Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Според мен е много наивно да се разчита на такива. Безплатен обяд няма (освен при Искра може би).

# 271
Аз поне се забавлявам, далеч съм от мисълта да вярвам, дано някой наистина не го приема насериозно

# 272
Според мен е много наивно да се разчита на такива. Безплатен обяд няма (освен при Искра може би).

Не е въпросът в безплатното, а дали подадените данни са достатъчни. Само имена - абсурд. С рождените дати - може би е възможно да се каже нещо по-конкретно. Иначе защо не за реклама да можеш да зададеш 1 въпрос безплатно, не е чак такава благотворителност.

Искра дава безплатна консултация по телефон. Карла също дава такава безплатна консултация на 1 въпрос по телефон от 25 октомври. Аз лично съм с по-добри впечатления от Искра, Карла ми каза, че става въпрос и за "психологика"... При други явно има по-голям успех, с мен не й се получи много.

# 273
Голям спор се завихри около Карла и интересното е, че  къдрокоска пише едно и също за тия 10 лв. Напиши си сметката аз ще ти преведа парите, но не е лошо да спреш да спамиш темата.
С тия 10 лв вече стана за смях. По напред в темата Алиса се беше изказала много добре за българина, който не обича плаща , а иска да мине тънко, но тя  не се разпозна в нейните думи.
Предполагам, че е доволна от леля Искра, защото на нея не е платила. Въпроса е дали ще се сбъднат прогнозите, като получаваме, пък нищо не сме дали в замяна?
Преди време и аз се чух с Карла интересуваше ме въпрос свързан със здравето на човек от моето семейство. Карла много добре описа човека и положението, посъветва ме какво да направя. Човека трябваше да постъпи в болница, Карла ме посъветва в никакъв случай да не постъпва, защото ще излезне от болницата още по-зле. Нямаше как и една събота отидохме в болницата, приеха я по спешност, стоя 10 дни, отделиха и много внимание и грижи, но никакъв резултат. Изписаха я, наистина с много влошено здраве и без диагноза. Така, че Карла до момента позна абсолютно всичко на 100%. На 18.10.2011г във вестник Стандарт публикували статия за ясновидка-лечителка от село Нова махала Севинч Балакчъ. Не зная дали някой от вас е чел нещо за нея. Обадих се на Карла и я помолих да си каже мнението за тази жена Севинч. Карла беше категорична , че ще загубим време и пари, но моето семейство държаха да отидем. Днес сутринта потеглихме, преди разклона на селото видяхме една жена и спрях да я качим. По пътя е разпитахме за Севинч, обаче жената за първи път чува , че в тяхното село има такава жена ясновидка и лечителка. Както и да е намерихме къщата, и настана истински ужас. Жената още от врата ме върна мене, не можело и двете да влезнем, аз исках само да помогна, аз съм придружител, обаче тя не позволи. След 2-3 мин ме извика да съм запишела рецепта..... Просто нямам думи да ви опиша за каква рецепта става дума и нито и е гледала само казала, че е за болница. Абе как позна, че е за болница, като вече 5 път влиза в болница и резултат няма.И защо ме извика да ходя до там като и се обадих предварително по телефона и обясних какъв е проблема. Обаче ми каза да оставя колкото преценя като я попитах какво дължа. Просто нямат срам тия хора. Беден ми е речника да я опиша.......та Карла пак позна, може да видите какви реклами са и хвърлили, но не се лъжете да ходите, ще загубите пари и време
http://www.standartnews.com/lyubopitno-misterii/rodopchanka_nadv … artta-119519.html
Не знам дали тази жена знае що е то ясновидство, а за лечителство съвсем, поставила диагноза възпалена ципа на сърцето и събирало течност. А този който е писал статията сигурно незнае на колко ракии е писал тези глупости.

# 274
Не спамя темата,а ми стана смешно за Карла и за нейните думи,че ще връща пари на хората,на които не е познала. В крайна сметка,като е толкова добра,защо казва това? И не един човек се опита да каже,че Карла не му е познала,ама вие пак се опитвате да я натрапите!
И пак да потретя-на едни познава,на други-не! Така че,стига сте я защитавали и натрапвали! Всеки има акъл в главата,след като прочете мненията за дадена гледачка,да прецени дали да я посети или не!

# 275
тази врачка от английския сайт дороти ми писа  Simple Smile наред с общите приказки откривам и неща, които ги считам за верни, например написала е нещо специфично за характера ми.   ...  за прогнозите - общо взето се припокриват с казаното ми от други. Аз писах име и дата. Все пак не било толкова наивно да пишеш на такива   Simple Smile

# 276
И на мен ми писа, ако някой реши да пробва и това https://www.hollywoodpsychics.com/secure/free-email-reading.aspx, доста по-подробно отговарят

# 277
Kadrokoska,никой не се опитва да натрапи Карла.Всеки изказва мнение.Кой доволен,кой не.И аз не съм очарована от леля Искра,но други са.Какво трябва да кажем,че ни я натрапват ли?!Нека спрем с тези пощипвания и заядлив тон.Никой,никого не натрапва,а просто се споделя мнение.Ето zara_29 е споделила,но не усещам натрапване,ти си по-доволна от Искра,какво да кажем,че я натрапваш ли?Нека вече се спрем,а?
Приятна почивка на всички! Hug

# 278
Някой може ли да ми каже телефона на Карла моля ви спешно е

# 279
  • Варна
Някой може ли да ми каже телефона на Карла моля ви спешно е

От сайта:
За връзка с Карла
Използвайте телефон 0884/852440 или е-майл karla_6.abv.bg

# 280
Здравейте момичета!Аз за първи път пиша тук,но днес ми се случи нещо много странно и бих желала някой да сподели мнение.Не знам дали това е правилната тема,но специална тема за магиите не намирам,затова реших да пиша тук.Първо преди да разкажа,да споделя,че по принцип въобще не вярвам в такива неща като магии,врачки и прочие,но уви днес ми се случи нещо много интересно.Живея в къща с двор,тази сутрин баща ми е намерил едни мой обеци оставени на оградата между нашата къща и съседите ни,заедно с две малки луковички и един ластик за коса.Със сигурност до вчера там нямаше абсолютно нищо,значи са се появили снощи вечерта или днес сутринта.За последно съм носила тези обеци на 22 август/помня,защото имах празник и ги сложих специално за това/след това как са изчезнали от вкъщи и как днес се появиха на оградата нямам никакво понятие.Със сигурност,обаче някой ги е взел от вкъщи,за да се появят там,просто не могат да отидат там самички.Мислите ли,че някой може да ми е направил магия.Аз пак казвам,по принцип въобще не вярвам в такива неща,но ми е много странно това,което се случи.Ще бъда благодарна,ако някой сподели мнението си.

# 281
И на мен Дороти ми отговори- доста общо и малко тинти-ри минти-ри.

Така, че няма как да не е вярно Laughing

Но за без пари дет са вика- толку:)

# 282
До Синеочка:
Не искам да вярвам в магии, но....за съжаление в България специално има много хора- завистливи и без работа по цял ден.
Леля ми беше тежко болна- от нищото стана.
Знам, че след като се разболя беше намерила из къщата си някакви яйца в скрити ъгли на всеки етаж.
Аз бих те посъветвала да се срещнеш с някой. Прочети форума, мненията и си избери някоя врачка...

# 283
A относно познаваемостта на гледачките ( дали е на Карла или друг)...
ще ви кажа,че като ученичка гледах на кафе (за забавление, нищо сериозно) и е имало моменти, когато съм познавала на много, непознати хора с удивителна точност неща, имало  е и дни, в които съм гледала чашата, като ударена с мокър парцал и само глупости съм говорила.

Не зависи само от човека срещу теб. Зависи от деня (не като ден от седмицата, а като вибрации, дали има магнитни бури, какво е състоянието на въздуха ако щете) и зависи, и от разположението на духа на този, който гледа.

Така, че...дори и някой да не ви познае СЕГА..не значи, че човека няма способности.
Проявявайте разбиране...Още повече пък ако ясновидеца не ви е взел пари или пък ви е взел символичните 10 лв. ...
10 лв. са нищо.

# 284
A относно познаваемостта на гледачките ( дали е на Карла или друг)...
ще ви кажа,че като ученичка гледах на кафе (за забавление, нищо сериозно) и е имало моменти, когато съм познавала на много, непознати хора с удивителна точност неща, имало  е и дни, в които съм гледала чашата, като ударена с мокър парцал и само глупости съм говорила.

Не зависи само от човека срещу теб. Зависи от деня (не като ден от седмицата, а като вибрации, дали има магнитни бури, какво е състоянието на въздуха ако щете) и зависи, и от разположението на духа на този, който гледа.

Така, че...дори и някой да не ви познае СЕГА..не значи, че човека няма способности.
Проявявайте разбиране...Още повече пък ако ясновидеца не ви е взел пари или пък ви е взел символичните 10 лв. ...
10 лв. са нищо.

Има разлика между гадаене и ясновидство. Едното се учи, другото е дабра. Гадаене и аз мога по някои начини.
На мен пък Дороти ми каза някои специфични неща за характера ми и прогнози, за без пари и по имейл съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт