Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 972
  • 702
  •   1
Отговори
# 450
Студдд

ето така беше вчера на Петрохан , аз по сандалки...студ.
Ние нямаме вода,копат с багер под терасата ми,има авария. newsm50
Ние днес май няма да излезем...нямаме си яке....мама се помотваше с циганското лято и още не е купила зимно яке,а с поларено яке ми се струва че ще му е студено на детето.
Аз днес ще давам повечко тиква,по малко картоф,че нещо се запича положението май.
''Есента отпадна, зимата нападна, МАЙчето реве- не иска да яде каша и пюре!'' ,Марта страхотно заглавийце:)
Шени аз съм пробвала балкона да замести разходката навън,ама невърши  работа,с тоя висок парапет,тя невижда нищо и започва да се нервира.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ !!!
Шени като видях почерпката  с билков чай и реших да сложа малко истинска липа,и да пийна и аз един чай

# 451
.::ladybug::., danaq_lv, gabche1, jenajena, lotxen, Maria_I, oposum4e, Petinka25, Tedy, viki23@, wasilena, zlatttka, Гери С., Джи К, Лече-Буболече (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Ха добре дошли Simple Smile (скритата съм аз  Mr. Green)
Гери, да се заспива в 21,00 и да се става в 7,00 - май няма да го видим в този живот  Mr. Green Ние по-рано от 22,00 не си лягаме ooooh!
Гале - ние сме на първи надпартер - и номерът минава - обличам я, слагам шапка и хайде двете на балкона - гушнати да зяпаме колите...А за сандалите - браво - смелост си трябва за това Laughing

# 452
.::ladybug::., danaq_lv, gabche1, jenajena, lotxen, Maria_I, oposum4e, Petinka25, Tedy, viki23@, wasilena, zlatttka, Гери С., Джи К, Лече-Буболече (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Ха добре дошли Simple Smile (скритата съм аз  Mr. Green)

скрита лимонка си ти Шени:)

# 453
  • Варна
Добър ден и от нас!

Честити месечинки на всички празнуващи!

Гери, и при нас има много хаотичен режим на сън напоследък, между другото в онази статия за ревливите периоди на бебето пишеше, че поредния такъв период е от 19-та седмица и се характеризира с мрънкане, хаотичен сън и още нещо /не помня какво Mr. Green/. Моето дете все още кара нощния си сън от 9 вечерта до около 6 сутринта, но напоследък започна да се буди от време на време нощем, по-точно приплаква насън, понякога като му дам бибата, се оправят нещата, друг път не. Сутрин след яденето в 6 преди заспиваше до към 9-10, сега не ще да спи след това, а заспива към 11-12 за 10-15 минути /което време използвам да си взема душ/, сега преди малко пак заспа, ама дали ще е за повече от 10 минути, идея нямам. Следобед не спи въобще, понякога вечер заспива по никое време - към 7 и след половин час се събужда по-крив от всякога.

Ох, мен ме сърбят ръцете да го пробвам нещо да яде, то в този студ само се чудя какво да правя /не че нямам къщна работа, но нали съм сама, а диването иска цялото ми внимание, се помайвам Embarassed/. Чудя се дали да не сваря един картоф или парченце ябълка да го пробвам само дали ще избутва с език или ще приеме храната newsm78.

Днес май ще ни се размине разходката - не стига че вали, ами и духа студен вятър. Много мразя зимата, дори предстоящите празници не могат да променят това - аз съм си лятно детИ и обичам слънцето. За мен Коледата би била идеална, ако я караме в някоя топла страна на плажа Mr. Green.

# 454
Е стига ми тая награда, че не си кукувам сама по нощите Mr. Green

това, колко пъти с е събужда и яде ще ви го спестя, че то май бая дълаг пост ще стане.
А и залъгалка не признава.

# 455
  • София
За нощното хранене ами ние по принцип нямаме режим и детето си яде когато поиска.  До преди около седмица се будеше към 3-4h, но сега последно се храни към 22h и изкарва  до към 6-6,30h.
Вчера и купих една гризалка-дрънкалка  кукла момиченце на Чико и не  мога да не ви се похваля. Много ми харесва, а и Елена и се радва  Wink . Има я и момченце

Адашче , точно бях питала къде зачезна тези дни  Hug
Сега остава и Елфи да се включи  wait
Хоуп ти кога ще си идваш в БГ ?
Марта заглавието много ми харесва, но е дълго и не знам  дали ще се събере (имаше някакво ограничение мисля  Thinking )
Ей, застудя и веднага се раздвижи темата  Wink

# 456
  • София
Марта заглавието много ми харесва, но е дълго и не знам  дали ще се събере (имаше някакво ограничение мисля  Thinking )
Ей, застудя и веднага се раздвижи темата  Wink

Заглавието е майтап, за да се усмихнем малко на пук на лошото време PeaceНе го включвай, а и се надявам скоро есента да се завърне и пак да дефилираме из паркове и градинки с новите дрехи Laughing

# 457
  • До морето :)
Адашче, тука съм  Grinning
За нощното хранене - както си спеше по 6-7-8 часа, сега упорито се буди на 3 часа. Часовника мога да си сверявам с щерка си. Децата намалят яденията на 6, ние ги увеличаваме на 8  Rolling Eyes Ама давам, какво да правя, сърце не ми дава да й отказвам  Crazy
За нощния сън - това е хубавото, че като се наяде и веднага заспива. Вече най-късно в 21:00 сме в леглото и спи  Mr. Green До 8-9 сутринта.
За хремата - на нас ни изписаха Виброцил и Имунокинд (за имунната система) От тях давам. Изписаха ни и Фенистил, но дадох 1 път и до там  Naughty Педиатърката ни каза, да й дава по 8 капки преди лягане. Аз й дадох 6, защото четох, че иа странични ефекти - сънливост и възбудимост, нервност. Е, нас и двата ни хванаха. Цяла вечер се мята. Едно, че от нослето не може да диша, друго точно през 10 минути се събуждаше с писък. Почти през целия ден беше като надрусана. Постоянно я унасяше. Не знам, може да е, защото почти не спа вечерта, но си втълпих, че е от капките и до там  Crossing Arms
За захранването - и мен ме сърбяха ръцете, но питах доки и тя беше категорична - "След като ти качва детето и имаш кърма - кърми я до навършване на 6 месеца и ще започнем със зеленчукови пюрета" Така че, сега не съм на вашата вълна и чета по диагонал, но след месец и половина ще ви досаждам със същите въпроси  smile3533 Да предупердя, да не кажете после, че дъвчим една и съща тема по 100 пъти  Rolling Eyes
Даная, музиката не е ли е от реклама на Шуменко? Сегатърся рекламата, ама нещо не ми се оттдава.
Постоянно мисля Ния на Зазка. Няма ли някакви новини. Сигурна съм, че всичко е минало ОК, но ми се иска да пише и тя тука
Десинце, моите съболезнования за близките ти. За съжаление много хора си отиват без време  Cry Затова трябва да ценим всеки миг от живота си, да го изживеем както искаме и да не правим компромиси със себе си
ПП: Даная, не е ли е това мелодийката: http://www.youtube.com/watch?v=kxSkJwBxVcI

# 458
Лусиндааааааааа,жено, остави Венци на мира!!!! Crossing Arms Пууу, как ли не го диагностицира, за какво ли не го провери... ooooh! Искам да ти кажа, че само го чакам да порасне , всичко ще му разкажа и започваме да ти отмъщаваме!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

smile3532

Айде ЧЕСТИТА ТИ МЕСЕЧИНКА НА ФИФО Heart Eyes

Честито и на всички останали месечинковци от вчера и днес Hug

Честито на патерици на Валентин на Мария Hug То ние вчера докато им обсъдим двигателното изоставане на нашите и се забравихме и двете Mr. Green

След 3 седмици на работа бях -2кг!Останаха само 3!Та,Луси-никакви ароматерапии хихихи движение трябва!

Тедии
,тебе всички те знаем Mr. Green Ти със или без тези 3 кг. - изглеждаш чудесно Peace А на мен и ароматерапиите не биха ми помогнали Joy

Ще взема да напиша пак някой пост в рима, пък дано ви поразбуди малко Hug

Марте,ти си! newsm10(скоро си мислех колко много ми липсва точно това Wink)

Ееее,само аз ли не можах да намеря пюре на Хип от банан Mr. Green Оказва се,че всички останали го знаете Crossing Arms Определено ще трябва да бъда по-упорита Mr. Green
Нелли
,тенкЮ за подробното обяснение за пюретата Hug

Ние също от няколко дни сме със супер сбъркан режим,като нощното хранене се завърна със страшна сила Mr. Green Ееее поне това ми беше наградата за канските мъки по цял ден,но явно не заслужавам такова благо #Cussing out
Струва ми се,че получихме някаква алергия от морковите newsm78 Имаме доста ситни пъпчици по гушката и малко над пъпчето Mr. Green Сега съм в почивка 1-2 дни и започвам с тиква + картоф Peace

# 459
Така че, сега не съм на вашата вълна и чета по диагонал, но след месец и половина ще ви досаждам със същите въпроси  smile3533 Да предупердя, да не кажете после, че дъвчим една и съща тема по 100 пъти  Rolling Eyes

хахаха,аз ще съм първата,която ще го каже,защото тогава ние може да сме на прохождане вече smile3533

обаче няма да се плашиш има няколко върли ентусиастки във фейса,може да си говорите с тях на тази тема след 1-2 месеца Mr. Green

# 460
Нелка,мерси и на теб за мелодийката,знаех си че съм я  чувала някъде.
Мариела си хапна тиквата с картоф и сега се опитва да си набута в устата една дрънкалка и да вика едновременно,а котка я гледа и си вика "Тва малкото пак почна да крещи и ми смущава съня" Laughing

# 461
  • София
Малко от Музата  Mr. Green:
До вчера показвахме цици  bombs, а днес е за шал и ръкавици  cold 
Само смелчагата Галя се разхожда по сандали  tiptoe
Няма вече вечеринки, по паркове и по градинки  Sad Rolling Eyes
Вънка вее и вали   umbrella, климатикът яко фучи , елктромерът върти ли върти, а мен главата ме боли  ooooh!
Всички мами нощем стават   newsm71:crazyeyes:, цица или мляко дават,че децата поумняват, залъгалка не признават smile3541, нещичко им се яде...защо не каша и пюре feeding
 А пък днеска Магелана...я захранихме горкана- морков на пюре хапна си добре...а после олеле.. ooooh! мама да пере  wash hang-всичко оповръща, плаче и се мръщи newsm50

# 462
Малко от Музата  Mr. Green:
До вчера показвахме цици  bombs, а днес е за шал и ръкавици  cold 
Само смелчагата Галя се разхожда по сандали  tiptoe
Няма вече вечеринки, по паркове и по градинки  Sad Rolling Eyes
Вънка вее и вали   umbrella, климатикът яко фучи , елктромерът върти ли върти, а мен главата ме боли  ooooh!
Всички мами нощем стават   newsm71:crazyeyes:, цица или мляко дават,че децата поумняват, залъгалка не признават smile3541, нещичко им се яде...защо не каша и пюре feeding
 А пък днеска Магелана...я захранихме горкана- морков на пюре хапна си добре...а после олеле.. ooooh! мама да пере  wash hang-всичко оповръща, плаче и се мръщи newsm50
якоо Simple Smile  newsm20
Маги не хареса ли морковчето?

# 463
  • София

Маги не хареса ли морковчето?
Първо се учуди, после го избута, после го нагълта и се облизваше за още , после я накърмих и после почна купона с рев и повръщане- дали морковът не и понася или е от рефлукса newsm78

# 464
Мартеееее, страхотна си!   bouquet

Калинкова, не ме питай кога ще се приирам - отпада връщането ни по Коледа smile3518 Но, това е положението, нямаме избор. Отлагаме за  лятото  cry

Честита месечинка на Фифо, Виктория, Магдалена, Давид, Георги, Даниел, Стела!
Тук днес е почивен ден, а времето е прекрасно - 25 градуса! (Не ми завиждайте, съвсем скоро ще стане минус 30 и така ще си остане до май  ooooh!), така че - отиваме на разходка!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт