Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 013
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Наминавам сутрешно да ви проверя.. кафенце пия. Таткото и баткото уж се оправят сами сутрин, единия за училище, другия за джогинг, е днес все нещо не можаха да си намерят, сто пъти влязоха да питат и накрая ни събудиха.
 Голям студ, бре, и във Варна дойде. И духа, духа...Вчера за разходка как се навлякохме и двете  Sad Така мразя повече от един кат дрехи! Ама няма как. katilias  при вас ще става все по-топло, а? Гадина си , ще ни дразниш  Laughing
 Белослава спи с цяла пижама памучна тънка и чувалче памучно. Мятам й отгоре завивка по някое време, но не остава дълго завита. У дома е студено, без изгледи да стане много топло през зимата. Имам предложение към бедствието   за размяна с къщата й с парно  Joy, ако ти се живее на 10 мин от морето в студен и ветровит апартамент, стягай багажа!
Sirence , и на мен Тим Бъртън ми е любимец! Благодаря ви още веднъж за съболезнованията, гадна работа си е загубата,не се свиква...
  Бягам, че мрънка вече. Хубав ден!

# 526
Моля мамите, които редовно качват снимки и картинки да ми кажат стъпка по стъпка как се прави, аз или не мога да схвана как става или моят компютър нещо не е в ред Simple Smile)) Two Hearts Two Hearts

# 527
  • София
Привет, момичета!

Да се отчета след изминалата нощ. Пак имаше много събуждания, но само едно по-дълго, в което след различните опити за успокоение накрая пуснахме добрия стар приятел сешоара. Поне не е вдигал Т. Струва ми се, че диша и малко по-спкойно вече. Май ще се окаже, че сребърната вода действа, ама ще видим как ще е днес де, да не се хваля предварително. Сега спинка още. Чакам го да се събуди, за да отидем при педи да го види.

За обличането си зависи от организма. Аз примерно съм много зиморничева, а мъжът ми точно обратното. Виктор обикновено е облечен по-малко от мен, защото и той е топлокръвен, и малко повече от баща си:)

Sabrina1,
1. отиваш примерно на http://picvalley.net/
2. там качваш снимка примерно от компютъра си
3. натискаш примерно PHPBB code with full size image и ти излиза един код, който просто трябва да копираш в полето, в което пишеш отговора си в Бг мама

Дано съм успяла да ти помогна!

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 10:27 от redreny2000

# 528
# 529
  • Пловдив
  Здравейте и от нас! Трети ден се боря с хрема и много се надявам да не я лепна на Дари  Tired.Настинка ли е, вирус ли... ooooh!
 Студ е вече и ще разредим излизанията. Вчера сглобихме бънджито и детето много се забавлява в него  hahaha.
  За спането - обличам я с боди с дълъг ръкав и ританки, отгоре олекотена завивка. През деня е облечена една идея по-топло, отколкото съм аз  Wink. Май ще трябва да слагам лятната седалка за количката, защото с яке Дари вече не се събира  в кошчето за кола. Ръцете и стърчат напред и е много смешна   hahaha  Joy.
  За малката купуваме само памперси и АМ. Дрехи имаме подарени и от племенника. От разпродажби съм и купила някои дрешки, но за около годинка. Пюретата и кашите ги правя сама  Peace. Това е за сега от нас! Весел ден!  Hug

# 530
Имам да чета още 3 страници, ама да отговоря първо на Сабрина1, че не знам ще имам ли време пак да се включа после-с 2-те деца съм днес, баткото ми е с температура отново. ooooh!
Вечер беба спи с боди с дълъг ръкав, ританки и горнище на пижамка.Отгоре я завивам с леко одеалце, но снощи вече и метнах и по-дебелко, че си стана направо зима. Crossing Arms
За покупките- вкъщи обсъждаме само по-големите. За дрехи, аксесоари и храни за децата изобщо не питам мъжо-той ме е оставил аз да се грижа за тези неща. А и мисля, че е глупаво да му се обаждам да го питам дали да купя боди на детето, примерно. Има нужда-купувам. Докато беше хубаво времето даже попрекалявах като всеки ден обикалях бебешките магазини около нас и все по нещичко купувах-може едни чорапки да са , ама няма с празни ръце да се връщам, я. Party
И аз много мразя студа. Тази сутрин сложих и елеци на децата, че вкъщи още не пускаме отопление/г-жа Стихия, благородно ти завиждам за парното/.
Айде, после, ако успея пак ще се "видим". Mr. Green

# 531
  • България моята родина
 katilias той не ме обвини,че заради мен е станало просто на мен ми стана неприятно,но в повечето случаи май аз си създавам сама ядовете. то с моя мъж трябва да се намери тактика с времето намерих подход да му обяснявам нещата,че да ги схване било то за малкия или за нещо друго. а и ние сме в началото май все на жените се отдава честта да запазват семейното огнище и да нареждат семейния живот.Май май излезе,че мъжа ми е много лош,а не е така просто е много различен характер от всички други,иначе в момента се мъчи с работа без добро заплащане само и само за нас да има и тича доста.

Хайде стига съм философствала да кажа за малкия утре ще ходим на доктор кашлицата се усилва сополките също/

И тук за един ден от лято стана зима малкия е с няколко ката дрешки извадихме зимните завивки.Един дъжд вали чак ми  е гадно,че трябва да сме затворени с малкия вкъщи и за паяка е тясно и не може да тича та ще е в бънджито и в кошарата.

