_изискано_червено_вино_за_5,50лв._вместо_за_11лв._. Изобщо не изглеждаше така  Thinking, а виното хич не беше изискано  Rolling Eyes. Мясото го харесвам, но другият път ако пуснат пак оферта някаква ще се замисля ...

Тази също посетих http://grabo.bg/varna/ispansko-meniu-za-795lv-0s9zsz. Хареса ми, но ми се видя като цяло скъпо, за нищо и никва др консумация платихме 25лв  newsm78

Някой ходи ли на суши в Мр. Баба? Доволни ли сте?

# 597
Голямо попадение е това!
http://bg.kolektiva.net/varna/vaucher-tanasi.html?utm_source=new … m_4220_84939_1739
Сигурна съм че ще е вкусно. Запасих се с доволен брой ваучери Crazy

# 598
Никога не съм ходила в гръцкият ресторант. Хубаво ли готвят?

# 599
  • Варна
Много вкусно готвят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт