Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 69

• 38 133
  • 743
  •   1
Отговори
# 60

а това говедо Мехмет явно първия път му беше малко и не разбра
че със Саваш не бива да се занимава а и на-малко да заплашва и обижда Ясемин
  Peace

# 61
Ето ви малко снимки зад кадър на Любов и наказание

# 62
  • Велико Търново
Иленце,черна завист ме обзе. smile3515Ако ти изчезне вестничето,знаеш къде да го търсиш newsm48
   Много ми се ще,да присъствам на един снимачен ден на Муратко,да видя как така аджеба,създава тази магия,която ни държи като в капан толкова време и не ни омръзва.И като започнем да гледаме,няма спиране-искаме още,още и още

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 16:47 от soniapetkova

# 63
момичета в коя серия Саваш разбира че Юмер е негово дете. Че нещо много скрито покрито има между двамата . Всеки си пази по една тайна.

# 64

обичам те ага

уговорка за романтична вечеря

# 65
момичета в коя серия Саваш разбира че Юмер е негово дете. Че нещо много скрито покрито има между двамата . Всеки си пази по една тайна.

в началото на 24 епизод  Peace Peace

# 66

http://www.youtube.com/watch?v=6XbIuSLaCnk&feature=musicchart

Свет, я си приготви чашата. Не е ли време за кафе? newsm78

Иленце,черна завист ме обзе. smile3515Ако ти изчезне вестничето,знаеш къде да го търсиш newsm48

smile3508 smile3533 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

В 24 еп. а в 25 Саваш си признава че е женен.

# 67

http://www.youtube.com/watch?v=6XbIuSLaCnk&feature=musicchart

Свет, я си приготви чашата. Не е ли време за кафе? newsm78

smile3508 smile3533 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

В 24 еп. а в 25 Са ваш си признава че е женен.
леле каквато е  кибритлиика Ясемин сигурно става страшно. Но поне вече няма да имат тайни един от друг. Жалко за Назан хареса Бора. Не я харесвах преди но осъзнавам че и тя е жертва на традицията. Не е имала други контакти с мъже за да може да преценява хората .

# 68
Иле готово  джанъм  : Peace  Peace

буйрун аркадашки за всички вас има от специалното кафенце

а аз ще си пия от моята чашка

# 69

а я да ви припомня нещо с което сигурно ще ви разваля настроението ,времето на добрия чичо Явузззз ,как успя и Лейля да заблуди и да се направи на добър и грижьовен  Peace

# 70
  • Велико Търново
Милички,оставям ви,че зарязах домашната тръстика и моичките ще останат гладни.

По избор-следобедно кафе или чай.

# 71
Душичко,нагласи си водичка и храничка,да не припаднеш от глад,че аз като открих филма преди година,бяха качени сериите с превод до 22еп.Направих един маратон-ни ядене,ни спане,ни домашна тръстика ме интересуваха.Че и за тоалетна стисках да последно.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

леле каквато е  кибритлиика Ясемин сигурно става страшно. Но поне вече няма да имат тайни един от друг. Жалко за Назан хареса Бора. Не я харесвах преди но осъзнавам че и тя е жертва на традицията. Не е имала други контакти с мъже за да може да преценява хората .

Не се май, а го започвай. Нямаш и най-малка идея колко много неща ще се случат. Точно си мислиш, че нещата ще се оправят, а те стават още по лоши. Виж Соня как хубаво е описала всичко което сме преживяли покрай сериала.

Ехеее не една, ами две чаши кафе. Цветя за момичетата   bouquet

# 72
Душичко,нагласи си водичка и храничка,да не припаднеш от глад,че аз като открих филма преди година,бяха качени сериите с превод до 22еп.Направих един маратон-ни ядене,ни спане,ни домашна тръстика ме интересуваха.Че и за тоалетна стисках да последно.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не се май, а го започвай. Нямаш и най-малка идея колко много неща ще се случат. Точно си мислиш, че нещата ще се оправят, а те стават още по лоши. Виж Соня как хубаво е описала всичко което сме преживяли покрай сериала.

Ехеее не една, ами две чаши кафе. Цветя за момичетата   bouquet

а почнах го още вчера до 12 епизод съм

# 73

а я да ви припомня нещо с което сигурно ще ви разваля настроението ,времето на добрия чичо Явузззз ,как успя и Лейля да заблуди и да се направи на добър и грижьовен  Peace

Толкова злоба събрана в един човек.  smile3511

Ето и много любоФ за оправяне на настроението.

http://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg&ob=av2e

# 74

Колиенцето веднага грабна вниманието на Саваш.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 17:30 от ilka64

Общи условия

Активация на акаунт