Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 64 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Хоп и аз при новобоядисалите се  newsm44 Както обикновено блондорче в корена и после матиране с боя  Simple Smile с разликата ,че се правих сама,защото на фризьори трудно се доверявам,а в момента не мога да отида при моята.Получи се добре,след като отмих сложих ампула кератин,загрях мъничко и изплакнах,снимки не мога да кача в момента,защото не е за снимки  Embarassed издухах просто със сешоара,без приглаждане и прически.

# 616
malvinka88, какъв блондор ползваш и с какво матираш след това, ще се радвам да видя снимка когато ти е удобно  Grinning

elinor1985
, снимката е правена без светкавица с  телефона и подозирам че сянката падайки точно там допълнително потъмнява кичура.

B & C, опитвала съм с Елгон, Чифели, Вела Колестон, но резултата не беше много добър, така знаейки, че не е мн хубаво да се сменят боите се спрях на палетето ......от тук се зарибих по него - много моми4ета го ползваха. Проблема е, че червения пигмент на косата ми е мн. упорит, а и при боядисването- започвам от пътя който винаги става най-светъл, от там разделям косата и премятам дължините и те се цапат с боя   която ги изсветлява допълнително / ох май не го обясних както трябва  Embarassed/

# 617
Dendy, много добре го обясни.....разбрах те  Simple Smile
Според мен е голяма грешка да започваш с блондор!
Боята която си ползвала не е хубава, а и явно ти трябва помощ при боядисването.
Купи си една хубава професионална боя и помоли някоя приятелка да те намаже. Според мен ще останеш доволна. А ако случайно и тогава не си доволна, тогава мисли за блондор.

# 618
Dendy, а защо не започваш боядисването по периферията(не знам как да се изразя по друг начин) мен фризьорите така ме мажат и после започват от средата.
Явно е от светкавицата разликата Peace

# 619
  • Перник
Dandy , тези дни ще гледам да снимам и ще пусна снимка  Peace
Блондор на Индола ползваше моята фризьорка,но нямаше как сега и взех от тук(Португалия)някакъв английски  newsm78 но ми направи впечатление,че резултата е в пъти по-добър,страшно съм доволна как изсветли ,а стоях 30минути,докато с другия стоя по 45-50мин.След това се матирам с Collage на Lakme,правя си кашичка на око и след като измия блондора намазвам косата,най-вече корена,стоя 3-5минути и изплаквам  Peace

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 22:44 от malvinka88

# 620
  • в 1001-та нощ
Dendy, а защо не започваш боядисването по периферията(не знам как да се изразя по друг начин) мен фризьорите така ме мажат и после започват от средата.

пердполагам имаш предвид "по контура"  Peace - границата между косата и лицето, където няма коса  Heart Eyes Mr. Green

# 621
Здравейте, русокоски   bouquet

Аз отдавна не съм писала в темата, но да знаете, че ви следя редовно.. Напоследък съм станала много несериозна.. не съм се боядисвала от 2 месеца вече и сега имам израснал корен около 2,5 см  ooooh!
Цвета на elfi4ka е станал страхотен, но пък няма от къде да се сдобия с такава боя в моя град  Sad

Русокоски, дайте съвет с какъв оксидант да си освежа дължините, че да не си моря косата.. Когато се боядисвам сама никога не взимам отделен за дължините и ми идва малко силничък оксиданта да ми е същия като за корените.. А и за корените не знам какъв да си взема, дали 12% или 9% /и при двата ми се изсветлява косата, но като че ли при 9% има съвсем малка разлика/  newsm78

# 622
sivi Hug

Аз лично/а и мисля останалите момичета/ си освежаваме дължините....като в последните 5 минути размажем боята от корените  надолу по дължините.Просто влизам в банята 5 минути преди да си измия косата....намокрям отгоре корените и разбърквам дължините в корените хубаво,че да се намажат и те.След 5 минути вече започвам да се къпя  Peace Така хем не ми се изтощава косата да стоя цялата намазана 40 минути...хем ми се оеднаквява цвета с корена и става нов и свеж  Peace Защото иначе дължините ще ми станат много сиви/тъй като те са много светли/,а коренът не чак толкова сив и ще се получи разлика  Peace

# 623
Аз по принцип мажа дължините 10-15 мин преди да си измия косата, но този път ще пробвам като теб.. хем ще ми излезе по икономично  Mr. Green (че за дължините ми отиват почти 2 бои) Сега остава само да си харесам марка боя.. за цвят съм се ориентирала към перлено-пепелно  Rolling Eyes

# 624
Аз по принцип мажа дължините 10-15 мин преди да си измия косата, но този път ще пробвам като теб.. хем ще ми излезе по икономично  Mr. Green (че за дължините ми отиват почти 2 бои) Сега остава само да си харесам марка боя.. за цвят съм се ориентирала към перлено-пепелно  Rolling Eyes
Оооо.....въобще не е необходимо  Crazy То така става златно това боядисване,а и изтощава повече.Другият вариант е....ако все пак искаш отделно да си мажеш дължините...да направиш разтвор от боята.Тоест с по-нисък процент окислител с добавена вода вътре.Да стане някаква рядка течна маса и с това да намажеш дължините.Но не мисля,че е необходимо.Това с втриването на дължините в корените е много по-лесно ефективно и щадящо  Peace

# 625

пердполагам имаш предвид "по контура"  Peace - границата между косата и лицето, където няма коса  Heart Eyes Mr. Green
Благодаря ти, това исках да кажа, но не намерих най-подходящите думи Hug

# 626
  • София
В момента косата ми е с доста светло рус цвят,знам колко трудно се постига,но взе да ми омръзва..Гледам,че сега е много актуално тъмно русото..(цвета на Андреа,Галена,Златка Райкова)Как се води този цвят незнам,но се чудя,ако се потъмня така,дали няма след няколко измивания да падне цвета,все пак косата ми е изросявана 7 години.Дали ще стане от първия път(в салон)???

# 627
Щом косата ти е руса в момента ще постигнеш тези цветове много лесно ,но много е важно да попаднеш на читава фризьорка и да те разбере какво точно искаш.Съвета ми е да отидеш на фризьор-колорист и да те направят с професионални бои.Що се отнася до отмиването не се безпокой.По принцип всяка боя се отмива малко или много с времето.Задължително носи снимка да покажеш какво точно искаш!Пожелавам ти успех! Simple Smile

# 628
Здравейте,
извинявам се предварително за може би глупавия ми въпрос,но не мога да разбера...
Каква е разликата в боите при : пепелно и интензивно пепелно?  newsm78

# 629
  • Перник
malvinka88, какъв блондор ползваш и с какво матираш след това, ще се радвам да видя снимка когато ти е удобно  Grinning

Ето и обещаните снимки  Simple Smile
http://malvinka20.snimka.bg/details/blond.635895 и
http://malvinka20.snimka.bg/details/blond.635895.25664054
не е в много подреден вид  Embarassed ,но с малкото човече около мен,не можах да се старая много  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт