True Blood - Време е за Scream - 47 тема

• 23 910
  • 700
  •   1
Отговори
# 510
Ни стаа, и аз пея само като искам да уплаша децата. Трябва някой друг да цаниш за певач.  Rolling Eyes

# 511
  • София
Е, аз съм вече в Канкун! Мога да пея, ама що не казахте по - рано  Crazy

# 512
Толкоз рано, а вече с пълна сила.  hahaha

И аз съм много доволна за Джо, бравос.

# 513
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру,би! Hug

Ах, на мама сладкото ми, църното ми моченце, би. Ш`напиша серенада за теб, би
О, амур, амур...
обичам твоя...черен кичУр
Обичам твойте бели зъбиииииии
ти си мойто либиииииии
hahaha hahaha Мноо ме впечатли черния кичУр... hahaha

Честити награди на момчетата.
Въпреки,че на Сашо да му бяха дали награда за....посерко (айм сори Трайки ма гледаше точно като такъв). hahaha

# 514
Здравейте дами Simple Smile
Нямам много време, но понеже имам един ангажимент който отдавна не съм изпълнила, а и Трайкич ми се сърдеше че не съм я бомбила ето:

СПАЦИАЛНО ЗА ТРАЙКОВА /+18/

# 515
 smile3556 Хлъц!

hahaha hahaha hahaha Взех да се питам Санди естествено рус ли е  hahaha

Бомбаджийка такава, де се губиш, мър, Уоми?!  Hug

# 516
Хаха, не му е много впечатляващ размерът в тази сцена, но то оставаше и в ерекция да го снимат  Laughing

# 517
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Рус е бе, ама си боядисва черния кичУр  hahaha

# 518
smile3556 Хлъц!

Бомбаджийка такава, де се губиш, мър, Уоми?!  Hug

Blush Не сериозна съм знам. Ама имам извинение. От март живея със свекърва и бачкам като луда на две места. Почивам само в неделя и нямам време за почти нищо. Спи ми се като на идиот ама това е друга тема.
Само че си държа на обещанията и казах, че като се появи "краставичката" и на г-н Скаргазъм ще я оберем Simple Smile Та виждате ли държа си на думата!
Вие как я карате? Оглеждайте се за хубавец за мен в 5 сезон моля Simple Smile да ми го запазите. Искам го синеок и тъмнокос с тяло на Адонис и характер на лошо момче Simple Smile

# 519

smile3544 smile3544 smile3544 Ооооооо Бони,най-накрая напомни за себе си! Hug   bouquet

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 11:51 от TraYkovA

# 520
Уоми, герой си ти. Време нямаш, ма за зеленчукопроизводството винаги намираш пролуки  Mr. Green Пожелавам ти от сърце да устоиш на свекърва и да "обереш плодовете" на труда с 15 и 16 заплата  Hug
Апропо, като каква порода искаш да ти изберем мъж - натурален или свръхнатурален да бъде  Wink

# 521
Уоми, герой си ти. Време нямаш, ма за зеленчукопроизводството винаги намираш пролуки  Mr. Green Пожелавам ти от сърце да устоиш на свекърва и да "обереш плодовете" на труда с 15 и 16 заплата  Hug
Апропо, като каква порода искаш да ти изберем мъж - натурален или свръхнатурален да бъде  Wink

Като Simple Smile какви са тия въпроси дето ми ги задаваш: Натурален или Свръхнатурален?
Естествено моя отговор е И НАДАРЕН  hahaha
А за свеки ние много се разбираме с нея. Просто съчуствам на мъжа отвреме навреме, че вече няма мърдане. Аз го лепвам тя го довършва  Joy Но в името на имотното състояние и благоденствие на семейството ще трае Simple Smile и ще строи. Колкото по бързо ми построи къщата толкова по бързо ще се отърве поне от едната  Mr. Green

# 522
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Уомо,мараба мър. Hug

Девойки,почнаха вече The Walking dead . Mr. Green

# 523
  • София
Уомантика, загуби се!  Hug
Но пък се връщаш с много добър... ъъъъъ... добра реколта   Crazy

# 524
Сега искам да ви запитам какво пихте с кафето таз заран Mr. Green?!?
Не друго, ма не мога да ви насмогна Crazy То бисер след бисер Joy
Оправихте ми деня! Hug
Обичам ви всичките, ей Hug

Общи условия

Активация на акаунт