Целулит - 2 тема

• 76 384
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Алена, в последния брой на Грация имаше мостра от този крем.

Аз да споделя, че след 3 антицелулитни масажа и две Крио процедури съм екстра. Не съм се и надявала на такъв ефект. Намаление в обиколките и видима липса на целулита! Остават ми още 7 масажа и 3 Крио....масажистката каза,че ще се свърша  Laughing

Може ли да ми дадеш координати на масажистката и повече  информация за криото, може и на лични. Някой да знае какви процедури си е правила Катя от Ритон, спомена им името в едно интервю, но ги забравих, общо взетп лежиш и топиш сланини и целулит.

# 631
На крема от Грация пише само Liposvelte, рекламен е и пише, че намалява подкожните мазнини с 3 см, а целулита с 47 %. Като гледам моите резултати, ще излезе истина. Подаряват го със списанието. Иначе сайта е www.masticspa.com Имат магазин в София. Адресът е: ул. Кърниградска’14 София 1000, българският сайт е в процес на разработка...

# 632
Алена, в последния брой на Грация имаше мостра от този крем.

Аз да споделя, че след 3 антицелулитни масажа и две Крио процедури съм екстра. Не съм се и надявала на такъв ефект. Намаление в обиколките и видима липса на целулита! Остават ми още 7 масажа и 3 Крио....масажистката каза,че ще се свърша  Laughing

Може ли да ми дадеш координати на масажистката и повече  информация за криото, може и на лични. Някой да знае какви процедури си е правила Катя от Ритон, спомена им името в едно интервю, но ги забравих, общо взетп лежиш и топиш сланини и целулит.

Разбрах, казва се кави липо, всъщност е кавитация.

# 633
  • София
Мили момичета борещи се с целулита, много съм доволна и просто не мога да не се похваля, днес с моята масажистка премерихме бедрата за да видим резултата и съм с 5см надолу нещо което и LPG не постигна и това само след 10 процедури при тежката форма която бях / твърд и доста целулит/ ПРОСТО СЪМ НА СЕДМОТО НЕБЕ ОТ ЩАСТИЕ  Hug  И НА ВАС ПОЖЕЛАВАМ ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ ОТ СЪРЦЕ

# 634
Страхотно е, нали?Simple Smile  Flutter

# 635
  • Sofia
Момичета, взех си силиконови вендузи и от два дни си правя масаж . Имам чувството обаче,че в резултат на масажите кожата ми стана по-неравна,  някак на вълнички, явно целулита започва да отива на повърхността. Какво да правя, да продължавам ли? Страх ме е малко да  не стане по-зле положението?
Не съм си купила антицелулитно масло, ползвам бебешкия Бочко и след масажа мажа с едно антицелулитни кремче на фирма Христина. От  къде мога да си купя антицелулитното масло на Амрита с капсаицин? Само в нета ли мога да го поръчам? Чудя се между него и маслото на Икаров, кое е по-добро според вас?
Радвам се, че благодарение на вашите инструкции съумях да не се насиня, което за мен е постижение:)

# 636
  • в 1001-та нощ
масажният крем на амрита - съм купувала от аптеки; имат и шоурум на Пиротска, от където съшо може,но не съм ходила  Peace

# 637
  • Sofia
Мерси  bouquet
Момичета,  антицелулитния крем в Грацията колко горе-долу е като количество?

# 638
  • София
В аптеките се продава един антицелулитен гел с термоефект  ALMISAN / Немски е/ ползвала съм го и е добър, но е малко известен и попаднах случайно на него! Laughing

# 639
  • в 1001-та нощ
и аз го ползвам в момента, препоръчаха ми го в едно студио за кавитация  Blush

това е продуктът с най-силен термо ефект, който познавам  Peace

# 640
  • Sofia
Имам малко в къщи от него(Алмисан), не бях редовна с мазането, наистина е много силно загряващ, ще започна пак да се плескам с него.
Аз преди години бях много доволна от двуфазния крем на Леокрема, бях се повталила с него. Peace

# 641
  • в 1001-та нощ
доволна в смисъл - добри резултати или приятно усещане  newsm78

аз също съм го ползвала, но нямам кой знае какви впечатления  Rolling Eyes (нещо да ме впечатли и да го запомня, за да го споделя  Blush )

# 642
Аз за месец съм се оттървавала от целулита... Със хранене с плодове и зеленцуци, ходене на плаж и малко спорт. Това е наи добричт метод Simple Smile

# 643
Мерси  bouquet
Момичета,  антицелулитния крем в Грацията колко горе-долу е като количество?

120ml

# 644
  • в 1001-та нощ
а кой е кремът?

Общи условия

Активация на акаунт