Захранване - с Каква марка пюре започнахте???

• 19 716
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
на нас като бяхме на 3 месеца ни каза да почвам сока от ябълка-дадох му 1-2 лъжици и коликите се засилиха повече ,след това спрях и на 4 месеца и половина захраних с домашно пюре от картоф след седмица почнах сока и нямахме никакви проблеми Simple Smile сега вече си яде почти всичко Simple Smile

# 241
Ние започнахме с Ганчев. Нашето сладко бебче вече е на 3 годиникии все още обича тези пюренца. Ползвали сме и Хип, разбира се ...най-много му харесват домашните картофенки, които аз му правя Simple Smile

# 242
  • Плевен
Започнах с домашни,продължих с домашни и сега на 1,3 месеца вместо кухня сме пак на домашни.Тук съм сигурна какво има в пюрето,сол и захар не слагам,готвя със зехтин.Нямам намерение да бутам пари на производителите на консерви за деца.Ние с мъжа ми консерви не ядем,та какво остава за детето.Готвя си му,доставя ми удоволствие  Peace Peace

# 243
  • Berlin
Всичко това е чудесно и съвсем по темата за марка пюре. Simple Smile

# 244
  • Плевен
Е как,не видя ли къде споменах марката на пюрето?Марката е "Домашно"  Peace

# 245
  • Berlin
Сега остава и тази марка да я пуснат по магазините.  Peace

# 246
  • Плевен
Ми те са я пуснали,в нашия квартален магазин "В килера на мама"има много пюрета от марката и са с различен асортимент.Кеф ти пюре от картоф и тиквичка,кеф ти картоф,морков,карфиол,чушка и риба Simple SmileОпитайте,много са вкусни  PeaceЧак на мен ми харесват и си ги похапвам с кеф  Laughing

# 247
Аз и двете деца ги захраних след 6-тия месец, дотогава не съм давала пюрета. Даже сокове. Иначе започнахме с малки бурканчета био моркови и морков с картоф. След това предпочитах сама да си приготвям храната, но винаги изкисвам зеленчуците във вода преди варенето, за да паднат нитратите, ако има такива.

# 248
Аз започнах с био тиква на ХИП. след това ми дадоха домашна тиква и му правих сама, ама нещо не му допадна.

# 249
Аз започнах на 5 месеца и беше с картоф и морков на "Хип". Сок все още не съм и давала.

# 250
Започнах с пюренца Гербер  преди години Peace имаше добро разнообразие. Сега тепърва ще избирам

# 251
  • В море от любов
Ние започнахме с Cow Gate и Hipp, но смятам да опитам и тези на Heinz.

# 252
Ivaa, ти явно не си в Бг- тук не съм виждала споменатите пюренца на Хайнц и Кау гейт newsm78

# 253
  • В море от любов
Не, в БГ съм , но съм се отвратила от всичко родно и пазарувам само от UK. Просто разликата в цената е двойна. Едно пюренце на Хип в Англия е 1лв/125гр, тук е 2.25лв, като всички марки са на една цена.  Hug

# 254
Леле...., наистина ли е толкова евтино там? А тук с нашите доходи ни удрят толкова големи надценки... Как не ги е срам!

Общи условия

Активация на акаунт