забременяване с билки

• 67 398
  • 194
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Как се намира генетично подходящ мъж? Как се разучава генът без да се води на изследвания?
Нали не трябва да се форсира бременността, защо форсират овцете да забременяват по едно и също време. ooooh!

# 76
  • София
Не знам да има генетично идеален човек, да не говорим пък за мъж - а това да се открие е доста абсурдно Simple Smile

Генома на всеки човек може да бъде записан на флашка /това струва около 100-на хил$ , е вече може и да е паднала цената/ - за разчитането / но в БГ няма кой да го направи/ се плаща още поне 1000$
И да го разчетат - отговора няма да е - Идеален мъж Simple Smile

/ и да уточня - че това  са карти, с различни ДНК вариации, които показват каква е вероятността,  човек да се разболее от дадена болест/

Може би думата Генетично неумесно е била използвана  в израза Simple Smile

# 77
  • София
.......Нали не трябва да се форсира бременността, защо форсират овцете да забременяват по едно и също време. ooooh!

ooooh! ... форсирана бременност го разбирам като вместо 9 месеца - 5 месеца
Да форсираш някого да забременее е друго  Wink

...вярно - тези мисли /разсъждения/ може да побъркат човек- много сложно взе да става

# 78

Разбира се , че не става с молитви , а с правилен начин на живот : 1. намира се генетично подходящ мъж ;

t, ако се окаже, че твоят мъж е генетично неподходящ, въпреки че е с 2 средни и 2 висши, какво ще правиш?
Този път уж гледах . Кръвната група гледах ; родителите гледах също така братята и сестрите му , племенниците  . Роднините . Но ако се окаже генетично не подходящ - всеки по пътят си .

# 79
Как се намира генетично подходящ мъж? Как се разучава генът без да се води на изследвания?
Нали не трябва да се форсира бременността, защо форсират овцете да забременяват по едно и също време. ooooh!
Овцете пък и други видове селскостопански животни се синхронизират за да могат да се полагат едновременни грижи и това да механизира трудът . И така на пример вместо 1 овчар да гледа 100 овце той може да гледа 10 000 например . Това е смисълът . А когато някоя свекърва например бърза да се изфука , че синът и има момченце и са го кръстили на мъжът и като са прецакали  тъста , който е купил кола на младите  Laughing тогава няма смисъл . Изобщо при хората правенето на всякакви експерименти даже и с най-леките билки за преждевременно узряване на яйцеклетката може да доведе до фатални последици . Както е казал един учен "Добре е , че ние командваме мозъкът 5% , а той нас 95% , а не обратното "

# 80
  • София
 newsm50

# 81
  • София
Е тъкмо вчера мина модератор и замете идиотщините с овцете, те пак се появиха.
t_, убедена съм, че си някакъв интернетстващ трол, не мога да повярвам, че има такова същество в реалния живот. Спести ни познанията по овцевъдство, до определен момент бяха забавни, вече досаждат.

# 82
Здравейте, момичета!

От около половин месец и ние със съпруга ми пипем билковите смеси за подпомагане на забременяването от билковата аптека на "Поп Богомил" в София.
Майка ми прочела в нета някъде, че при съмнения за бременност трябва да се спрат билките. Та това значи, че всеки път като правим секс след като ми дойде свърши цикълат ябва да ги спирам... то малко няма да остане време кога да ги пия ако е така Laughing.

Някакви коментари или да сте чували нещо подобно?

# 83
Здравейте, момичета!

От около половин месец и ние със съпруга ми пипем билковите смеси за подпомагане на забременяването от билковата аптека на "Поп Богомил" в София.
Майка ми прочела в нета някъде, че при съмнения за бременност трябва да се спрат билките. Та това значи, че всеки път като правим секс след като ми дойде свърши цикълат ябва да ги спирам... то малко няма да остане време кога да ги пия ако е така Laughing.

Всяка билка си има колко време  и в  какви дози  да се пие . Но съпругът да си хапва повече орехи и лешници . Спрете му шоколада , кафето и соята  , по последни данни те са вредни за мъжете .

# 84
Определено медицината не винаги има обяснение за някои заболявания. Твърдо съм "за", когато медицината е безсилна.

# 85
Здравейте, момичета!

Според мен най-логично е да се обадите в самата аптека и да питате. Помолете да говорите с фармацевт.
Също бихте ли споделили какво пише на етикета като състав и начин на приготвяне? Може да е от полза за хора, които не живеят в София.

# 86
adiba, от аптеката кават да се пие до достигане на желания резултат или свършване на билките, но не казаха, дали е проблем ако се пият докато съм бременна, но още не знам.
Относно състав и приготвяне....
Женския комплекс съдържа: клинавиче. В 500мл вряща вода, 2с.л врят 5-10мин, после престоява 1 час и се прецежда. Пие се 3 пъти на ден по 150мл.
Мъжкия комплекс е: ветрогон, бабини зъби, магарешки бодил (цвета виждам е вътре), жълт кантарион. Отново в 500мл вряща вода 2с.л. Ври 5-10мин. Престоява само 30мин, прецежда се и се пие по 150мл 3 пъти на ден.
В нета може да се види всяка една билка за какво помага. Аз едва от 2 седмици пия, но ако настъпи промяна в бройката в семейството ни определено ще се чуе Simple Smile.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 13:01 от Reni08

# 87
adiba, от аптеката кават да се пие до достигане на желания резултат или свършване на билките, но не казаха, дали е проблем ако се пият докато съм бременна, но още не знам.
Относно състав и приготвяне....
Женския комплекс съдържа: клинавиче. В 500мл вряща вода, 2с.л врят 5-10мин, после престоява 1 час и се прецежда. Пие се 3 пъти на ден по 150мл.
Мъжкия комплекс е: ветрогон, бабини зъби, магарешки бодил (цвета виждам е вътре), жълт кантарион. Отново в 500мл вряща вода 2с.л. Ври 5-10мин. Престоява само 30мин, прецежда се и се пие по 150мл 3 пъти на ден.
В нета може да се види всяка една билка за какво помага. Аз едва от 2 седмици пия, но ако настъпи промяна в бройката в семейството ни определено ще се чуе Simple Smile.
WinkКлинавчето е най-обикновена трева с нищо не помага , ако има проблем с яйчниците най-помага бял равнец , но не за всичко той се пие 1 м. : 1 стрък в 500 мл.вряла вода - само запарка не се вари . после сутрин и вечер преди ядене по 1 к.ч.
В мъжкият комплекс само жълтият кантарион е нещо . Но и той да е запарен и да е от полският , а не от горският вид . Бе най-добре него мъчете човека с тези чайове , а му купете сурова сушени ядки - лешници ( те са №1 ) , орехи , бадеми , фурми . В никакъв случай тиквени семки , те са за жените . В никакъв случай шоколад и кафе или соя  тъй като те стимулират женски хормони - естроген главно . И си хапвайте повече бобец , той е много важен за запасяване на организма с белтъчини . Приемането на достатъчно белтъчини е фактор организма да "пожелае " да се възпроизвежда . Не месо понеже адреналинът който се натрупва в месото докато колят животните е вреден .
Магарешкият бодил е за увеличен черен дроб - него го препоръчват при проблеми с алкохола . Но ако някой мъж има такъв проблем деца не му трябват . ( Няма да обяснявам защо )

# 88
Знам че по принцип Омега-3 мастни киселини са важни за фертилитета. Спермата ги съдържа. Добри източници са скумрия и качествено вносно ленено олио (да не е вгорчено или с рибешки вкус - значи е старо). По принцип в орехите също има Омега-3 мастни киселини. При прием на ленено олио се препоръчва да се комбинира с лук или извара, за да може организмът да преработи мастните киселини в такива, които са използваеми от него. Алтернатива на лененото олио е прясно смляно ленено семе, например в комбинация с кисело мляко, добре се смила в кафемелачка. Примерно по 2 лъжици на ден. Едновременно с това е добре да се махнат хидрогенираните и рафинирани мазнини, да се мине на суров зехтин, слънчогледово нерафинирано олио (шарлан), да се махне рафинираната захар и белия хляб, да се консумират пресни плодове и зеленчуци. И въобще да се храните здравословно. 

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 22:13 от adiba

# 89
При неконкретизиран проблем да пиеш билки (и не само) напосоки, шанса да уцелиш верния вариант не ми се вижда реален. Трябва да знаеш в коя посока поне ти е затруднението и да си насочиш и диетата и приема натам.

Общи условия

Активация на акаунт