Съвет! Бременна ли съм или не?

• 51 316
  • 403
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Гризли, случва се да не довидим  Hug Изобщо не се притеснявай, гушкай малкото зверче и мъжлето си  Crazy

# 316
Благодаря на всички , които ми отговаряхте , какво ли щях да прая ако не беше този форум , че дяа има къде д си изливам душичката  Hug
Честно казано аз сега се успокоих защото по-добре така да няма нищо отколкото ако беше както аз си помислих - много ниска стойност на ЧХГ .

# 317
Искам да ви попитам, възможно ли е всеки месец овулацията да е на различна дата?
Питам понеже цикълът по принцип ми е редовен..Максимум да ми закъснее с 2 дни..
А сега ми закъснява с 6 дни вече..
По принцип трябваше да ми дойде на 14, а на 10 правихме секс..
И много приятелки ми казват, че не е възможно да съм бременна защото датата на МЦ била близо..
Уфф надявам се, че сте ме разбрали..

# 318
Да, възможно е овулацията да се измести  Peace

# 319
със сигурност може да се измести  Peace

# 320
zdr s moq priqtel se opitvame da si napravim bebe ve4e stava edin mesec na 4.8.13 trqbva6e da mi doide no mi zakasnq 4 dena  v4era ne mi doide kakto trqbva leko mi capashe   dnes sutrinta kato stanax vidqx 4e mi e do6lo  apetita mi se uveli4i stava edin mesec postoqnno qm   gardite mn me bolqt  i zurnata su6to  i se chustvam mn izmorena i poduta dali ne karam cvetna bremennost vie kvo mislite ?  drugata sedmica 6te si vzema test i da vidim dano da sum bremenna stiskaite palci molq vi

# 321
  • София
zdr s moq priqtel se opitvame da si napravim bebe ve4e stava edin mesec na 4.8.13 trqbva6e da mi doide no mi zakasnq 4 dena  v4era ne mi doide kakto trqbva leko mi capashe   dnes sutrinta kato stanax vidqx 4e mi e do6lo  apetita mi se uveli4i stava edin mesec postoqnno qm   gardite mn me bolqt  i zurnata su6to  i se chustvam mn izmorena i poduta dali ne karam cvetna bremennost vie kvo mislite ?  drugata sedmica 6te si vzema test i da vidim dano da sum bremenna stiskaite palci molq vi

Пиши на кирилица

# 322

Нали казваш че ти е дошло , за какво ти е този тест,болките в гърдите и апетита не са симптоми само на бременност.

# 323
Здравейте нова съм в темата,с приятелят ми от 4-5 месеца правим опити за бебе но все не се получаваше,но сега мисля че се е получило,от 1 седмица постоянно ми е лошо вие ми се свят прилошава ми често постоянно чувствам  умора,до сега никога не сам се чувствала така,от 4 дена си меря температурата постоянно и е 37-1 ; 37-2;37-3;37;4 но никога не спада под 37 зърната на гърдите ми са много чувствителни и болезнени,2-3 дена имах като жълтеникаво течение,и не знам какво да си мисля бременна ли съм или е нещо друго,а за тест е още рано трябва да ми дойде към 15-ти но изгарям от желание да разбера,от 1 седмица само това мисля  :ask: понеже го искаме много. Дали е възможно да съм бременна   :ask:  Благодаря ви предварително

# 324
от къде тази стара тема я намерихте Simple Smile
в раздела искам бебе си има тема за тая работа, която си е закована в началото на раздела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727529.0;topicseen

Относно въпроса
По принцип след овулация температурата се повишава и остава такава до настъпване на менструацията или продължава да е висока, зарази бременност - това се дължи на прогестерона.
Като цяло ти е рано за симптоми на бременност, а ако толкова нямаш търпение си направи един кръвен тест и би трябвало да покаже дали си бременна (това при условие че са минали 10-тина, 11 дни след овулацията)

# 325
здравейте момичета,може да пооспамя малко,но ми се иска да ви разкажа,до къде води това паниране,и само навиване.дано ви развеселя и едновременно ви накарам да се поуспокоите.аз имам едно детенце на 2.5г.и за момента не планираме 2ро.но преди известно време сънувах,4е аз и една роднина сме бременни.е съня си е сън,нищо не значи.скоро след това разбрах,,че друга моя роднина чака бебе,е ми хубаво.няколко дни след това ми се догади от кафе и от цигари,на другия ден пак,вече започнах да се чудя да не съм бременна,и ако е така как ще го приеме милото,още не сме готови за второ и тн,и тн. Embarassedсъщата вечер бяхме на гости и милото си пийна повечко,и от нищо то започна да обяснява,че иска да ми прави 2ро,и да се готвя скоро.и такива ми ти работи,и аз като влезнах в един филм,че много случайности се събраха и да не би да са знаци,че съм бременна,а и симптоми бол,гади ми се,вие ми се свят непрекъснато,умора ме налегна,а как ми се ядът кисели краставички да знаете,ям мед,а не обичам,чак тест за бременност си направих,нищо,че имам 10дни до мц.и на този тест абе ту виждам невидима 2ра чета ту не,съвсем се побърках се тва,че трябва да е станало случайно,го отписах,знаех само ,че имам много симптоми,нищо че е много,много рано за тях.е днес вече с тоя тест ме изби на смях.то бе взиране има черта няма,ужас.луда работа нали.но мисълта ми е следната откривам тази лудост в много подобни теми,и в много от вас.самовну6ението е голяма работа,то може и предизвиква симптоми и те кара да вижда6 не видимото.убедих се в това.затова ви съветвам бъдете спокойни,заредете  се с търпение и не се вглеждайте в всичко.надеждата умира последна,но понякога и тя е умряла,а ние си я виждаме,а после сме много разочаровани.успех да всички,а и ако се окажа наистина бременна се включвам тук с кристалната топка, Joy

# 326
10 дена преди очаквания цикъл дефакто още няма никакво забременяване Simple Smile

# 327
  • Italia
Здравейте момичета! Отчаяно се нуждая от отговор за моята ситуация, защото съм на път да се побъркам! Та значи...веднага след ову.. започнаха болки ниско долу (което не се е случвало досега никога) и болки най вече в зърната на гърдите! Отпадналост и сънливост, БТ е 37,2-37,3...Има още 7-8 дни до датата на цикъла, но съм нетърпелива да разбера какво се случва и дали нещо се случва!! Моля за мнения Tired Hug

# 328
Лелеееееееее, сега си прегледах писанията на 14-15 страница/там някъде/, от март месец 2012 Simple Smile)))))) като забременях Simple Smile))))
Момичета, вярвайте че ще стане при който не е станало.
Моето момиченце вече е на почти 10 месеца Simple Smile
 Hug

# 329
Здравейте, искам да попитам и аз нещо. Цикъла трябваше да ми дойде на 04/09/2013, но все още го няма. По принцип моя цикъл е нередовен но чак с толкова дни не. Тоест закъснява ми с 5-6 дни ни не и повече. До преди няколко дни имах запек, боля ме главата и кръста за два дни и имах температура 2 дни 37 и също гаден вкус в устата.. Не си спомням кога точно правихме секс, не се пазим. Ще може ли някой да изкаже мнение по моя въпрос дали на някой му се е случвало. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт