След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 193

• 37 079
  • 748
  •   1
Отговори
# 390

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Шекерче,сладко...да го схрускаш...и как любопитно гледа към камерата... Rolling Eyes Joy Joy Joy[/color][/b][/i]

Ама то на Али камери, микрофони с "чичек" - това му дай.  Joy Какво се е запритеснил Халит, че смущават детето.
Laughing Laughing Laughing
Ами то детето няма проблеми с общуването с репортерите Grinning Laughing-от всички клипчета се вижда! Grinning Heart Eyes

# 391
Светле, снимките са от стари проекти, но не съм ги виждала, много са свежи всички! Hug Hug Hug

# 392
Светле,и аз благодаря за всичко,с което толкова приятно ни изненада днес! Hug Hug Hug

# 393
  • Plovdiv
14 октомври - петък -
Почитаме Света Петка -
 Петковден!

Именници са всички, които носят имената Петка,Петко,  
Параскева, Парашкева, Петкана, Пенка, Паро и Парун и др.

Да са живи и здрави всички именници!

hahaha/А пък аз пак си намерих повод да се наредя до празнуващите -
по баща съм Петкова , пък и в петък съм родена
!/  Joy Joy Joy

# 394
Мари, за теб и всички момичета в темата и нека всеки ден бъде един красив празник в нашия живот! Hug Hug

# 395
  • София
                        Добър  ден    bouquet  bouquet

СВЕТЛЕ, newsm51   love001  love001

ХАЛИТ И АЛИ са чудесни както винаги   Heart Eyes Heart Eyes Макар и извън дома от тях лъха спокойствие,бащина грижа и любов  Heart Eyes Heart Eyes ХАЛИТ да си се сърди колкото иска,как ние,които ги обичаме ще ги видим в непринудена обстановка...Да е доволен,че аз не съм била наоколо  Joy Joy,можеше и вилицата от ръката да му взема  hahaha bowuu Joy

# 396
                   ХАЛИТ да си се сърди колкото иска,как ние,които ги обичаме ще ги видим в непринудена обстановка...

Така е.  Hug В непринудена, в принудена - колкото повече, толкова по-добре.  Joy Joy Joy

# 397

Краси, виж ги само как са се разположили по царски.  Joy Joy

# 398
  • София

Краси, виж ги само как са се разположили по царски.  Joy Joy

Преди време Надето искаше да е мушица,а аз сега искам да съм на местото на вилицата #Crazy Joy-две в едно....хем ще съм държана "внимателно",хем ще съм най близо до АЛИДЖИМ Joy hahaha bowuu

# 399
# 400
  • София
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 15:13 от krasminikif

# 401

Краси, внимавай!  Naughty Naughty

Още малко, и Бергюзар ще поискаш да бъдеш!  Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 402
Здравейте!
Момичета, сърдечно ви благодаря за прекрасните снимки!
Чудесни сте!
Хубав ден на всички!

# 403
  • София

Краси, внимавай!  Naughty Naughty

Още малко, и Бергюзар ще поискаш да бъдеш!  Joy Joy Joy hahaha hahaha

rotfImao rotfImboЗа нищо не ставам мила,ставам само за неудошевени предмети...сори.. Blush #Crazy Joy

# 404

Тази снимка май я нямаше сутринта. Да не съм пропуснала нещо...

Общи условия

Активация на акаунт