Професионални серии за коса - 22

• 57 758
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • варна
АЛЕНА,обръщам се към теб да те попитам за мнението ти за този шампоан Шампоан за зряла коса Bain Age Premium Substantif  и Елексир ултим на Керастас.Косата ми е на руси кичури,чуплива към къдрева.Много пъти в салона ми слагат Елексира на Керастас,но след издухване и прическа,каквото и да ми сложат все ще ми стои мека и хубава косата.Чудех се и за Mythic oil L'oreal Professionnel.Аз не се издухвам след измиване на косата,а я оставям само да си изсъхне сама и ми трябва нещо за финиш.Ще бъда много благодарна за мнение.

# 526
моля някой да ми каже как се използва маската на Ейвън Планет спа с маслини,защото на опаковката не пише  Sad

# 527
На първо място е запазване на цвета.Искам и малко по-жилава да стане с блясък и еластична...Боядисвам я с безамонячната на Лореал-Кастинг.Малко ми се вижда суха и няма блясък...
При теб какъв ефект се постига със маската на Lakme?
От всички продукти, които съм ползвала на Лакме, останах недоволна само от тази маска. Заради това те питах какво целиш. При мен ефектът от маската е, че все едно не съм си слагала нищо по косата след шампоана. Не мога по друг начин да ти опиша, защото нищо друго не наблюдавам след маската. Може само при мен да е така, не знам.  Rolling Eyes

моля някой да ми каже как се използва маската на Ейвън Планет спа с маслини,защото на опаковката не пише  Sad
Измиваш косата с шампоан, нанасяш по дължините, оставяш да подейства и отмиваш с вода.

# 528
  • в 1001-та нощ
janiz - до колкото разбирам търсиш финален продукт, с който косата да бъде мека, без да я издухваш  newsm78

шампоанът - не съм го ползвала, но съм го набелязала - харесва ми като концепция и грижа за скалпа и косъма - аз лично имам нъжа от такъв  Peace

еликсир ултим и Mythic oil също не ползвам, ползвала съм коприната на ЧИ и финиша на милк шейк с арганово масло - и от двете съм доволна, но винаги ползвма сешоар

ако не ползвам - косата ми пак е мека, тя си е мека попринцип, но съхне с часове  #Crazy

в момента ползваш ли финиш, когато не ползваш сешоар и как остава косата ти (твърда/мека, опиши я)

какво друго ползваш, като грижа, третиране (боя, друго)  newsm78

# 529
Люлякова, беше ползвала Mythic oil мисля. Люлякова, къде си?  Hug

# 530
Напоследък забелязвам, че косата ми е поизтъняла, не знам от косопад ли е (имах сезонния, но сега намаля), от боядисването ли е... чудя се на какви продукти да заложа. На първия ден след измиването стои гъста и плътна, но на втория ден някак се сплесква и стои тънка, като че ли с омазнени корени и отгоре където е пътя скалпа прозира  Confused лошото е, че не мога да определя в момента каква точно е косата ми. Загледах ето този шампоан - http://zlatnaribka.com/shampoan-za-uplytnqvane-na-kosata-kerasta … -ml-378-3270.html , ползвали ли сте го, дали ще е подходящ? И евенуално какви ампули, балсами (маски)?

# 531
  • варна
Косата ми е тънка,чупливо-къдрева,кестенява,като всяка година и правя веднъж русуляви кичури.
Ползвам това и съм много доволна http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-sila-kerastase-volumacti … -ml-296-2424.html.
В момента ползвам този шампоан и тази маска http://zlatnaribka.com/podhranvashta-maska-za-tynka-kosa-kerasta … e-500-ml-298-1366  .html http://zlatnaribka.com/shampoan-za-ukrepvane-na-kosata-loreal-ag … -ml-240-1839.html
Лятото ползвах и слънчевата серия на Керастаз,но много ми ставаше хвърчаща косата от нея.По принцип косата ми е мека и тънка,но тъй като е къдрева,се създава един лъжлив обем.

# 532
  • варна
http://prikachi.com/images.php?images/307/3895307L.jpg
Така изглежда косата ми в момента./По късно ще махна снимката/

# 533
  • Плевен
Здравейте! Имам въпрос към ползващите шампоана Redken Extreme. Тежък ли е и дали омазнява косата?   Hug

# 534
Здравейте! Имам въпрос към ползващите шампоана Redken Extreme. Тежък ли е и дали омазнява косата?   Hug
При мен не омазнява.

