И аз не съм много домшар човек и ми е трудно с тази липса на социални контакти, но започнах уроци по френски от няколко месеца и гледаме поне веднъж седмично да излизаме с приятели на бира/кафе, дори и да сме с дребоса, за да не се побъркаме съвсем
Най-верояно е заради отиването на лятото, споко

, истеричките изобщо не могат да ме конкурират.
. За гърне няма да мисля поне до пролетта, изобщо не съм я пробвала дали ще седне. От октомври тръгвам до обяд на работа, малката ще се гледат с баба си, сърцето ми е свито. Майка ми е с нея от новородена, само я глези и гушка и въпреки това Меги постоянно плаче и нарежда "мама" докато е с нея, как ще е по нататък в ясла или градина, не ми се мисли, ако изобщо я приемат де, защото за момента това е мисия невъзможна. Днес й сложиха последната ваксина, не беше Пентаксим, а Инфанрикс, лекарката ми обясни, че няма проблем били напълно взаимозаменяеми. От понеделник и Марти е на градина, изобщо всеки си поема задълженията.

Малко съм крайна,може би,но щом посяга да хапе......ох,не знам,мен много ме е страх.Дано ушенцето на Мишо да е добре. 
Сигурна съм,че твоя "Супер тати"ще се справи!!

, в мол София ходихме ,до НОИ за мойте неща и май както изглежда ще изгоря и няма да имам майчинство
(е дано успеят да се справят с некоректните работодатели......., че сме заборчняли) и търсим упорити работа.

Дано бързо се оправи Мишето

Така ме беше захапала последния път, че

Дано Сияната да се оправя вече и в събота да вземете да дойдете!
Препоръчани теми