Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 947
  • 702
  •   1
Отговори
# 480

Започва се с безмлечна каша! Какви са тези млечни каши при захранване? Гери, че и с ванилия  Mr. Green
пфуу стана тя  ooooh! Tired...

ето тази:

# 481
  • Стара Загора
Да, да...стана ми ясно, коя е...нали и беше написала марката по-рано. Аз нищо не казвам...стана ми смешно за ванилията Mr. Green Надявам се не се сърдиш Hug Но не се дава млечна /говоря разбира се по спомени от преди 5 години Crazy/ Защото млечната е с мляко...логично, нали? А аз лично прясно и кисело мляко не давам преди 1 година.

# 482
Честно да си призная, изобщо не съм знаела, че има млечни и безмлечни каши  Shocked

Млечните се правят с АМ и за това са млечни ли?  newsm78 Ако е така, значи тотално съм "осрала" захранването на евкалиптения Фифо  Mr. Green
Цяла коала е той ! Нали те набиват ЕВКАЛИПТ. И колко е просто...няма безмлечен и млечен евкалипт...а само НОРМАЛЕН такъв  Crossing Arms
 Crazy

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 20:20 от Норе

# 483
  • До морето :)
Честно да си призная, изобщо не съм знаела, че има млечни и безмлечни каши  Shocked

Млечните се оравят с АМ и за това са млечни ли?  newsm78 Ако е така, значи тотално съм "осрала" захранването на еквлиптения Фифо  Mr. Green
Цяла коала е той ! Нали те набиват еквалипт - колко е просто...няма безмлечен и млечен еквалипт...а само НОРМАЛЕН такъв  Crossing Arms
 Crazy
smile3532 smile3532 smile3532 Ох, не мога повече. Ама пък си е така. И аз след като разбрах, че има млечна и блезмечна каша си помислих, че млечната се прави с АМ/ кърма, а другата - с вода  hahaha

# 484
  • София
Да, да...стана ми ясно, коя е...нали и беше написала марката по-рано. Аз нищо не казвам...стана ми смешно за ванилията Mr. Green Надявам се не се сърдиш Hug Но не се дава млечна /говоря разбира се по спомени от преди 5 години Crazy/ Защото млечната е с мляко...логично, нали? А аз лично прясно и кисело мляко не давам преди 1 година.

Млечната каша е с АМ ( съобразена е с възрастта) . Безмлечните се дават на деца които имат АБКМ (алергия към  белтъка на кравето мляко) . Разбира се може да се дава и на здрави деца. Може да се добавя в нея АМ  или кърма. Аз лично съм взела  млечни защото безмлечните са много гадни  на вкус Sick , а не мога да се цедя за да добавям кърма в кашата  Crazy Купила съм на Лактана и Хип защото тяхното АМ е най доброто ( според мен) на БГ пазара.

Кашата  от елда на Хип се предлага само безмлечна защото едата е богата на желязо, а както знаем  (от бременноста  Wink ) желязото не трябва да се приема с млечни продукти защото му пречи на усвояването. Тя се дава  с вода

П.П.: Гери и аз съм взела оризова с ванилия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ми тъй де , да ни мирише на хубаво  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 19:39 от .::ladybug::.

# 485
Люси, кажи моля ти се коя марка е твоята чанта за количка?

Гери,на самата чанта пише Rego Baby,но това ли е марката идея си нямам newsm78 Тя е купувана отделно от количката от Babyland и съм много доволна от нея,че има 200 джоба Laughing

Кашата  от елда на Хип се предлага само безмлечна защото едата е богата на желязо, а както знаем  (от бременноста  Wink ) желязото не трябва да се приема с млечни продукти защото му пречи на усвояването. Тя се дава  с вода

Аааа Нелли,аз я давам с АМ,а и на самия пакет си пише,че има два начина на приготвяне: с вода и с преходно мляко Peace Така че е въпрос на избор Peace На мен в магазина ми казаха,че е по-добре да я направя с млякото,защото ще бъде по-добре приета заради познатия вкус Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 19:59 от Lussy

# 486
  • София
 И сега един тъп въпрос: Мога ли изобщо да пропусна даването на каши  newsm78 или да ги давам най-много 1 път седмично newsm78

# 487
И сега един тъп въпрос: Мога ли изобщо да пропусна даването на каши  newsm78 или да ги давам най-много 1 път седмично newsm78

Ами що пък да не можеш newsm78 Или поне можеш да ги изместиш по-нататък във времето Peace Обаче нямаш изгода да ги даваш веднъж в седмицата,защото трайността им е 3-4 седмици след като са отворени Mr. Green

# 488
  • София

Аааа Нелли,аз я давам с АМ,а и на самия пакет си пише,че има два начина на приготвяне: с вода и с преходно мляко Peace Така че е въпрос на избор Peace На мен в магазина ми казаха,че е по-добре да я направя с млякото,защото ще бъде по-добре приета заради познатия вкус Mr. Green

Да пише го и определено е по-добра на вкус с млякото, но желязото не се усвоява с млечните продукти заради калция. Нали докато бяхме бременни все за това си пишехме, кой кога и как го приема. Peace
Ти си я давай с мляко , но се губи ефекта от елдата.

Марта, можеш да не даваш каша , но Магито съвсем не е дебела и мисля , че няма смисъл да я лишаваш. Според мен децата не пълнеят от кашата. Алекс си я хапваше всеки ден , но си беше слабичък. Можеш да я даваш през ден или не следобед , а сутрин за закуска. Така ще може да си изразходи калориите от кашата през деня  Mr. Green .

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 20:20 от .::ladybug::.

# 489
  • Стара Загора
Аз пък въобще не съм сигурна, че млечните са с Ам!
Хоупова ти вече нали захрани Фифо...с евкалипт Mr. Green кво се косиш Mr. Green

# 490
  • София

Ами що пък да не можеш newsm78 Или поне можеш да ги изместиш по-нататък във времето Peace Обаче нямаш изгода да ги даваш веднъж в седмицата,защото трайността им е 3-4 седмици след като са отворени Mr. Green
Да бе, ако ги давам май ще е през ден, че да не се налага аз да ги ям, за да не ги хвърлям,че да ме видите тогава каква ще стана Убава, bella и дебела! Mr. Green

# 491
  • Стара Загора

Мале вярно...открих топлата вода Mr. Green
Марте стахотна мадама си имаш вкъщи...хич не се оплаквай Hug

# 492
Херо, сама ли си говориш или само така ми се струва?  hahaha

# 493
разбира се, че не се сърдя  Grinning, ама то пише че е с мляко на лактана АМ, значи няма общо с кисело и прясно краве мляко, нали или бъркам? Аз също смятам да не давам кисело мляко до годинката, а за прясното даже повече от годинка... Peace

п.п.Ахахаха, Хериии каква топла вода сега откри  newsm78 hahaha Joy

Нелили, ами на мене лично, пък и на детето му хареса, на мене ми  наподобява мляко с ориз  Peace

Люси, именно заради джобовете и на мене ми хареса, сега ще я търся и аз  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 21:17 от Гери С.

# 494
Херо, сама ли си говориш или само така ми се струва?  hahaha

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт