Ние една седмица със сополи и накрая проби зъбчо
поне Т не е имал.
. Сега заспа, дано да спи и през нощта, че да поспи и майка му
.
, горещо се моля за вас, дано оздравее напълно Борянка и всичките ти притеснения и грижи останат само лош спомен. А за плача нощем - при нас е много рядко и винаги си има точна причина - основната е, че много му се спи, а нещо му пречи.
, не тъжи, мила! Приеми го като период, който ще отмине и после ще си бъдете постоянно заедно! Най-важното е, че сте здрави и се обичате. Ти си знаеш де... А Боби е страхотен!
... дано е минало лошото и утре като се приберете да пишеш как сте!
бързо да излизате от тази болница

И не се втечнява и това е. Утре ще звъня на УНГто да каже докога да капя тоя кортизон.
...отивам
, после на работа - а там на бюрото ми друг човек
Ти и даде много хубав съвет от който тя "запали"! Не мисля че да отидеш на психолог е нещо срамно и т.н има едни моменти в които човек има нужда да си излее всички емоции и чувства и това мисля е един добър вариант.
Боже не мога да си представя кога минаха тези месеци и кога си говорихме за киселини, за безсъние, за ритници, контракции и т.н
Ох ох
но благодаря за укоражителните думички. Обичам си ви и вие ми давате много голяма подкрепа и сила. Чувствам си ви много близки и мога да си споделя всичко и знам че все някой ще ме отрази. Ние сме си едно ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО
спокойна и спяща нощ за всички и без запушени нослета.
пробвай, не е скъпо. Също така капя сребърна вода няколко капки, вдигам го да седне и той киха няколко пъти и всичко си излиза и си диша спокойно. правила съм го дори и няколко пъти през ноща когато се събуди със запушено носле. Дано скоро му минат сополките.
хайде ако е имало да им са честити месеците а и на вече днешните също така. Весели, засмени, папкащи и добри.

вЕрно имаше и такава 
)и съм сигурна,че съвсем скоро и ти ще се похвалиш,че е напълно здравичка! 

За катерене и крачки- дума да не става- далече сме ...
И държавната и частната се поемат от държавата. Условието обаче е детето да е родено тук и най-късно 2 месеца след раждането му родителите да са взели номерче,с което по-късно се кандидатства за киндергрипе-то.

навихте ме
Днес даже ми стана смешно, защото като седнахме на масата, аз почнах да подавам мръвки на котката и казвам на ММ, че добрите майки си хранят децата, а аз храня котката, пък съм си оставила детето си се оправя самО
Изглежда с този автор философиите малко ни се разминават
Всъщност аз вече свикнах с нощните сучения и не ми тежи чак толкова много. И това ще мине все някога, пък после ще има да се чудя как да я вдигам за градина и училище
Сега се чувствам ужасно, че се доверих на педиатъра ни и толкова дълго съм си тормозила детето. 
Според мен това е най-добрия начин да събудиш интерес към храната в едно дете. Моето прасенце има голям интерес към всичко и затова само определени неща хапва/ маже сам. Много неприятно за поредното разочарование с педиатрите...Дано лечението подейства бързо и не се обвинявай напразно.
Ще ходим май пак до педката следобед.Край нямат пущините, а пък и АБ пихме....
За капак,в градината на баткото има варицела.Не в неговата група, но в тази на най-добрия му приятел,с който са всеки ден заедно почти непрекъснато...тъй че сега очаквам и да се ошарим.... 
Ама също и паднали клони по пътя,та мъжа ми днес по тази причина е пеш,че нямаме и гуми за колата,днес ще дойдат от Австрия.