Каква пералня

• 875 816
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 240
Laughing, ах, любимите ми Аквалтис.
На които програматорът им се скапва точно, когато изтече гаранцията и ремонтът струва поне 4 стотака.
Аристон - не правете тази грешка.

# 241
Аз като купувам електроуред, никога не мисля за евентуален ремонт.
Доволна съм от моя Аристон.

# 242
Е дано дълго да е.

# 243

не мога да имам наблюдение в/у всеки нов модел на пазара...  ooooh!
Не я харесвам тази марка DAEWOO, то след Миелето от 5 бинки  Money какво друго мога да харесам  Joy
Сушилня само на принципа на въздуховода. Другите за мен не стават... НЯма нужда от повече влага от наличната. Нито мирис на спарено.

Това е пълна глупост с тази влага за която постоянно говорите. НЯМА НИКАКВА ВЛАГА при сушилните от кондензационен тип а миризмата на омекотилел е просто фантастична.  Аз взех Аристон и четох тези глупости, и доста се чудих, защото нямам перално помещение. От къде го измислихте другото не зная? Ползвали ли сте? Кога?
Аз също смятам, че няма нищо вярно в твърдението, че имало влага или мирис при сушилните без въздуховод. Шани, всички вече разбрахме, че работиш в сервиз, аз пък да ти пошепна, че експлоатирам такъв уред в къщи и няма никакъв проблем! Така че четящите да не се заблуждават. Къде ще търсиш въздуховод и ще пробиваш стени, като може само с един контакт и малко свободно място да се мине.

# 244
Момичета вече 10 пранета извъртях и който твърди, че качественото изпиране зависи от праха за пране ... не е прав. С един и същи прах пера и сега дрехите ми греят  Sunglasses
Кухненските ми кърпи досега винаги след пране са оставали с една такава тежка миризма, сега са като нови; пердетата до сега след пране са си оставали леко сивкави, сега са бели  Grinning

# 245
Момичета вече 10 пранета извъртях и който твърди, че качественото изпиране зависи от праха за пране ... не е прав. С един и същи прах пера и сега дрехите ми греят  Sunglasses
Кухненските ми кърпи досега винаги след пране са оставали с една такава тежка миризма, сега са като нови; пердетата до сега след пране са си оставали леко сивкави, сега са бели  Grinning
А каква ти беше пералнята ?
Нашата Горение ми захаби всичките дрехи - затова ще я сменям , а що качествени прахове смених , а колко е шумна - съседите вече свикнаха , ама в началото си мислеха , че пералнята ми е нещо развалена.

# 246
Моята е Бош. Като избираш гледай в характеристиките какво ниво на шум й дават  Peace
Тези с инверторен двигател са безшумни, но скъпи  Mr. Green

# 247
  • с/у ОколоМръсТното
ама milittana, моля ти се... Дишай си какъвто си искаш въздух. Мен какво ме касае...
Аз също съм направила своя избор Wink

Ниния, браво  Peace Все така да се справя Бош-а ти  Grinning
И да, инверторните двигатели в пералните са тихи. Затова си взех такава.

# 248
  • с/у ОколоМръсТното
сега, когато поправяхме сушилнята Горене и клиентката ми казва: "Нещо не е в ред машината ми... Още с отварянето на входната врата не я подушвам, че работи..."

no comment   smile3505

Но да се върнем на основната тема:  wash hang

# 249
сега, когато поправяхме сушилнята Горене и клиентката ми казва: "Нещо не е в ред машината ми... Още с отварянето на входната врата не я подушвам, че работи..."

no comment   smile3505

Но да се върнем на основната тема:  wash hang
Хубаво е да не се генерализира от една ПОВРЕДЕНА сушилня към цял раздел подобна домакинска техника. Дишам си много хубав въздух за твое сведение, без да съм си пробила стените или да търся комин.....Единствения ефект е, че помещението в което е пералнята се затопля, но НЕ навлажнява. Впрочем нали темата беше за перални, не за повредените сушилни във вашия сервиз. Аз за щастие още не съм опирала до такъв. Сушилнята ми е Миеле и в БГ въобще не се предлагаха от "коминния тип" от Миеле център Москов. Не че съм търсила такава де.
Ninia, супер е това, че пералнята се справя добре. Дано си переш безаварийно дълги години.

# 250
klem4e аз малко се обърках по-горе ....  Blush
Имах Аристон, сега съм с Бош  Grinning

# 251
klem4e аз малко се обърках по-горе ....  Blush
Имах Аристон, сега съм с Бош  Grinning
И аз малко се пообърках - предната страница съм те питала за модела пак - извини ме , ама 2 години майчинство са се отразили  Rolling Eyes

Харесах си ето тази хем електролукс , хем инвенторен мотор - пък който има впечатления от нея нека да сподели http://www.technomarket.bg/products/09078135/electrolux-ewf-127440w

# 252
Аз пък след 5 години майчинство въобще не си спомням кой какво и колко пъти ме е питал и всеки път отговарям като за първи  Crazy

Иначе тази пералня не изглежда въобще лоша  Peace

# 253
И аз малко се пообърках - предната страница съм те питала за модела пак - извини ме , ама 2 години майчинство са се отразили  Rolling Eyes

Харесах си ето тази хем електролукс , хем инвенторен мотор - пък който има впечатления от нея нека да сподели http://www.technomarket.bg/products/09078135/electrolux-ewf-127440w

Моята е такава Peace Много съм доволна. На първите 3 програми можеш да променяш времето, например програмата за памук е 2:20мин. а аз си го настройвам за 1час. Има програма за вълна, юргани, бельо, деликатна, икономична, ризи, дънки, студена. Има функция за допълнително изплакване и предпране. Гледам, че са й вдигнали цената. Аз я купих за 650 а сега е 700. Хубава е и е евтина. Препоръчвам с две ръце newsm20

# 254

Моята е такава Peace Много съм доволна. На първите 3 програми можеш да променяш времето, например програмата за памук е 2:20мин. а аз си го настройвам за 1час. Има програма за вълна, юргани, бельо, деликатна, икономична, ризи, дънки, студена. Има функция за допълнително изплакване и предпране. Гледам, че са й вдигнали цената. Аз я купих за 650 а сега е 700. Хубава е и е евтина. Препоръчвам с две ръце newsm20

А наистина ли е безшумна или поне по- малко шумна ?

Общи условия

Активация на акаунт