Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Добро.... абе не е точно утро вече май май  Embarassed Embarassed. Пак ни позаспа темичката....  Laughing
Ах ами след невероятно зареждащите два поста на nikolexa, всички просто замълчахме Heart Eyes
Относно желанията-моята майка /да ми е жива и здрава/ имам чувството, че каквото си пожелае и става реалност. Най-пресния пример-онзи ден ми каза, че и трябват 10 лв. още, за да си плати дърва, но беше убедена, че ще ги има, когато трябва да плати. Е на следващия ден докато се разхождала, тя намерила не 2, не 20, а точно 10 лева Laughing Но..тя не спира да благодари всеки ден и за мъничкото, което има и във най-трудната ситуация намира положителната страна! И винаги казва благодаря на Господ за това, което имам:) Та така...имам мноооого да се уча от моята мама Heart Eyes

# 331
Радвате ме...феи!     bouquet

Живота е само един миг...изживейте го пълноценно!
  Heart Eyes Hug

# 332
  • Tам през Атлантическия океан
Аууу, каква приятна изненада  Whistling

Една статия от мен, Личният избор възможност да се откриеш

Wink

# 333
Дес, харесва ми!!  Party

Днес ми е толкова щастиво - предавам от това усещане и на вас, милички любимички дружчици веселушчици.....

Моля, горното да се разбира като мотивиращо за хъса в живота, а не за тютюнопушенето....  Laughing

# 334
  • София
ДОБРО УТРООО!

Поизоставам с писането, но винаги когато имам мъничко време влизам да ви чета.

Рози и рози, това букетче е много свежо (аватара ти)  Simple Smile

sladurka,  браво на тебе, обичам да чета такива постове със сбъднати желания.

Аз нямам с какво да се похваля. Всичко което поискам се отдалечава моментално от мен.
Вече не смея да си пожелавам нищо. Въпреки, че го правя както си трябва, Вселената явно ми е сърдита  Sad

Май ще трябва да сменя тактиката - ще казвам, че НЕ ИСКАМ нещото, та да вземе да стане  Simple Smile

По този повод си имам една житейска максима - никога не се заричам (почти де), защото в момента в който кажа, че няма да направя еди какво си, живота ме поставя в ситуация да трябва да го направя.

# 335
.....дИвойки,  Embarassed Embarassed някой ще ми помогне ли да схвана защо дните в лентичката ми не се отброяват. Все си стоят, колкото бяха като я сложих  #Crazy - 6 дни!

# 336
добро утро
Рози, виж нещо с датите да не си оплела, или самата ти лентичка да не е със забит текст, освен това трябва да копираш биби кода - това което е за форумите, друго не се сещам  newsm78

Аз съм много заспала днес, но пък доволна и благодарна. За прекрасното ми семейство, за всичко което имам, за това че сме здрави и че се обичаме, затова че къщата ми звънти от детски смях, затова че вечер си лягам и прегръщам най-любимият ми мъж и разбира се за прекрасните неща които ме чакат.
Благодаря   bouquet

# 337
Рози, виж нещо с датите да не си оплела, или самата ти лентичка да не е със забит текст, освен това трябва да копираш биби кода - това което е за форумите, друго не се сещам  newsm78

Уф значииииииииииииииии - пак я генерирах и сега датата я брои вярно в сайта в момента на генерирането, но я подозирам, че пак няма да се променя..... Това и преди ми се беше случвало, ама кой ти помни как го оправих. Извинете за офф-топик-а  ooooh!

# 338
ОФФ: ами има различни опции, които се чекват над датата, дали да брои от датата нататък, или период до дата, разни такива ...

# 339
Дессс, искам да те питам какво означава подписа ти със златните рибки и лилиите?

# 340
  • Tам през Атлантическия океан
Ох това ми е любимата порода декотативни  рибки   Кой  Flutter  (тип сомови са )

Някой ден ще си ги чувам в езерце в къщата  Grinning

Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман във Фън Шуй – те символизират успех във финансовата сфера. Рибата е символ на философията и мълчанието, но и символ на изпълнението на желанията, носещ изобилие и късмет, символ на справедливостта и получаването по заслуги. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех в работата и учението.

Ползват се и по единично като символ  Wink  но аз все ги предпочитам по двенки  Flutter

Да , Кой се водят още и като златни рибки  Flutter

Лотоса е много разпространен символ в японската , китайската и египедска традиции. Лотос изобразява мира , символ на живота , сътворението , красота , щастие , чистота .....  Grinning

# 341
Попитах те, защото до спирката, където всеки ден чакам автобуса за работа има двор с къща. Къщата е доста по-назад, а отпред е самия двор. На две крачки от мрежата има мини езерце направено с камъни със същите рибки от подписа ти и водни лилии...всяка сутрин му се наслаждавам.
И като ти видях подписа, много ми стана любопитно  Hug
А бухълът на какво е символ?  Thinking

# 342
  • I want it all and I want it now.
 БУХАЛ

Обща символика: Бухалът е птица, която не може да вижда светлината на деня и затова символно се асоциира с тъмнината, злите сили, тъгата, меланхолията, отшелничеството и самотата. В Египет той бил олицетворение на студа, нощта и смъртта. Индианците от племето Мая-Киче възприемат нощнатаа птица като лошо предзнаменование и предвестник на смърт. При тях има поверие, че "когато бухалът пее, индианец умира". Според прерийните индианци обаче птицата притежава силата да помага и да предпазва през нощта.
        Бухалът е един от най-древните символи в Китай и според някои автори се смесва с образа на Огнения Дракон, емблема на Втората династия Ин. От друга страна, в тази азиатска страна Бухала . се считал за ужасна птица, която разкъсва майка си. Там той символизирал мъжката ЯН енергия и крайностите, произтичащи от нея. Тази енергия се проявявала при лятното слънце-стоене и се свързвала със светкавицата, ковачите и лятната суша, която китайците мислели че се предизвиква от бухала. Децата, родени в деня на бухала (деня на лятното слънцестоене) били смятани за жестоки и отцеубийци.  
       Българска обредност и символика: Бухалът и кукувицата са представени във фолклора като брат и сестра, прокълнати от майка си да се превърнат в птици, които да се мразят и да се чуват без да могат да се видят. От тази легенда произтича поверието, че през деня кукувицата вика брат си бухала, който й отговаря през нощта. У нас Б. се възприема в народните представи като демонична птица, чието бухане предвещава беда, болест или смърт.А при индийците е символ на учението и мъдростта.
Това намерих в нета.

Богиня Минерва
Минерва е древноримска богиня на мъдростта и разума, на войната за благородна кауза, покровителка на занаятите, изкуствата, училищата и науките. Тя е дъщеря на върховния бог Юпитер. Съответства на древногръцката богиня Атина, дъщеря на Зевс. Родена блестяща с красотата си и напълно въоръжена от главата на Юпитер, името й се свързва с ума и паметта, мъдростта и разума. Образът й присъства в скулптури и статуи, гербове, ордени за храброст, печати и пр.

Като богиня на мъдростта тя често бива изобразявана като бухал. Сред другите символи, свързвани с Минерва, са къща (първото божество, построило къща), копие и шлем (като богиня на войната за хубава цел), маслиново дръвче (символ на мира, мъдростта и победата), пеперуда (символ на живота, душата, свободата, любовта, щастието и благополучието) и други.

# 343
Ау, Сън много ти благодаря  Hug
За мен бухълът е символ на мъдростта и учението, но явно навсякъде означава различни неща.

# 344
Дано е докрай, защото много премълчах. И все хубаво!!! Grinning
Доматена супа или сладолед става за подкупване, за да ми кажеш и премълчаното? Може и на лични....

Клонка, ти пак ми хвърлиш някой нишан и ме оставиш после да се пържа в собствен сос..........

Общи условия

Активация на акаунт