Намаления 2011/2012

• 83 245
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Във Фенси маркет на бул.Черни връх 47 има драстични намаления на детски дрешки. ЛС Уайкики блузки, панталони и т.н започващи от 5лв  Sunglasses Хубави тениски с Туити пак са по 5лв. Размерите са като за 8-10-12-15 годишни деца.
Има и други дрешки за по-малки деца, за бебета също. Всичко е намалено в магазина, дрехи и  играчки са с Коледно намаление.

За 5лв нищо не видях, всичко тръгваше от 10 нагоре поне в бебешкия сектор  Peace
Явно не си се качвала на втория етаж. Но там е за по-големи деца.

На първия само бях, че сме още само за там  Wink
Не се сетих да хвърля око на горния поне някоя тениска за лятото да видя. Иначе дрешките са хубави. За първи път ги откривам, че нямам много път натам.

# 601
Запис и от мен.

# 602
На Зара, някой знае ли, кога се очакват намаления? Thinking

# 603
  • София
И аз съм се наточила на Зара.  Peace

# 604
  • София
Този въпрос се повтаря в темата за 3х, поне.
И друг път съм казвала, но ще напиша и тук, че намаленията в Зара могат директно да се следят по сайта им.
Когато започнат намаленията там, страницата задължително се обновява с тази информация. Още в интрото излиза огромен надпис SALES.
Просто следете страницата им: Peace
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … 2011/129023/Woman

# 605
Този въпрос се повтаря в темата за 3х, поне.
И друг път съм казвала, но ще напиша и тук, че намаленията в Зара могат директно да се следят по сайта им.
Когато започнат намаленията там, страницата задължително се обновява с тази информация. Още в интрото излиза огромен надпис SALES.
Просто следете страницата им: Peace
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … 2011/129023/Woman

Мерси Копче   bouquet

# 606
Бях във Фокс. И това ако е 50% намаление аз съм трамвай  Crossing Arms

# 607
Ами момичета, истинските намаления започват след 15 януари. Сегашните надписи по витрините за намаления са само за привличане на клиенти. Влизаш в магазина, а намалените неща са им най-най-бейсик нещата, неща с доста ниско качество. ХУбава дреха няма да намалят сега. Аз дори все още не обикалям по молове, че само се дразня. Огромен надпис за намаление, влизаш и виждаш, че хубавите неща са си на редовна цена.

# 608
  • София
е що в кенвало си е хубаво намалено Winkвярно, че още ще падат нещата, но все пак аз вчера купих на дребчо яке на 69 вместо на 99 лв Wink
иначе аз фокса вчера не го огледах, понеже само якета зяпах и техните не ми харесаха, даже не отбелязах на каква цена са. видях смотлави сутчъри за по 12-13 лв и по хубави за по 19 -20.  и мярнах някаква масичка с нещо от типа 2 за  с шапки и май и ръкавички имаше...друго не разгледах, видях че има надпис за намаление и толкова...иначе наистина и миналата година при тях по-стабилните намаления бяха след нова година.

# 609
Е да, има намаления, които си заслужават, но са доста малко и иска много обикаляне, ако искаш нещо на далаверка.  Mr. Green

И така, нямам търпение да стане януари.  Mr. Green

# 610
Някой скоро минавал ли е покрай Капаска? Онлайн имат добро намаление, но се чудя - в магазините как е?

Капаска са едни от магазините, които правят истински намаления, без скриване на дрехи и нови модели, без лепени на фалшиви етикети. Много ги тача тях, но мисля след Нова година са намаленията и стигат до 70%.

# 611
  • Countryside
Някой скоро минавал ли е покрай Капаска? Онлайн имат добро намаление, но се чудя - в магазините как е?

Капаска са едни от магазините, които правят истински намаления, без скриване на дрехи и нови модели, без лепени на фалшиви етикети. Много ги тача тях, но мисля след Нова година са намаленията и стигат до 70%.
И аз много ги тача и наистина са коректни откъм намаления, да не говорим че имам техни дрехи на 4-5г, които не са мръднали. Имаха доскоро ваучер с -50%. Скоро не съм ходила по магазините, че се върнах от един чужбински шопинг и кесийката ми е празна  Mr. Green Със сигурност правят -50% в началото на януари и -70% след това. На -70% обаче е доста пообрано откъм размери. Вилико, каквото е на сайта това е и в магазина.

# 612
  • Kyustendil
Извинявам се за неточната информация  - хеликоптерът струва 59.90 лв. с намалението/, а малкия модел е 24.90 лв. И аз влязох, за да пусна линк към каталога с карфурските играчки, но се радвам, че вече е качен. Мисля, че има какво да се избере, макар че аз лично имам поръчка за дядо Коледа - и детска пералня. Миналият месец в Карфур имаше много сполучливи модели и то на добри цени, но вчера не намерих. Сега ме е яд, че не купих като я видях, но ще продължавам да търся.

погледни тук
http://vegatoys.com/
някои от играчките в карфур са оттук Simple Smile
но директно от сайта е с безплатна доставка, а и е по-евтино.
аз ще купувам пералня и йоника (2 лева по-евтино от карфур плюс беплатната доставка Wink

Doro, златна си - много, много благодаря!!! Така го бях закъсала с таз пералня. Наистина я има там и е същата, която я искаме.

# 613
  • София
Не искам да всявам смут и да те разочаровам предварително, но има тема с много недоволни хора от Вегатойс. Просто внимавай и оглеждай добре, ако купуваш оттам  Peace

# 614
Благодаря ви, значи ще намина, харесала съм доста мъжки неща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт