Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
SUNDAE, все си мисля, че има значение в коя част от тялото се мажеш. Аз никога не съм си мазала корема с тези антицелулитни. Не че кръвообръщението не е в цялото тяло, ама ....

pepeusi77, не съм предполагала, че силен антибиотик като аугментин ще изпишат на бременна жена. Аз го бях пила при една тежка гнойна ангина и понеже не можех да ям много много, червата ми почнаха да свирят симфония. И това с профилактичното изписване на антибиотик направо ме разби.

Иначе за суеверията бих се определила като средно суеверна. Почнахме да казваме едва след средата на август на близки и приятели, купуването на разни неща също отлагам, но не само заради суеверията, но пък за другите неща..... newsm78

deyzi, твоят малък мъж почти половин кило вече. И аз се виждам като мъжка майка, ама да видим.

Вижте какво прочетох за Дания: "В Дания има едни от най-строгите изисквания за имена на деца. Има списък с имена, одобрени от правителството и не може да наречете детето си с име извън него. В момента в списъка има 7 000 имена - 3 000 за момчета и 4 000 за момичета. " От една страна хубаво, че спестяват абсурдните имена, но пък от друга не ми е хубаво да ме ограничават така.

# 541
Здравейте момичета,аз страшно го закъсах със зъбите Sad .Изтормозих се да ходя на зъболекар,като за капак когато питах денонощната зъболекарка при която отидох по спешност може ли да ми слага арсен(защото са ме предупредили),тя ми се развика да ходя при гинеколога ми да ми лекува зъба,сложи ми и сега се притеснявам няма ли да навреди на бебчо това.Чета ви и пиша когато мога,за суеверията не вярвам никак,единствено креватче,дрешки ,количка и т.н.  държа да се купят когато се роди бебо.
Ако има софийска среща пишете,ще се радвам да се видим Simple Smile Hug
Добре дошла на pepeusi77 !

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 15:35 от uana

# 542
  • София
pepeusi77 , добре дошла и късмет занапред! Щом са ти изписали антибиотика значи имат основание,слушшай си лекарите,ние тук не сме толкова компетентни. Щом бебето е от инвитро пердполагам,че те следят специалисти,не ярвам да ходиш при квартални гинеколози. ЗА повръщането не мога да помогна...

# 543

Кристина,честит имен ден.Бъди здрава и много щастлива.Весел празник.  bouquetАма,че хубаво име имаш,направо страхотно. Peace
благодаря ти  Hug
както и на всички останали Hug
 she_moto ако трябва да съм честна, мисля че няма значение коя част от тялото мажеш, защото така или иначе попива в кожата, от там в кръвообръщението(както ти си писала). не съм експерт, така че не мога нищо да твърдя със сигурност.Но прочетох как на една майка, аптекарка не й продала антицелулитен крем, защото съдържал еди какво си. Идеята ми беше, че не е зле да се порови по въпроса и даже да се консултира с лекар. Peace
за капак когато питах денонощната зъболекарка при която отидох по спешност може ли да ми слага арсен(защото са ме предупредили),тя ми се развика да ходя при гинеколога ми да ми лекува зъба,сложи ми и сега се притеснявам няма ли да навреди на бебчо това.
ей това е #2gunfireчак яд ме хвана! Е може ли да има такива изроди???

# 544
Охххх, болна тема ми са на мен суеверията. Но, не защото вярвам в тях, а точно обратното - НЕ вярвам в нищо. И много ме дразни като почне някой да ми приказва глупости. Вчера се развиках на свекърва ми в двора на болницата, ама хубаво се наиках, защото ме вбеси. Нали бяхме в Стара Загора за прегледа при доктор Бузалов, а тя е в болницата там, защото чака за операция за слагане на изкуствена става. Та, свършихме ние с прегледа и отиваме да я видим. Излезе тя и седнахме на кафето в двора на болницата. И както си говорим, мъжа ми ме пита къде точно е Хипо ленд, дали минаваме през него като си тръгваме. И тя пита какъв е тоя магазин и какво ще купуваме от там. Казваме й, че нищо няма да купуваме, искаме да разгледаме сгъваемите кошарки и да видим дали има колички за близнаци, абе, да разгледаме просто. И тя се изцепва, ама с ужасен тон: "Нищо няма да гледате и да харесвате!!!! Няма да купувате нищо преди да се родят бебетата, може нещо да стане до тогава! Ще си направиш списък с нещата, които си харесала и Жоро ще ги купи като родиш. Като ви изпишат от болницата тука и си отидете в Ямбол, ще си ги подредите." Малееееееее, като запалих, като побеснях.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Казах й, че повече не искам да й слушам глупостите и само ако посмее още веднъж да ми каже, че нещо ще стане на бебетата ми, няма да ми види нито моята физиономия, нито на децата. Та се стресна малко и даде отбой. Казала съм, началото на януари искам всичко да е подредено у нас, искам си и количката тогава, и леглата, и дрешките....Всичко!!!! И искам ние двамата да си ги изберем и да си ги купим заедно и заедно да си ги сложим у нас.

И за косата ме е питала, защо ще се подстригвам, ама много бързо я полива студена вода. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
О, само да е вярно това с подстригването-ще си се стрижа всеки ден,само да е момичка PraynigЗа суеверията,суеверна съм си,даже малко в повече,ама на никого не преча Simple SmileПо въпроса с пазаруването,не ми се иска по-рано да е,но тук сме си сами с мъжо,няма баби да пазаруват,освен да набележа, да му покажа и да купува..ама то мъж newsm34.

# 546
Tanita 13     smile3501 newsm10 подкрепям те с две ръце, аз съм на същото мнение и разсъждавам по същият начин.  

pepeusi77 ако ти е лошо от бременността, а не от антибиотика,  на мен ми беше  много зле до скоро(сега само  предимно вечер),
не съм повръщала постоянно ... в началото ми помагаше аерян или таратор, после минах на газирана вода с повечко лимон, грозде, и сега като ми стане лошичко ми помага кърпа със студена вода на гърдите и чист въздух... Знам също, че  трябва да се хапва през 2 часа, аз си го правя това и до момента  newsm53 , и да се приемат повечко течности. Дано да спре  бързичко при теб, че за себе си съм се отказала да се надявам  newsm12  Hug

# 547
SUNDAE, все си мисля, че има значение в коя част от тялото се мажеш. Аз никога не съм си мазала корема с тези антицелулитни. Не че кръвообръщението не е в цялото тяло, ама ....

pepeusi77, не съм предполагала, че силен антибиотик като аугментин ще изпишат на бременна жена. Аз го бях пила при една тежка гнойна ангина и понеже не можех да ям много много, червата ми почнаха да свирят симфония. И това с профилактичното изписване на антибиотик направо ме разби.

Аугментина  се изписва  много често при бременност.И аз се притесних като ми казаха-7 дни,ама  си го пих,щом лекарят е казал.

# 548
JG честито за сините гащи  bouquet
velinche и на теб за розовите   bouquet
Кристина честит имен ден  bouquet бъди много здрава.
pepeusi77  добре дошла  Hug

И аз не съм от най суеверните, майка ми като забременях кой каквото и каже и ми звъни, това не прави онова не прави. Да не съм прескачала маркучи че щяла да му се увие пъпната връв около врата, ами в градината маркуча е разпънат цяло лято и съм го прескочила сигурно 100 пъти, нищо му няма на бебо. А косата не съм я подстригвала досега, че да им угодя поне в нещо, ама тия дни ще ходя, че ужасна взе да става.

Танита ами права си си, и аз искам всичко да си приготвим преди да родя, не искам да изпускам удоволствието да изберем сами всичко за бебчо, да е изпрано, подредено, не като се върна от болницата да се чудя кое къде е. А пък и нещо нямам им доверие какво точно ще купят мъж ми и майка ми ако ги оставя. Моя мъж ако го пратя за 200 грама сирене и 2 кренвирша Леки, ще се върне с едно кило сирене и 5 кренвирша Дона.  #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 17:13 от Fabianna

# 549
Здравейте момичета!И ние очакваме едно февруарско момченце 14.02.2012 е термина Simple Smile

# 550
Аугментина не е силен антибиотик.Изписват го редовно при гнойна и обиновенна ангина.Маята дъщеря го е пила няколко пъти за ангини  Peace

# 551
Ох и аз не вярвам в тия бабини деветини,за подстригването.предната и сегашната си се подстригвам и боядисвам...така де катро сме бременни да не сме урунгели:)
Старлет не те е хванала къната защото къната и при менструаця не хваща:)

Крис честит имен ден!Да си жива и здрава и името ти!

Имам въпрос,мами имате ли засилено бяло течение?При мен се наблюдава доста обилно.оплаках се на мъжа ми той пък ми припомни как предната бременност съм питала доктора специално за това newsm78,моля споделете:)

# 552
ку-ку и от мен
Тъй като съм голяма хаймана и не се спирам чаааак сега сядам на компа,но не за дълго,че пак  ще излизам после.
За суеверията - въобще не ме интересува какви са.Аз лично си се подстригвам,боядисвам,така беше и с първата бременност.
За погрозняването не мога да взема отношение,нямам наблюдения,ама ми се струва също тъпо,според мен няма нищо общо с пола /според мен де /
Тва за кравешкия поглед на бременните направо ме уби,абсолютни глупости са за мен.

# 553
lyvicaaa   Hug Страхотна дата

Момичета искам да питам, на вас промениха ли ви се първоначалните термини или си останаха същите ?

# 554
Добре дошли на новите мами!
Тутенце,моя си е закован на 11.02 и това е положението.А и МЦ ми беше толкова точен,че дори и по час си ми идваше,така че относно това изчисление грешка няма със сигурност Grinning Единствено,първия доктор каза,че термина ми е на 12.02 (тогава мн. се зарадвах,понеже таткото е роден тогава,та голям подарък щеше да е),но +–1 ден е нормално разминаване

Общи условия

Активация на акаунт