Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 578
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
ми да. даже ми изписа витамини да пия за бременни

# 601
Че то 15 дни преди цикъла какво си си мислила, че ще откриеш с тест за бременност? newsm78

# 602
незнам кво сам се надявала да открия но и сега теста показва отрицателно

# 603
Изчакай още 5 дни и повтори теста. Посети и още един гинеколог тогава. Отрицателни тест за бременност не винаги означава липса на бременност. Успех ти желая!

# 604
  • somewhere over the rainbow
15 дни преди М. теоретично и овулацията не е настъпила /или настъпва тогава/, камо ли оплождане, имплантация, +тест, че и да го види докторът Crazy Вероятно той е казал, че може и да си бременна в 3та седмица /ако си казала, че правите опити/, а витамините може да се пият и още при опитите. Нямам друго обяснение.

При 5-дневно закъснение може уринарният тест да не отчете. Не ми се е случвало, но на много майки се е. Така, че продължавай с тестовете и дано скоро видиш това, което искаш:)

# 605
На мен от цялата работа ми е странно кой доктор се е навил да се изкаже така категорично. Тя овулацията ще да е минала май, ама имплантирането....което от своя страна е толкова несигурно дали ще стане... Иначе уринарния тест на някои не им отчита и в 6-7 г.с., но кръвния...

syzi79, стискам палци да е това, което искаш

# 606
15 дни преди М. теоретично и овулацията не е настъпила /или настъпва тогава/, камо ли оплождане, имплантация, +тест, че и да го види докторът Crazy Вероятно той е казал, че може и да си бременна в 3та седмица /ако си казала, че правите опити/, а витамините може да се пият и още при опитите. Нямам друго обяснение.

При 5-дневно закъснение може уринарният тест да не отчете. Не ми се е случвало, но на много майки се е. Така, че продължавай с тестовете и дано скоро видиш това, което искаш:)

е да не забравяме,че има хора които имат О. дори малко след цикъла.... но това не означава,че е възможно толкова ранно диагностициране?? Аз си мисля дали по- скоро не са кисти това.

# 607
Сузи 79, я дай от самото начало Simple Smile
Кажи сега кога ти е била последната менструация , на коя дата сте правили секс, колко дена ти е цикъла и дали е редовен , и на коя дата си правила теста и кога си ходила на доктор Simple Smile

# 608
цикала ми е редовен 28дни,последния м.ми беше на 18 декември правих ме секс на 29, 30 тогава ми беше О. ходих на доктор на 4 януари и тогава ми каза че сам бременна на 3г.с. и тогава се очудих много просто неми се вярва трябваше да ми дойде на 15 януари и още го няма

# 609
На мен ми потвърдиха бременността в 4 г.с., да речем, че е възможно да се види в 3-а, макар да не съм чувала.

# 610
Да приемем че наистина си бременна , то на 4 януари си била в 2 седмица и 3 дена ... при такива седмици няма лекар който може да ти каже 4е си бременна и то само с УЗ. Ако менструацията ти е редовна и овулацията ти е нормална ( а не късна) тестовете би трябвало отдавна да покажат положителен резултат ,тъй като вече имаш 5 дена закъснение. Най добре е пусни си кръвен тест и ще разбереш с  сигурност какво става.

# 611
Ама при 5 дневно закъснени тя в 2 г. с. ли ще е? Аз съвсем се обърках или авторката се е объркала. Аз мисля, че е добре да изчака и без кръвен тест ще стане ясно освен ако няма търпение, де.

# 612
  • somewhere over the rainbow
Ама при 5 дневно закъснени тя в 2 г. с. ли ще е? Аз съвсем се обърках или авторката се е объркала. Аз мисля, че е добре да изчака и без кръвен тест ще стане ясно освен ако няма търпение, де.
Не, неее, тя е била в 2-3 г.с. преди 20 дни, когато е ходила на док и когато е правила първия тест.

# 613
В момента (специално при тази мацка) при 5 дневно закъснение е на 5 седмици Simple Smile

# 614
Мисля че съвсем объркахте момичето с тези седмици  Simple Smile Гестационните седмици се броят от датата на последната менструация, което практически означава, че във 2-ра седмица все още няма бременност, а в трета някъде настъпва оплождането и вгнездяването евентуално. Така че ми е трудно да си представя, че има лекар който ще установи бременност в този период  Wink  Не ни гъбаркаш нали ?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт