Ноеми, аз си мисля, че просто Пресиян е впечатлен от наученото (и аз се впечатлих, че ги знае детайлите
).
Благодаря ти - в написаното от теб, видях, че не съм единствената дето се стреми да обясни, че живота не е само цветя и рози. Само съжалявам, че нямам твоето дар слово и "щрапам през просото", когато се изразявам 
. Не те ли интересуват и мислите, проблемите и радостите и на другите? Нас това ни държи заедно тук толкова време...
позабрави за ръце, крака
Писун ми е фаворит, бееее
Той откъде е виждал акордеон 

Как мина срещата с онова синеоко детенце

... макар че много бих се радвала Варненки да ме вземат към тяхната група и да ми се налага да ходя до Варна поне 2-3 пъти годишно, за предпочитане в периода юни-септември 

. Сега имам нужда от терапевтично кафе 
. И ти ни липсваше. Ай на сбирката другата седмица да те видим в по-добро разположение на духа!

. Това включва да запалим свещи и да не светкаме лампата в хола и трапезарията, а само лампиона.
!!! Всеки уикенд да я ям, и всяка седмица да се бъхтя да навъртам километраж, струва си!

. Пиша на тези, с които редовно се виждаме. Пиша и на тези, които не съм виждала отдавна. Пиша и на тези, които никога не съм виждала
И да хващаме влака за Ваpна! 
.
И защо точно тези.