Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 548
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Явно нещо се случва между Али и Хасефе....виждам от снимката ,че и двамата са разстроени ooooh!

# 541
Добре съм, след снощи вече всичко е в релси, но хубавите неща тепърва предстоят !  Joy Joy Joy
Майко мила, само един ден ли не сме се засичали ? Имах усещането за три ! newsm78 newsm78 newsm78

# 542
Све, за теб, блестяща розичка в любимия ти цвят!

Прекрасни неща си сложила тази нощ ! Споделям всичките ти чувства за филма и героите ! Hug Hug Hug

love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves  love001  love001  love001

# 543
От трейлърите е по - ясно, отколкото от превода на резюмето ! И аз се мъчих преди малко ! А някъде  в по - предните постове прочетох, че бебето наистина е на Карото !

# 544
Добре съм, след снощи вече всичко е в релси, но хубавите неща тепърва предстоят !  Joy Joy Joy
Майко мила, само един ден ли не сме се засичали ? Имах усещането за три ! newsm78 newsm78 newsm78

Дай боже  Praynig мила ....само хубави неща....Нека дойдат ТАКИВА и при мен.... smile3521 smile3521 smile3521
Ами ...снощи не се "ВИДЯХМЕ "..... Joy Joy Joy
Аз съм на село и тази вечер по ранко приключихме със софрите...то само ядене и пиене ....станах 100 кила  ooooh! hahaha hahaha

# 545
Даааа...и в турския форум се чудят и охкат.... Shocked Shocked Shocked
Аз снощи си пусках на Гугъл доста коментариии , но ще видим....все не ми се вярва ,но пък това студено отношение към бебето.... Thinking Thinking Thinking

# 546
Арфииии....видя ли погледа на Джемиле,когато Мете отвори вратата....Никога досега във филма Джемиле НЕ Е поглеждала Али по този начин...Може би само оная първа нощ след неговото завръщане в леглото ,когато той и даде гръб и и каза ,че е уморен....За мен това е ФлюБеН поглед...На теб как ти се видя....Като ,че ли и Мете беше по снизходителен.... Thinking #Crazy

# 547
Joy Joy Joy Joy Joy Скица си си ти, голяма !  Hug Hug Hug

Аз си обясних нещата приблизително така : Хасефе разбира, че Али е освободен и моли Джемиле да я придружи до старата къща.... Там Джемиле я насърчава да изчака сина си и след тази среща се уговарят Али да дойде и в другата къща да види децата си......... Виж, че Джемиле имаше само сълзи в очите, без никаква отрицателна реакция......

# 548
Малеееееее.....омагьосал ни е този поглед.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 549
Много ми е интересно Али и Джемиле дали разменят думи при старата им къща newsm78 newsm78 newsm78

# 550
Писали сме едновременно ! Hug

Интересно ми е Али обаче какво знае за детето, дали знае от коя майка е ?

# 551
Много ми е интересно Али и Джемиле дали разменят думи при старата им къща newsm78 newsm78 newsm78

Няма начин да не са говорили........ Тя чакаше Али да се появи и насърчаваше Хасефето също да чака !

# 552
Малеееееее.....омагьосал ни е този поглед.... #Crazy #Crazy #Crazy

Да и двете непрекъснато пишем за очите им !!! Но наистина беше много силен момент ! newsm10 #Shocked

# 553
Писали сме едновременно ! Hug

Интересно ми е Али обаче какво знае за детето, дали знае от коя майка е ?

Peace Joy Joy JoyТелеПатки Joy Joy Joy

И на мен...Може и да не знае....Надали някой му е ходил на свиждане в затвора да му каже....
Как ли ще реагира като разбере...с рогата ли ще тръгне напред да си взима сина или най накрая ще разбере ,че Джемиле е страхотна ЖЕНА и МАЙКА.... Thinking Thinking Thinking Това ,че гледа сина му от любовницата....боже ,коя друга би го направила.... Thinking Thinking Thinking Има още една ....САБИХАААААТАААА.... Joy Joy Joy

# 554
Арфииии....видя ли погледа на Джемиле,когато Мете отвори вратата....Никога досега във филма Джемиле НЕ Е поглеждала Али по този начин...Може би само оная първа нощ след неговото завръщане в леглото ,когато той и даде гръб и и каза ,че е уморен....За мен това е ФлюБеН поглед...На теб как ти се видя....Като ,че ли и Мете беше по снизходителен.... Thinking #Crazy

Май Джемиле му беше подсказала, че предстои среща или най - малкото са му разказали за предишните срещи с баща му......... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт