Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 947
  • 702
  •   1
Отговори
# 525
Страхотно Боримече  newsm03
hohiho - аз реално не съм на работа от година, но не би трябвало да имат право да ти ги теглят, тези пари не са доходи от трудови - правоотношения, а обезщетения и помощи. Въпреки това масово се теглят майчинските и детските на майките Tired
На мен пък нашата банка може да ми откаже служителски кредит, щото съм по майчинство ooooh! Имам стаж 4 години в тази институция, но явно най майките кучета ни яли Close

# 526
  • До морето :)
hohiho, много неприятно, но като нищо ще има някоя клауза, в която е описано, че може. Дано не съм права  Sad
Хера, малкия ти синковец е 6 точки с тази шапка.
Сега с това обличане ще полудея  ooooh! И като трябва да сменям памперси - лошо ми става  Crazy Че едно, че второ, че трето сваляй... лудница. А какъв кеф беше лятото - свалям едиия памперс, слагам другия и е готова Елито  Laughing
Аз трябва да излизам, ама нещо не искам да вадя Елена и май ще изчакам баща й да се върне от работа, да я гледа и аз да си свърша моите неща

# 527
  • София
ХохихоИма тема тук,  бг мама: въпроси и отговори за майчинството-там има едни много мили мацки, дето са наясно с всичко!Само дето нещо не мога да я намеря аз в момента да ти дам линк, но ти опитай и си задай там въпроса! Peace

# 528
hohiho аз също съм поръчител по кредит и когато бях бременна съдия-изпълнител ми наложи запор на заплатата. Е тогава минах болнични - питах я дали може да ми теглят от болничния, каза не, това е обезщетение, а не трудово възнаграждение  Naughty Също както е казала Шени. Може би да ти теглят, защото в една и съща банка получаваш майчинските и там е и кредита  newsm78

# 529
hohiho, наистина е много неприятно това - аз бих проверила нещата основно. Peace Hug

За обличането да напиша и аз - и Нико и Рая са с боди/блузка и панталон/клин и чорапки в къщи. Ако е по-студено слагам боди потник и блузка /които блузки са обикновено тънички/. Вкъщи терморегулатора е на 21 С и съвсем рядко се включва, т.е. рядко стайната Т пада под 21 С. На вън на него му слагам суитчер и шапка и го завивам с поларено одеало, защото още не съм му сложила количката и зимното й чувалче. Иначе вчера му купих яке и тези дни като сложа летния кош и зимното чувалче ще му е добре и навън...

Чорапогащник мисля да слагам под панталонките в най-големите студове, защото като е в чувалче навън е достатъчно топло и не мисля да го пренавличам. Тази тактика чудесно работеше при Рая и каляването й, мисля да я приложа и сега. Peace Тя до момента ми е вдигала 2 пъти лека Т и на 3 пъти е имала секрет от носа за ден-два...и това и е боледуването. Предполагам, че основна роля за това играе каляването й. Peace

Хера, прекрасен ти е Боримечето!

Ние отиваме на разходка в дъжда...че в къщи не се издържа..пощуряха... #Crazy

# 530
[
За обличането вкъщи е около 22-24 градуса и аз обличам малката с боди с къс ръкав и отгоре блузка панталонче и чорапки - дали не е малко ме карате да се замисля  newsm78

И аз така обличам, мисля, че му е супер, дори на 22 градуса Simple Smile

# 531
Аз тъкмо го облякох зверчето, щото не щеше да заспива и много се разпищя, а докато го сложа в количката и раздрусам малко да млъкне, той заспа. Миличкия голям зор с това приспиване.

И аз съм в голяма чуденка с обличането. У нас стана 20 градуса и той почна да става целия студен, та днес му обух чорапогащник под долничката. Оказа се, че нямам никави блузки с дълъг ръкав дето да му ги обличам вкъщи, само по боди му замръзват ръчичите, а анцузите дето има са много дебели за вътре. Има разни "красотни" блузки, ама те са доста неудобни за обличане, та не са като за търкаляне вкъщи. Изобщо е голям зор с обличането на дългия ръкав и на повече от една дреха, голям  newsm45 и smile3511 пада. Вчера за едното чудо да го простудя и то вътре. Като се прибрахме от кратката си разходка навън, си беше топличък. Разсъбляках го и си играехме на леглото и по едно време се разкиха, като го пипнах, той леден. Та го пооблякох малко. Не ми се включва още топло, че да не се изнежи. За сега добре се справяме. Съседките като го видят и изпадат в ужас, колко леко бил облечен и само викат "завий го с нещо това дете" Joy Joy Joy