# 535
Тук съм  Hug

janiz, шампоанът е много хубав, ползвала съм го в съчетание с маската. Косата става една такава хлъзгава и лигава в хубавия смисъл. Не е шампоан за много суха коса. Няма втвърдяване, в съчетание с маската като резултат има много лесно разресване. Доколкото помня тази серия е с интра силан. За по-тънка и слаба коса мисля, че Age recharge е по-подходящ.

Митик ойл имам, както и Еликсира, който взех с Хронолоджисте. И двата много омекотяват. Еликсира на Керастаз заслужено е по-скъп,  по-хубав е. Какво да кажа - силикон с масла, от които косата ми има огромна нужда. Повече ми харесва от олео-релакс флуида. Всичко, което обещава го изпълнява - мека коса като коприна, блясък, направо не мога да си представя косата без такъв  тип продукт. Аз съм фен и на мароканското масло под марката Moroccon oil, за което понякога пиша.

Ще се радвам и друг да сподели от неговата гледна точка.

musita, шампоанът Екстрийм на Редкен въобще не омазнява, не е на такъв принцип.

# 536
  • Плевен
Благодаря ви момичета   bouquet Hug  bouquet

# 537
  • в 1001-та нощ
janiz благодаря за споделеното, аз пак не разбрах - какво очавкаш от продуктите, за които се интересуваш - бях попитала =>
janiz - до колкото разбирам търсиш финален продукт, с който косата да бъде мека, без да я издухваш  newsm78 ....

до колкото разбрах от споделеното по-рано - оставам с впечатление, че имаш желание косата да остава мека, без да ползваш сешоар - като в салона

шампоана и маската, които споделяш, че ползваш - не би следвало да втвърдяват косата, но спрея - според мен - може да води до такъв ефект при теб; така, че на първо време може да го замениш с еликсир ултим, който според Люлякова е по-добър от Митичното олио; а аз от своя опит - мога да те ориентирам към коприна, защото съм ползвала нея  Peace ползва се в много ограничено количество - за твоята коса - капка - разтриваш между дланите и масажираш нежно краищата  Peace

Спред мен - причината в салона косата да не е твърда е не в това, че ползват сешоар, а в това, че не ползват този спрей, който ползваш у дома  Peace

# 538
  • Варна
 no name аз ползвам шампоана и маската Ейдж Речардж.След шанпоана усещам скалпа си лек и спокоен.След маската слагам коприна и кератиновия спрей на Чи.Когато ползвам сешоар- коприна и флатлайнъра на осис Шварцкопф.Косата ми става много хубава- мека,но не разхвърчана и бухнала,а плътна ,жилава ,добре подредена и гладка.Това е една от любимите ми комбинации напоследък.
Косата ми е гъста,косъма тънък,изрусявам от доста време и в момента се боря с косопада.
Дано да съм била полезна Peace

# 539
  • варна
Тук съм  Hug

janiz, шампоанът е много хубав, ползвала съм го в съчетание с маската. Косата става една такава хлъзгава и лигава в хубавия смисъл. Не е шампоан за много суха коса. Няма втвърдяване, в съчетание с маската като резултат има много лесно разресване. Доколкото помня тази серия е с интра силан. За по-тънка и слаба коса мисля, че Age recharge е по-подходящ.

Митик ойл имам, както и Еликсира, който взех с Хронолоджисте. И двата много омекотяват. Еликсира на Керастаз заслужено е по-скъп,  по-хубав е. Какво да кажа - силикон с масла, от които косата ми има огромна нужда. Повече ми харесва от олео-релакс флуида. Всичко, което обещава го изпълнява - мека коса като коприна, блясък, направо не мога да си представя косата без такъв  тип продукт. Аз съм фен и на мароканското масло под марката Moroccon oil, за което понякога пиша.

Ще се радвам и друг да сподели от неговата гледна точка.

musita, шампоанът Екстрийм на Редкен въобще не омазнява, не е на такъв принцип.

Hug Благодаря за изчерпателният отговор.

Общи условия

Активация на акаунт