# 532
Нека в тази мъглива сутрин да се почерпим на топличко. ПОстарах се да има от всичко , за всеки вкус и диета Wink

А повода - 1 година брак!

# 533
  • Варна
Нека в тази мъглива сутрин да се почерпим на топличко. ПОстарах се да има от всичко , за всеки вкус и диета Wink

А повода - 1 година брак!

Оооо, за мен има всичко, много ти благодаря  Laughing Честита годишнина! Пожелавам ти още много години щастие и любов, разбирателство и много, ама много усмивки  Party

Аз днес сложих на Аслан терлички у дома. После му ги махнах, защото си помислих, че прекалявам. После пак ги сложих, защото тръгна да лази по паркета и краченцата му бяха студени. Ако така ще я карам цяла зима... Горкото дете  ooooh! Хем ме е страх да не го изнежа, хем не искам да му е студено. Аз съм зиморничева, баща му още повече, и не мисля, че сме добър ориентир за подходящата температура  Mr. Green

redreny2000, не се тревожи за ябълките, това не означава, че по-късно няма да ги хареса. Ябълките по принцип накиселяват, сигурно Виктор усеща това независимо от другите плодове  Peace

От утре времето май ще се пооправя  Praynig

# 534
Мами, мъча се от няколко дена да се вреда да пиша, а то за капак компютъра се развали вчера  Cry
Дано скоро се сдобием с нов и да ви дочета  Praynig
Дано и снимчиците на моя Кирил се запазят, че иначе не ми се мисли.
Хубав ден от мен  Simple Smile

# 535
Ред е на честитките. Grinning Магика де спел и Кукуминдрела-честити ви годишнини! Любов, любов да има безкрайно дълго между вас!
Честити 7 месеца на порасналите Кати и Бобо.  bouquet
Буб, аз давам по една цяла ампулка вит.С на ден, не я разделям. Но гледай да е от 100 мг, не от 200.
Преди малко изпратих баткото на село, че той пощуря и като гледам май живна съвсем, след като снощи поддържаше Т. Дано е по-добре. Довечера ще си го вземем. Simple Smile
Само аз май не съм свалила матрака на долното ниво, ама още не се изправя малката. Свеки като видя и каза, че съм много смела. Rolling Eyes Да, може би, но аз не я оставям сама в стаята почти никога-само като спи и като съм до тоалетна. Wink

# 536
ето ни и нас   smile3504

# 537
]Magica, Kukumindrela, честити годишнини и от мен! Желая ви да бъдете вечно влюбени един в друг!   bouquet

Честити 7 месеца на малките бебоци!

Ена, благодаря за инфото!  Hug Редрени и на теб също Wink
Не си единствената, която не е свалила матрака на долното ниво. Дара също не се изправя още. Надига се, но съвсем малко....само главата се показва над решетката Wink

Ейййй момичета да ви се оплача! Направо на моменти не се издържа! Дара е станала супер киселяк и постоянно иска да съм с нея, да я нося на ръце и да съм права! Не иска да стои нито в кошарката, нито на шезлонга. Като тръгвам да я слагам, с огъва като скоба назад Sad Направо на моменти нервите не ми издържат, защото по цял ден съм сама с нея......Не знам какво да правя вече и как да я забавлявам. Лошото е, че времето е кофти, а тя е настинала сега и не смея да мръдна никъде. В този ред на мисли, понеже още се кърмим, дали мога да взимам мента глог и валериана за успокоение на нервите, че са ми супер опънати вече?  #Cussing out Sad

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 14:18 от Bub_

# 538
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Магика,Кукуминдрела - честити годишнини! Любов и безкрайно щастие ви желая!
Ох, времето направо ме изнервя - това стоене вкъщи не се изтрайва! Как ще я караме цяла зима?

# 539
Хай момичета  Hug

Едно хубаво мокачино за свежи сили  Wink и малко вкусно угощение  Laughing

Да ви се оплача пак имахме тежка вечер с Виктор.   Tired  Не ми е слязал от циците цяла нощ  ooooh! не се търпи вече. На всичкото отгоре проблема с кърмата е пак налице  #Cussing out При това хранене непрекъснато трябваше да имам хиперлактация  Crazy а аз съм на другата крайност спира  #Crazy Снощи пак трябваше да го дохранвам с каша  Weary защото не му стигна и беше един рев  Sob  И хомеопатия пия и чай за лактация и вода и масажи и компресия и ЯМ / то си ми личи  Whistling / и не и не и това си е  Thinking  Мъжа ми снощи ме гледа и каза има ли нещо дето не си го направила още  Whistling  А най странното е че той си иска млякото, не че не яде пюрета, ама не много и няма никакво намерение все още да замести някое хранене   Thinking
 И спането ни е ......   ooooh! нощем се буди с мрънкане и като не потече веднага млякото - рев  ooooh!  денем пак рев, защото му се спи обаче не може да се отпусне  ooooh! Как заспиват вашите сладури  Thinking

А  колко е топла вода с която ги къпите бебоците  newsm78 Виктор определено не обича топлата вода  Thinking ако съм пуснала по топла вода, като му мия дупето се катери по мивката за да избяга   hahaha А във ваната 35-36 градуса в началото а после не съм се сетила да я меря. Мъжа ми се чуди как не му е студено  newsm78

Е хайде оплаках се  Mr. Green  и да отивам да ви чета.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт