САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 58 835
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Относно кодовете с бялата чанта - първата ми поръчка от ЛР я пуснах с такъв код, но вместо бяла чанта, сега получих часовник с две каишки.
Сега като пробвам кодовете ми пише, че подаръкът е липсващ.
Ако все пак ползвам такъв код, ще ми изпратят ли поръчката, въпреки, че липсва подаръка?

# 301
  • София
Относно кодовете с бялата чанта - първата ми поръчка от ЛР я пуснах с такъв код, но вместо бяла чанта, сега получих часовник с две каишки.
Сега като пробвам кодовете ми пише, че подаръкът е липсващ.
Ако все пак ползвам такъв код, ще ми изпратят ли поръчката, въпреки, че липсва подаръка?

Смени браузера.Чантата при мен е налична. Peace

Много често започнаха да го правят този номер.
С Мозилата ми дава ,че подаръка не е наличен,а с Операта - наличен.

# 302
tedichka07 благодаря за съвета  Hug
Все пак ми е любопитно, ако ползваш код с намаление, БД и подарък, но подаръкът наистина липсва, получаваш ли си поръчката без проблеми, въпреки че подаръка го няма?

# 303
  • София
tedichka07 благодаря за съвета  Hug
Все пак ми е любопитно, ако ползваш код с намаление, БД и подарък, но подаръкът наистина липсва, получаваш ли си поръчката без проблеми, въпреки че подаръка го няма?

Да,получаваш я.Преди време някой писа тук в темата.Аз лично не съм пробвала. Peace

# 304
Чудесно  Hug Някой път ми е направо невъзможно да ги докарам до 33 евро, за да ползвам друг код, тогава ще ползвам пак този с бялата чанта  Wink

# 305
  • Бургас
Моля за едно кодче с лилавия Бенсимон (sac gris rose)...  Praynig
Не мога да уцеля такъв и това си е...

# 306
Здравейте, имам свободни кодчета 20/33 с подарък  сакчетата  в розово  и в синьо, както и  такива 30/45 с подарък сет  грис, освен това 15/25 с подарък блу лайете  и  от същите с БД , но  без подарък. Ако някой се  интересува  да ми  пиши на лични.
Имам молба за кодче 20/33 с подарък сет грис- нали такъв бих могла да ползвам на  акаунт, на който  вече съм ползвала 20/33 но с  подарък синьото сакче на той стори?
Благодаря ви предварително!

# 307
не ми изпращайте  код 20/33 с подарък сет грис-  налучках си !

# 308
Момичета, с какъв вид код мога да намаля още тези ботушки
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-caoutchouc-enfant-fille.asp … =1&prodsize=0
евентуално?
Ако изобщо може - благодаря ви  bouquet

# 309
  • на морето
Това яке не го открих в сканирания каталог.От къде го намляте и с какъв код?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-garcon.aspx?product … e=1&pos=2_n_n

# 310
  • София
Вчера помолих за код 30/45 и получих   bouquet, но днес не мога да намаля съответното яке с него. Сега искам да помоля за код 20/33 ако някой може да се отзове  Embarassed

# 311
Здравейте! Дали ще може да се намалят тези кецове с някое кодче,пробвах няколко пъти но не успях.Риф 5295335

newsm78

# 312
Не ми върви тази вечер.Не мога да намаля момичешките анцузи на OKAOU.Кодовете,които открих дават само бд и подарък. Praynig

# 313
  • София
привет,

цъкайки си из менюто на ларедут, попаднах на полето mes offres en cours и там видях следната оферта

Mon offre du moment : Pour vous du 13 Septembre au 26 Septembre 2011

Paiement en 10 mois pour 1 euro с някакъв код

някой да има идея за какво иде реч?

междудругото имам и някакви други оферти там, по-стари...  newsm78 ама има и такива които още са валидни? ако ще съм полезна с тях, веднага ги споделям

# 314
  • Бургас
Докато си ровичкам тази вечер за комбинации попаднах на 3 кода, които дават безплатна доставка и намаляват 20 евро, но не от сканирания каталог /както е с кода 20/33/, а от самия сайт. Незнам 20 от колко намалява, защото имам доста неща в кошницата  newsm78 Дали някой друг е попадал на подобен код?

Общи условия

Активация на акаунт