.ние сме на 22 в събота и ще видим какво ще каже д-р алексиев за алекс.взима се направление,но доктора пак иска 20лв за прегледа с ехограф ли е и аз незнам точно 
иначе и аз алекс го държа така под дупето защото и той все иска да е изправен
за бабите съм абсолютно съгласна,но и аз като мадленка ако мога понякога се възползвам да тръшна едното
само да са ми живи и здрави и най-вече майка ми,защото тя най вече ми помага,а свекито само им се радва веднъж седмично 
тази неделя като бяхме при нея на гости да види внуците и взехме шезлонга(като тайничко се надявах да се усети че не трябва да е много в ръцете ако е спокоен).мисля че проработи плана ми.гушна го малко о като видя че задремва вика"чакай да го сложа да си лежи"....е този път не ме ядоса а напротив изненадах се
ренка не се притеснявай и при нас го е имало този момент.понякога алексчо хапне малко и заспива,след това се буди пак да цокне малко и веднага заспива.просто има дни в които повечко им се спи,а други в които им се кокори.
аз като взема да му пея за зайченцето бяло и той започва да припява с мен гукайки,много е сладък,ще вземе на мама професията

за имуностимулантите аз давам на краси сиропче герисан.отделно когато усетя че започва да се разболява веднага започвам да давам едни капки,казват се "умкалор" и съм мнооого доволна от тях.досега от както го давам не сме стигали до АБ(да чукна на дърво),но мисля че много добре действа.друго за което съм чувала че е добро,но не сме го опитвали още е есберитокс,може би следващия път ще го опитам,че да не давам все едно и също.
ами това е,дано не съм забравила нещо,лека и мека

Накрая се наложи да влезем в болница и да я спрем от яслата, за да се излекува напълно 
, колкото и невероятно да звучи
Ясно ми е, че на малко бебе трудно се взема кръв от вената, но пък да го надупчат 3 пъти, за да напълнят 6 шишенца. Дано скоро да не ни се налага пак, че е ужасно
Аз отсега го обличам така, за да ми е по-спокойно. Дъждобран отгоре да го пази от вятъра. Вътре слагам боди с дълъг ръкав, защото сме в къща и макар да си имаме локално парно, не е така силно и градусите са около 20, плюс , минус един.
А като почнат и 3-те заедно да реват стерео, в голямата суматоха, в един момент направо ни избива на смях
,сутринта се възхищавах на простора-3 размера панталони,и само слипове