Да го похваля малкото човече. Днес стоя 40 мин под въртележата си и си говори с пиленцата, та аз успях да ви изчета. Ей голямо писане е паднало. На мен дори и сега като не сме постоянно навън, не ми отдава възможност да пиша, че господина иска само с него да се занимавам.

# 532
[
За обличането вкъщи е около 22-24 градуса и аз обличам малката с боди с къс ръкав и отгоре блузка панталонче и чорапки - дали не е малко ме карате да се замисля  newsm78
И аз така обличам, мисля, че му е супер, дори на 22 градуса Simple Smile

и аз така обличам, мисля че е ОК! В момента е 22 градуса в стаята...

За чорапогащниците: купила съм два, но не знам на коя марка са, харесаха ми и ги взех... аз също едноцветни съм взела. Ще слагам като излизаме навън.. Peace

Марте, Марте, този твой Вики ще ме умори  newsm62 rotfImbo rotfImao и кога се махат потниците?  Mr. Green

Кисел изобщо незнам какво е и кога се прави... не съм на тоя етап мислила за това..

Ей Мистър Б е много сладък с тази шапка, ама май мъничко му е голяма  Hug Heart Eyes

След прегледа  от гинеколога се оказа, че лигавицата на матката още заздравява милата, тааа затова и боли при  luvbed и на мама хич не и се иска...  Crossing Arms, тааа след 2 седмици ще видим изследванията и сега сме промивки и на гранулки...  Tired

Тази вечер сложихме детето да спи в спален чувал.. малко странно му беше, той свикнал да мята тез ми ти крака и сега нещо не му се получава, но пък си спа и пропусна даже нощното хранене от 20.30 яде чак в 5.00, през другото време искаше само биберона.
Аууу приспах го, спи, а както седя до него и доста ми понамирисва... май съня му няма да бъде много дълъг..  Thinking пфуу че миришеее  ooooh!

една малка почерпка от Еди:

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 14:57 от Гери С.

# 533
При нас едно страшно гукане пада. Агу, абу..ббб и много маймунджулъци от батко му се учи да прави.

# 534
Привет:)

При нас едно страшно гукане пада. Агу, абу..ббб и много маймунджулъци от батко му се учи да прави.
  И ние така, но каката е доста настоятелна, аз нямам нерви и за това:)

Ние все още не сме свършили голямата работа, педиатъра каза че няй-вероятно вечер не му стига кърма , да се изцедя за да проверя??? Ако това не е причината , да му свия крачетата термометъра в дупето и докато не се напъне да не го вадя, ако трябва и 20 мин. да държа  Shocked
Днес взех чая на Блевит и Линекс пробиотик  надявам се  да помогнат, ако не утре пюре от круша, колкото и да не ми се иска да захранвам:(

За обличането: в къщи с боди и блузка, за навън купих чувалче и космонавт.

Хубав ден, отивам да пиша ченгелчета с каката, а после да правим гевречета..... да поддържам форма Wink

# 535
  • на североизток
Привет и от нас!

Ние вече сме си вкъщи Grinning Ния се държа много мъжки - на мама малката героиня. Сега е с временна нефростома/тръбичка, която излиза от оперираното бъбрече и която трябва много да пазим да не излезе/, която ще свалят на 25 октомври. Искрено се надявам всичко да е останало зад гърба ни.

Чувствам се много уморена, но и донякъде щастлива, че операцията мина.

Ще се опитам да наваксам с четенето и темите, които разисквате.

Усмихнат ден и от нас!

# 536
Зазка , радвам се че всичко е минало Simple Smile

# 537
  • Стара Загора
Зазка целувки и прегръдки..и ти и тя сте геройчета Hug Heart Eyes

# 538
  • София
Зазка-целувки и от нас на малката сладурка!  bouquet

# 539
Зазка, много се радвам, че всичко е наред. Прегръдки и на двете Hug

Общи условия