Бебешката количка - цяла наука за второ висше №13

• 66 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички за съветите. Hug
Дария, благодаря мила, и аз го гледах точно това намаление на Кобрата. С мъжа ще решаваме.

Гледам, че много хора са хвърлили око на Inglesina http://kasida.bg/inglesina-detska-kolichka-3-v-1-avio-lime-154-11318.html
Има ли някой доволен?

Та не разбрах кой е най-добрия избор за количка от посочените от мен по-долу. Знам че са различни, но все пак.

# 181
jj okocha, благодаря, знаех си, че има уловка някъде- отпада.
Та пак съм в изходна позиция и продължавам да дерзая.

happy cvet, аз също я харесвам инглесината, и то много. Видях я и на живо, на външен вид много ми харесва- семпла и изчистена. Друг плюс е, че е лека и доста маневрена. Сгъва се заедно с летния кош, което също ми харесва. Изобщо, ако успея да навия спонсора, това ще бъде моята количка  Mr. Green

# 182
Хората си нямат работа и изобретявт това. Яко, а Simple Smile

# 183
# 184
Pink, и аз търся спонсор  Praynig , че ремонт на апартамент ме чака ама ЕХ живот.

Цъках в темата но не виждам мнения за GIORDANI   ETHOS TRIO ?  newsm78

# 185
  • Бургас/Пз
Някой има ли вече наблюдение или поне да е виждал на живо Бейби зен на Рекаро?? Никъде не видях мнения за тази марка?

# 186
Бейби Зен има във Вис Виталис. За ползвателки обаче нищо не знам.

# 187
  • на североизток
За Бейби Дзен писах към края на предната тема-първоначално много ми хареса, но като видях колко е малка седалката за дупето  Naughty Не разбирам  newsm78 - голяма , хубава и скъпа количка, а какво дупе трябва да седи вътре newsm78

И да си допълня списъка с оценки за Сенза Mr. Green
Пропуснах нещо много важно, а това е свалянето и вдигането на облегалката- с механизъм е и става много лесно и бързо. Оценка - 6 Преди това доста се измъчих с коланите на Чикото Confused

Благодаря на всички за съветите. Hug
Дария, благодаря мила, и аз го гледах точно това намаление на Кобрата. С мъжа ще решаваме.

Гледам, че много хора са хвърлили око на Inglesina http://kasida.bg/inglesina-detska-kolichka-3-v-1-avio-lime-154-11318.html
Има ли някой доволен?

Та не разбрах кой е най-добрия избор за количка от посочените от мен по-долу. Знам че са различни, но все пак.

Цвети, зависи как ще ползваш количката-дали ще я качваш по стълби всеки ден, дали ще трябва да я събираш в асансьор, дали ще я товариш в джип, комби или Смарт ... и разни такива подробности, които всъщност могат да са решаващи при избора. Ако споделиш с нас отговорите, може и да ти бъдем по-полезни, иначе всеки ще ти препоръча това, което на него му харесва Wink

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 11:53 от iv4i_79

# 188
iv4i_79,благодаря за вниманието, мила. май се спрях на GIORDANI   ETHOS TRIO. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/tt-giordani+ethos+trio
Ще я товаря във ван с огромен багажник, ще я качвам по стълби и сега ще меря да видя дали асансьора ще дава ядове искам и да може детето да се обръща в и срещу посоката на движение. Главното за мен е да е лека, защото имам проблем с ръката. Моя позната, която ползва този модел казва , че е супер практичка откъм сгъване, и едните гуми ѝ се махат, лека е и има достатъчно място за бебчо. Само за стълбите не знам.
Надявам се да помагате! Мерси и хубав уикенд!  Hug

Цвети, зависи как ще ползваш количката-дали ще я качваш по стълби всеки ден, дали ще трябва да я събираш в асансьор, дали ще я товариш в джип, комби или Смарт ... и разни такива подробности, които всъщност могат да са решаващи при избора. Ако споделиш с нас отговорите, може и да ти бъдем по-полезни, иначе всеки ще ти препоръча това, което на него му харесва Wink

# 189
Аз с въпроса.
На рамката на Запа слагат ли се някакви адаптери, за да се сложи седалка на Екстра-та ?  Thinking

# 190
Имам един много индиански въпрос  Embarassed , ама срам не срам ще питам  Mr. Green Гледам обсъждате, че на Сенз моделите 2010 имат проблем със спирачката, толкова ли е важна спирачката, всички колички ли имат спирачки??? И другият ми въпрос е за колелата, проблем ли е че са толкова малки, трудно ли се движи по неравности?

# 191
Vaniaa_bs , зависи в какъв район живееш и по какви терени караш. Това и за спирачката и за колелата. На мен спирачката изобщо не ми е жизненоважна.
А за колелата - зависи какъв е модела.  Peace

# 192
Ами, колелата ако са 10 см диаметър не е много добре, но към 18-20 см диаметър са си добре стига да има и амортисьори. А спирачката си е важна. Особено ако пътуваш с градски транспорт, като седнеш да си пиеш кафето с новороденото.

В нашата кооперация има стълби 5-6 на излизане от блока. Като излизам с количката и боклука винаги минавам първо с количката по рампата слагам спирачка, връщам се взимам боклука и го хвърлям в кофата, която е на 5 метра от блока и след това се връщам за количката и потегляме

# 193
А спирачката и кафето какво общо имат?  newsm78

# 194
Ами като беше малък го оставях до маса, която е близо до касата, слагах спирачка и отивах да си взема кафе. Също и като си взимам кафе от автомат докъто си го пия кафето слагам спирачка.

Като е малък бебока и си вечно по разходки като спи ако четеш книга в парка винаги си слагам спирачка за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт