Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 362
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, забравих да Ви питам, някой има ли проблеми със съня докато плодува Rolling Eyes

Стефи, аз първият път не можех да заспивам вечер, но заспях ли ставах след точно 12 часа.

Kalina11 Като за начало мога да ти препоръчам да ядеш по-засищащи плодове - банани, ябълки.... Ако гладуваш за първи път, може да не се ограничаваш първите дни с килограм, яж по два ако трябва!

Аз също съм с поликистоза тегло, започнах да гладувам точно заради това, въпреки, че нямам наднормено тегло. Съветвам те да не спираш лекрствата, които ти е предписал лекаря, мисля, че това няма да ти попречи на плодуването. При сПКЯ се препоръчва да се спрат тестените и сладки храни и да се увеличат плодовете. Успех!

# 61
Записвам се и аз в темата. Мисля да започна 'диетата' от утре 18.10 до 6.11 (или поне до 28.10) .

# 62
  • New Zealand
Здравейте и от мен! Започвам от днес с кафе и два банана, по- късно ще изям още три/при мен е сутрин/. Ще карам мой си вариант, като не се лишавам от кафе сутрин и постепенно редуцирам плодовете до килограм. Успех! Peace

# 63
Започваш в 21:23?
И аз мисля, че ако си привикнала към кафе не е добре да се лишаваш от него! Hug

# 64
  • New Zealand
При мен беше 7:24 сутринта Grinning

# 65
И аз така си помислих - че се намираш след наклонената черта, ама да питам Simple Smile))

# 66
Добре дошли на новите момичета и успех  Hug
За мен днес е ден 5 и се чувствам страхотно, главоболие не съм имала,
но езикът ми е силно обложен  Crossing Arms
Днес ще съм на зелен чай и круши.

# 67
Engel^^ ,  внимавай да няма цяла нощ  smile3550

Аз така лятото бях в един МОЛ и се мотах сигурно половин ден и започна да ми става лошо от глад. Тук има много бутки за фреш в моловете и веднага скочих в една и реших да експериментирам като си поръчам фреш от ананас ........500мл. Изпих го на почивки за има няма 1 час.
След точно два часа (добре че си бях в къщи вече) се заключих в стаята, която не бях посещавала по предназначение  от началото на плодуването.   Toilet

# 68
Здравейте отново плодоранки и плодорани! Благодаря за съветите ви! Примерът ви е невероятно заразяващ че не мога да седя и да гледам отстрани!  От събота се присъеднявам към вас !  Успех на всички плодуващи !

# 69
Здравейте !  bouquet
Първи ден  успешен!Имах силно главоболие, което знам че е нормално.Но днеска съм много по добре. Решила съм един ден да хапвам плодове, а на другия ден сок от плодове.  Thinking Какво мислите, дали не греша?! Вчера хапвах ябълки, днеска съм на сок от портокал, грейпфрут и лимон .

# 70
  • Пловдив
Доколкото знам, фрешовете трябва да се разреждат 1:1 с вода.

# 71
  • Sofia
Сега е богатство на пазара от плодове,оставете ябълките и бананите за по-късно.Има круши,малини,грозде....Фрешовете са и по-калорични и в тях няма влакна и фибри,а червата трябва да преработват и изхвърлят отпадъците ooooh!.Не са забранени,но трябва да се разреждат,може и сок от моркови,на него трябва да се капва капка зехтин или олио за да се усвои керотина.Аз мисля да включа и тиквата,варена,печена или сок,също и настъргана с мед и канела Crazy

# 72
Това за разреждането даже не се бях и замислила Simple Smile
Просто бях гладна и единственото "позволено" за което се сетих беше фреш от бутката Mr. Green

# 73
  • New Zealand
Вчера се издъних, така че днес Ден 1 Crazy

# 74
Добър вечер.
Днес мина моят първи ден.
По ваш съвет плодовете бяха банани(5бр.) , около 800-900гр. Утре мисля да сменя бананите с грозде . Като първи ден мина добре,уикенда ще се отчета пак ,тогава мисля и да се премеря.

Общи условия

Активация на акаунт