Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Много са се постарали. На пръв поглед доста сгъстено беше подадено всички ново, което се е случило с всеки един герой. От друга страна - точно това е стилът на екипа - във всяка минута нещо ново. Именно  това ме впечатли в първия сезон и ако се промени няма да ни е лесно. Атмосферата - неповторим начин да усетиш онези години. Спомних си за татковите ризи, вратовръзки, прическите от старите филми, грима...Транзисторите. Обстановката в училище, ресторантите на открито...Браво! Дори слънчевите очила на музикантската група...А Неджати прави страхотна игра...Забавен и комичен. Мете - нямам думи за актьора. Споменът за Инджи беше много силен. Дано да е само в началото. Да се оттърси бързо . Той заслужава да изживее любовта. Не е участвал в никаква сделка за разлика от Берин и Айлин. Каквито и да са били мотивите им. Много изстрада - и в училище, и с първата си любов, и с болестта на Инджи, и със семейството си...

# 226
Чудя се защо Джемиле е толкова студена /а и Мете/ към бебето newsm78 ooooh!....Нали е майка.....каква вина има детето newsm78.....Вие какво мислите.... newsm78
Според мен го приема като белег на позора, който изживя с Али. За нея това е позор. След изнасилването тя само дето не полудя.
Може и да си права Майдрийм , но тя е МАЙКА и ние знаем каква....готова на всичко за децата си ...затова това нейно поведение не  ми харесва...хич.... Naughty Naughty Naughty

Може би точно това ще е нейната борба в този сезон, да го преодолее ! А Али да спечели семейството си !

Арфиииииии....Точно казано !!! newsm10 smile3521 smile3501

# 227
Айлин наистина е по-женствена сега Flutter

Да! И всички очаквахме среща със Сонер, а какво и' се случи ! Sad

# 228
Светле, да, така е. Опитвам се да търся причините за поведението й. Ще се случи нещо, което да й покаже, че тя еднакво обича всичките си деца. Така мисля.

# 229
Не можах много до схвана ,но майка Хасефе май е била в затвора... newsm78 newsm78 newsm78

# 230
Ще се местя на лаптопа ,че тук се измъчих Mr. Green ...да не си тръгнете... Naughty

# 231
Вече съм тук, милички  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Благодаря за топлото посрещане, толкова сте мили...  bouquet
Та сега за филма, ооооооххххх колко емоции, чувства, красота ... и за да не се повтаряме, казвам само, че подкрепям изцяло Mydream Simple Smile 

# 232

В следващия епизод, Сонер ще и помогне по-бързо да оздравее Crazy

# 233
Не можах много до схвана ,но майка Хасефе май е била в затвора... newsm78 newsm78 newsm78
Била е в психиатрична клиника !

# 234
Сонер в самолет ли беше, много за малко му видях очичките newsm78

# 235

Дано...  Sad

# 236

Той нали пътува.... bowuu bowuu bowuu

# 237

Това съм го пропуснала. Прекалено хубава беше Айлин, за да не й се случи нещо! Някак си нереална, тя летеше! Беше влюбено щастлива със своите морски звезди!

# 238

Да ! Много свеж и подмладен, без грам зализване ! Joy Joy Joy

# 239
Какво ли стана със Сюлюман newsm78 ...оня плужек Мурат... #2gunfire...наел някакви си мутри да го плашат.... #Cussing out.

Общи условия

Активация на акаунт