Кюретаж и забременяване след това - 22

• 32 764
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
В добрия  Mr. Green Praynig Hug

# 646
Начи кака ти Зузи иска да каже, че си пич Simple Smile

tedd - не бе слънце, исках да кажа, че си имаш своята болка, ти ще носиш бебе и ще го родиш:)

Невидимо дете - не съм спец, даже съм си бот, ама мисля, че са ти ниски стойностите :/  Hug

# 647
Малко съм си простичка,та ако може да ми разясните,възможно ли е да е станало на 03.1011?Не е ли рано,моля разяснете,извинете невежеството ми Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
Благодаря ви, но мисля, че няма надежда  Hug
Да, прекалено са ниски стойностите, затова да кажа - Не губете кураж, идва нов тираж Simple Smile

# 649
Включвам се за да дам кураж на всички,които са обезверени като мен преди 3г.Преди време аз самата пуснах такава тема,мислех,че или никога няма да ми се случи да видя 2 чертички,или,че за това ще чакам много дълго.Само да уточня,че моят кюртаж не е по повод бременност(никога не съм правила аборт)а  по повод полип в ендометриума,но  пак имах същите притеснения като повечето от вас.Кюртажът беше през 06.08г. и 12.08г. видях  2-те чертички.АГ много се изненада,че толкова бързо съм забременяла след такава интервенция,но е факт.
Не се отчайвайте,стискам палци на всички и ви желая успех!

# 650
Здравейте, отново.

Аз днес съм в някаква нечовешка депресия и нищо не ми се прави и с никой не ми се говори. Все ми се плаче и ми е много тежко.Не знам как да го обясня,но ми е много тежко. Не знам от какво се получи, но се надявам по-скоро да се оправя..

Maliby,благодаряти,че ни даваш кураж,защото то си има нужда на моменти. Дано скоро да можем да се похвалим с двете черти и ние..

# 651
Карола- от хормоните е, и на мен ми се плаче в някои дни ooooh!

# 652
  • Пловдив
Много неприятно ми стана от завихрилата се дискусия около болничния.  Sad Мисля, че тази тема не бива да търпи подобни неприятни дискусии и занапред е добре да се водят на ЛС.
Ще вметна, че психическото разстройство е също заболяване и също е повод за болнични. Да аз може да отида на танци, но в следващия един час да изпотроша всичко у нас или на работата, ако така предпочитате, в следствие на поредната криза от преживяното. Така, че това че някой е здрав физически не означава, че е здрав психически.  Naughty

ТиаРа, наистина пусни едно ЧХГ за най-сигурно и беж при някой доктор.

Невидимо дете,
еми разбирам те. Аз като правих кръвен и мен ме питаха за закъснение и ходи обяснявай, че няма ни закъснение, ни дявол  ooooh! Много странно се споглеждаха от персонала, но какво да се прави - пуста нетърпеливост  Blush Съжалявам за отрицателния тест, но дано пък да е рано  Praynig Praynig Praynig

emsi4ka
, честита зелена светлина! Залавяйте се за работа luvbed

KaRoLa, всичко минава... Особено като дойде нещо добро а то неминуемо ще дойде  Hug

# 653
Благодаря ти мила Дони,ние сме се захванли още от 03.10.11 Hug Hug Hug Hug Hug

# 654
Дони, съжалявам, но аз на гости няма да те поканя Grinning Grinning Grinning Grinning  hahaha hahaha hahaha

Esmi4ka, това, което си преживяло има един израз за него, ама много непристойно за дама да се изрази #Cussing out #Cussing out Бъди здрава и силна и още от първия месеца ЩЕ стане !!! Давай !!!

# 655
Антонели, знам аз ама да си кажа Laughing

Дони, така е наистина физически може да си готов, но психически....от теб прах в очите още нямам Thinking

# 656
  Еййй , прекрасни , как сте ... надеждата не трябва да умира ... ще имате всички бебочета със сигурност ... просто те ще си изберът момента в който ще ви изненадат!  Hug Heart Eyes

# 657
Здравейте!!

Извинявам се за спорът по-рано днес в групичката.Не съм очаквала да се случи и се надявам повече да нямаме такива моменти. Във форумът съм,за да споделям с хора,мислещи в същата посока, а не да се нападам с този и онзи.Мисля,че форумът трябва да ни носи удоволствие,успокоение и информация,а не негативизъм....Затворена страница,надявам се!!

Може и хормонте да са причина за депресията ми,надявам се утре да съм по-добре,че днес много ми се плачеше..Попринцип като си поплача и после съм ОК,ама днес не е така..плача си и пак ми се плаче Sad

Дано всички сте добре и само положителни емоции да си имаме..   Hug Hug Hug

# 658
Благодаря ти мила Антонели,дано,съмнявам се да е станло ония ден,въпреки че имам съмнения за ОВУ newsm78,но все пак важното е че можеме спокойно да започнеме Hug Hug Hug Hug Hugследя ви с интерес

# 659
Maliby,благодаряти,че ни даваш кураж,защото то си има нужда на моменти. Дано скоро да можем да се похвалим с двете черти и ние..
Знам какво е и аз имах нужда от кураж в този период SadИ още нещо успокоително-много колеги(медицински лица) ми казваха,че след кюртаж се забременява по-лесно Peace И въпреки,че заради този кюртаж за първи път се сблъсках с проблема гъбички,който лекувах до последно,даже последното хапче не  го изпих,благодаря на Господ,че се получи.
Стискам палци на всички,опитайте се да бъдете по-спокойни доколкото е възможно,мислете позитивно(мислете,че щом веднъж се е получило пак ще се получи,аз нямах такива мисли,защото нямам нито един аборт в живота си и нямах тази надежда)
Успех и прегръдки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт