Sportsdirect-32

• 62 778
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Знам, че е дразнещо, но ще си копирам въпроса  Embarassed моля за помощ, до утре трябва да реша  Sad

Момичета никой друг ли няма мъжки анцуг на Адидас М или Л  Rolling Eyes моля ви да премерите талията...мооооляяяяя   Praynig

Можеш ли да ми премериш талия и дължина  Praynig
 Момичета никой друг ли няма мъжки анцуг на Адидас М или Л  Rolling Eyes моля ви да премерите талията...мооооляяяяя   Praynig

Талия-78 см.,дължина-107 см.,дължина от чатала до маншета -80 см.,всичко това измерено с рулетка обаче,че нямам сантиметър.
Благодаря за линка!

Това видя ли го ? Peace

Моля ви, кажете имате ли идея за ханш 114   Blush  от тези дънки, и по принцип за дънки/панталони, кой р-р да поръчам 16 или 18?

http://www.sportsdirect.com/ricci-ladies-denim-jeans-646106?colcode=64610604

Сори, че така настоявам, но трябва да реша до 15-ина минути.....

Тези дънки нямат много еластан - 1%.Може би си за 18.Виж и тук :

http://tanyacvetkova.snimka.bg/hobby/tablici-s-razmeri-drehi.299406.8453034

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 00:11 от tedichka07

# 241
  • София
Тедичка, видях го, аз го чаках момичето да отговори  Peace Обаче размерите са за ХЛ и още повече се разколебавам между М и Л  Sad

# 242
  • София
Тедичка, видях го, аз го чаках момичето да отговори  Peace Обаче размерите са за ХЛ и още повече се разколебавам между М и Л  Sad

Според мен Адидас принципно е уголемен/за тениски и анцузи специално/. Peace

# 243
  • БГ
Знам, че е дразнещо, но ще си копирам въпроса  Embarassed моля за помощ, до утре трябва да реша  Sad

Момичета никой друг ли няма мъжки анцуг на Адидас М или Л  Rolling Eyes моля ви да премерите талията...мооооляяяяя  Praynig

Моят мъж има, но при различните модели, различни номера му стават. Размер М (от мъжката номерация) - талия 40см в неразтегнато състояние, разтяга се до 48см, дължина 106см. Размер 15-16г или 176см (от юношеската) - талия 35/44см, дължина 107см.

# 244
  • пловдив
когато имам артикул пре-ордер цялата поръчка ли ми забавят до датата на артикула пре-ордер.И ако да къде мога да го отменя,защото вече пуснах поръчката и чак сега се сетих,че може би цялата поръчка забавят.

# 245
Момичета помагайте моля - от 12.10 поръчката ми стои като нова, парите са блокирани и нямам никаква информация от тях какво става. Писах им на е-майла да ги питам колко време ще бавят поръчката, но дори и е-майл за отговор до 5 дни нямам. Мерси предварително

# 246
  • Русе/Germany
когато имам артикул пре-ордер цялата поръчка ли ми забавят до датата на артикула пре-ордер.И ако да къде мога да го отменя,защото вече пуснах поръчката и чак сега се сетих,че може би цялата поръчка забавят.
1-ва стр.
Артикули с надпис-PRE ORDER-това са артикули,които за в момента ги няма налични в склада на Спортдирект.Те ще бъдат налични на определена дата,като тази дата се вижда в описанието на артикула.Ако имате в поръчката си такъв артикул,то поръчката ви няма да бъде изпратена веднага,а след датата на наличност на артикула.А също така е жъзможно след като е поръчан артикул Пре ордер  в последствие от сайта да му сменят датата на наличност,което ще забави и изпращането на вашата поръчка
Пре-Ордер,ако има такъв артикул, може да се откаже с мейл до сайта.

# 247
Момичета помагайте моля - от 12.10 поръчката ми стои като нова, парите са блокирани и нямам никаква информация от тях какво става. Писах им на е-майла да ги питам колко време ще бавят поръчката, но дори и е-майл за отговор до 5 дни нямам. Мерси предварително

Статуса в сайта не се променя изобщо,и месеци след като си получиш поръчката.Най-вероятно имаш Пре-Ордер артикул,провери  Peace

# 248
Нямам пре ордер, но има 2 от артикулите, които вече нямат номера, който съм поръчала дали в това е проблема?

# 249
Здравейте, искам да поръчам мъжки обувки Lee Cooper. Имате ли представа дали си отговарят на номерата? Интересувам се за номер 43 кой номер да поръчам - 9 или 10?

# 250
Нямам пре ордер, но има 2 от артикулите, които вече нямат номера, който съм поръчала дали в това е проблема?

Не е в това.Щяха да ти пратят мейл,че ти ги отказват,няма причнина да ти бавят поръчката толкова,ако нямаш Пре-Ордер.Другата възможност е всъщност да са я пратили,но да не са ти пратили мейла с тракинга,случва се понякога.Звънни на DHL и помоли да потърсят пратка за теб по име.

# 251
Здравейте, искам да поръчам мъжки обувки Lee Cooper. Имате ли представа дали си отговарят на номерата? Интересувам се за номер 43 кой номер да поръчам - 9 или 10?

Уголемени са-за 43 -8,5 или 9  Peace

# 252
  • Пловдив

Уголемени са-за 43 -8,5 или 9  Peace

Моят мъж има три чифта Lee Cooper
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-desert-mid-mens-114004
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-wing-boots-mens-110097
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-desert-boots-mens-114019.
Носи м/у 42 и 43номер и сме поръчали УК9. Всички му пасват перфектно и смятам, че номерата си отговарят! Peace

# 253
ЛЪВИЦA, много ти благодаря за разяснението Simple Smile. Аз им писах пак какво става с поръчката и сега гледам, че са дръпнали парите - остава да изчакам тракинг номера, а ако не ми пратят информация ще звънна в DHL.

# 254
Здравейте преди 2 седмици направих поръчка, но един артикул ми беше канселиран, платих получих си нещата, но не са ми върнати парите за въпросния артикул, писах им, но отговор няма как да процедирам отново ли да пиша  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт