Dexter (трета тема)

• 17 746
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
IMO  Flutter
пък
Скрит текст:
ще го извъртят, че бабата е поискала евтаназия и затова е оставила цветарничката на блонди, а тя, че си е луда луда е, но ще е убила само онзи дето я е тормозил като малолетна

# 646
  • Ænima/Albuquerque
Дали?

Скрит текст:
А мъжа ѝ? А тоя репортер отде се пръкна? Плюс тва, той май има още полезно инфо...

# 647
Е
Скрит текст:
за мъжа и татко си го рече,
инфарктите са най-честата причина за смърт,
ще бъде съвпадение
за да е под подозрение...

Малиии и рима вързах  rotfImbo

# 648
  • Ænima/Albuquerque
А, да бе! Гаси съвпадежа!  hahaha

# 649
  • Fort Worth, TX
Съмнявам се, че ше ти се верва.  hahaha
Хора, Декстър изтрещя тотално.Маямското слънце му е в повече.Не ми се вярва тва.Да не би да сънува нещо?Тоя прецизен и последователен в действията си мъж да се скапе заради една п...а?Не вярвам!Има нещо тук.

# 650
  • Ænima/Albuquerque

Има, ама май няма. От промото за следващия епизод става ясно, че все така ше я кара.  doh

# 651
Що бе? На края на сезона ще напраят ритуално самоубийство. hahaha  Нали сезона е последен пък и вече само аз не съм му по петите. Полседното щото съм по петите на Айзък. Mr. Green

# 652
  • Ænima/Albuquerque
Мне бе, ще има още един сезон. Сакън!  hahaha

И аз търча по Айзък. Ей така търча.

# 653
Ми тогава пак ще напраят ритуално самоубийство, а Деб ще тръгне по стъпките на брат си.  Mr. Green

# 654
  • Ænima/Albuquerque
А, не, не. Искам си Декс. hahaha

# 655
Пу, да хвана таз вечер и аз да гледам тая серия, че много провокации много нещо

# 656
  • Fort Worth, TX

Има, ама май няма. От промото за следващия епизод става ясно, че все така ше я кара.  doh
Нали каза, че трябва да се сближи с нея.Затова я прасна. Mr. GreenКакво по-добро сближаване от това.?Сега тя ще се убеди, че са едва ли не сродни души , ще му се изповяда и след това Декс ще я шитне.Да знаеш, че така ще стане.

# 657
  • Ænima/Albuquerque
Притеснително, притеснително...
Предния път хич не му се получи.

# 658
  • срещу двата комина :)))

Има, ама май няма. От промото за следващия епизод става ясно, че все така ше я кара.  doh
Нали каза, че трябва да се сближи с нея.Затова я прасна. Mr. GreenКакво по-добро сближаване от това.?Сега тя ще се убеди, че са едва ли не сродни души , ще му се изповяда и след това Декс ще я шитне.Да знаеш, че така ще стане.

а за какво му е цялото това размотаване като вече му беше на масата  newsm78

# 659

а за какво му е цялото това размотаване като вече му беше на масата  newsm78

Ми не я беше ъъъ... таковал. Може да вЕрва, че си заслужава или пък просто да му се е дотаковало в тоя момент. Не коли често женски. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт