Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 877
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • София
провокирана от описания случай се питам:"Не изисквате ли обяснение, ако част от сделката не е осъществена?" - т.е нещо са спестили или ние не сме разбрали  newsm78

Толкова разправии имах с въпросното студио, че не искам повече да се занимавам с тях. Включително и единствения им телефон, който са дали директно те изхвърля като ги набереш...

# 571
  • София
 За Вега теста в стари теми имаше голяма и обширна дискусия, с много Против, но предимно на хора, които просто отричаха този вид апарат, а не бяха го пробвали, имаше и За....  Аз споделям моето мнение, а именно - свалих 4 кг. за един месец стриктно спазване на посочената схема 6 дни в седмицата, а всяка неделя си позволявах някои прегрешения  Peace
 И само да спомена в стари теми имаше многоооооо недоволни от Кинетик .

# 572
  • Countryside
За Вега теста в стари теми имаше голяма и обширна дискусия, с много Против, но предимно на хора, които просто отричаха този вид апарат, а не бяха го пробвали, имаше и За....  Аз споделям моето мнение, а именно - свалих 4 кг. за един месец стриктно спазване на посочената схема 6 дни в седмицата, а всяка неделя си позволявах някои прегрешения  Peace

Мерси, явно е индивидуално. Ще взема да се пробвам все пак, с ваучери беше към 30лв нали?  Thinking

# 573
  • София
Някой ще помогне ли като ми припомни един фризьорски салон, моля.
Бяха доволни от Hathor. Пиши и ти ако си доволна.

Много благодаря!

Ама тук сте безценни в тази тема, каквото и да попита човек, все има някой компетентен и отзивчив, който да му отговори, много благодаря, milittana!

Ще отида без ваучер и ще пиша как е.

# 574
  • в 1001-та нощ
за вега теста - аз съм си правила 2 пъти в различни студия  newsm78 единия път в СПА център и веднъж при лекар, лекаря беше с по-нов апарат

резултатите бяха супер различни, но и при мен имаше промени  newsm78 първия път не бях никак в кондиция ..... не мога да коментирам дали е достоверно  newsm78 мисля, че лекарят по-добре се справи, а и аз бях в кондиция

мъжът ми също ходи и свали около 5 кг за 2 седмици - без да гладува, но с хранене в режим (основно протеини - а от тях има такъв ефект); а той без режим живее в хладилника....мисля, че отлабна и за това - че ако хапваш по-еднотипна храна - приемаш по-малко - от колкото повече рзнообразна храна  Peace

дълга тема е наистина, мисля, че има нещо вярно в цялата работа  newsm78

за ivy lounge - аз съм ходила 2 пъти без проблем, вероятно има издънки навсякъде  Hug

# 575
Айде и аз малко на отчет, за да похваля Спирит Спа студио. Възползвах се от Спа масаж с вулканични камъни, както и от първата процедура Боди шейп. Момичето беше страхотно - любезно, обясняваше ми всичко. Нямам кой знае какъв опит с масажите, но се чувствах страхотно след това. Продължавам с процедурите с боди шейп  Peace

И да ви питам някой да има отзиви за център Виа-Медика по тази оферта  newsm78

# 576
http://eha.bg/d1ziДавайте че не остана)) Тъкмо им звънях, късо сако 5.90, палто до коляното 10.90, костюм - две части - около 11 и нещо казаха) От 21.09 започват да обслужват с ваучери, но заявките ще се изпълняват в рамките на 3 дена, предвид огромния брой закупени ваучери, не на следващия ден както обикновено. На едно ходене може само един ваучер да се ползва, ако имате 2 закупени. Може да занесете две или повече дрехи и да си доплатите разликата.  Peace

# 577
  • София
Да споделя какво се случи все пак като успях да използвам ваучера от тази оферта за Център Кинетик:
http://dadeno.bg/team.php?id=15
1. Първото ми посещение беше неуспешно, тъй като администраторката се объркала като ми записвала часа - върнаха ме, тъй като съм закъсняла, а реално аз бях подранила...
2. В офертата е описано, че "Енергийната терапия за тяло Витамакс за 25 вместо за 90 лв. включва: терапевтичен масаж на цяло тяло
зонотерапия с маска от зелен чай (на крака)
светлинна физиотерапия Инфраред "

Цялото тяло включва ако някой не знае задна част на крака и гръб. Предната част на тялото и ръцете явно не са част от тялото  Mr. Green
Зонотерапия и светлинната терапия въобще не получих ?!?!?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Оценка: 1/10 - все пак ме намазаха с някакъв крем  Mr. Green

Ама аз много отдвна ви казах, че тия от Кинетик са много зле! Naughty Хич не се и лъжете за там!

# 578
Моля, Help
какви са отзивите за LPG в Beleeze.

# 579
Моля, Help

Ами какво да ти кажа... ок е процедурата, т.е. добре я правят, аз лично от 23 процедури никакъв ефект нямах (не говоря само зе този салон, принципно съм ходила на няколко места, но аз съм много проблмнеа), но за Белиз специално някак си 30 минути е много малко. Може да ти кажат че уреда е последния модел и т.н., но за мен лично 30 мин са малко. Като в тези 30 мин да не кажа че ти влиза и прегледа, т.е. мерят те, записват ти данни. И ако си нямаш трико трябва да си купиш, може и оборотно да ти дадат де, незнам, тъй като аз имам лично. Но пак казвам, мацките които правят процедурите си разбират от работата така или иначе.

# 580
Моля, Help

Ами какво да ти кажа... ок е процедурата, т.е. добре я правят, аз лично от 23 процедури никакъв ефект нямах (не говоря само зе този салон, принципно съм ходила на няколко места, но аз съм много проблмнеа), но за Белиз специално някак си 30 минути е много малко. Може да ти кажат че уреда е последния модел и т.н., но за мен лично 30 мин са малко. Като в тези 30 мин да не кажа че ти влиза и прегледа, т.е. мерят те, записват ти данни. И ако си нямаш трико трябва да си купиш, може и оборотно да ти дадат де, незнам, тъй като аз имам лично. Но пак казвам, мацките които правят процедурите си разбират от работата така или иначе.
много мерси.  bouquet И аз съм много зле - след двете прекрасни деца имам един прекрасен целулит и някак си плътта ми е по-отпусната .ООООх така се надявах на тези процедури. Аз съм направила само 5 в Германи, но от там не съм доволна. Все попадам на един младеж, който не го бива хич. И там е 30 мин процедурата. Ти къде си правила по-продължителна?

# 581
  • София
Мерси, явно е индивидуално. Ще взема да се пробвам все пак, с ваучери беше към 30лв нали?  Thinking
За 25 си го взех моя,за утре нямало свободни часове,така че ще го правя по-натам нещо не се разбрахме с жената по-късно ще й звъня,за точността не знам,но познавам доста хора,които са доволни,мои приятелки преди години си го правиха когато излезна,тогава струваше доста повечве,ще видим на мен дали ще подейства

# 582
Здравейте,
от 2-3 месеца не съм купувала ваучери, но днес пак седнах да ги гледам.
Поблазни ме този http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=448&aff_id=MTMxNDkwMzM2OTYw
Някоя от вас има ли впечатления от ресторанта и храната?   bouquet
Бях купувала ваучер за Егур Егур, мъжа ми беше много предубеден, обаче после остана очарован.
Та мисля пак да го изненадам с нещо подобно. Wink

# 583
Здравейте,
някой има ли впечатления от Adiva Beauty Salon на Кричим 14?
Имат съблазнителни офертички в момента за фотоепилации .
Мога да ви похваля момичетата от No+Vellо,(салона зад Интерпред) от където съм много доволна по темата, но съм подмамена от цената на Адивата и ако ми я похвалите яхвам се натам. Остават 55часа - дайте мнение Wink
P.s. само да вметна че темичката е супер полезна  bouquet

# 584
Връщам се от тази оферта: http://www.imasdelka.com/boqdisvane-na-kosa-s-matrix-ili-keune-m … 5lv-vmesto-un6ok3
Някой беше питал за отзиви за салон Милано.
Останах доволна, момичето спази всичко от офертата...реших се и наподстригване - ок се справи.
Накрая дават и оферта с намаления, ако се върнеш пак.

Мерси за отзива, а колко ти взеха за подстригването, че и аз плача за такова...

Общи условия

Активация на акаунт