Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Даа и аз да не остана назад ходих до метро служебно и хоп купих си стевия.Сега само трябва да видя как да я използвам,че някой от вас беше споменал че горчи.Инъче Исаче и аз използвам Суитли течен с червен етикет и точно преди 2 мин ядох кисело мляко с подсладител и се зачетох в състава.Не пише за тази отрова, но пък това далли означава че я няма  newsm78.Е един сайт днес прочетох в които продукти на пазара го има аспартама, незнам дали мога да сложа линка ако може кажете.Има го и в дъвки Орбит.Зачетох се в съдържанието, но не видях нито под код нито под наименование да е написани съдържанието на аспартам.Еми обърках се  newsm78 newsm78 newsm78. До колко можем да разчитаме на етикетите

# 211
Натриевия цикламат е Е952 !!! Захарин - Е954 !!! Те също са в групата на канцерогенните вещества !!!

Освен това от известно време фирмите са задължени да изписват състава с имена , а не с кодове! Като видя етикет с извъртяни и непонятни наименования не купувам !

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 17:34 от isache

# 212
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Малко се по изгубих аз, ама така е, свърши свободното време.
Честито на всички които имат месечинки и минуси, браво момичета!
Арече ще ги смъкнеш, а урока за другия път го знаеш.
Аз също ползвам Суитли, не остава време да отида да си взема Стевия от Метро, но ще гледам тези дни и това да направя.
Сега подготвям документите и на малката за ясла, та едвам ги съчетавам нещата.
В момента съм 67кг, чувствам се чудесно, но има неща, които само спорта ще си ги оправи, кога ли ще има  време и за него, вече на знам!
На всички, които днес празнуват Димитровден, честито!  bouquet
Умряла съм от глад, бягам да мушна нещо, че зациклих с килограмите, заради не ядене!
Лека вечер!

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 19:42 от Mira 1919

# 213
Здравейте сладурани! HugНа всички именници честито!Днес е Димитровден и дано у Вас са влезли добри и богати хора-“полазника”, т.е. госта, който пръв ще прекрачи прага на къщата. Ако той е добър и имотен човек, поверието е , че идващата година ще е здрава и изобилна.За да спазя традицията направих печени ябълки,поръсени със Стевия и канела.Вчера си купих една кутия  със 120 пакетчета захар.На всички ,които имат минуси поздравления.Аз съм 61 кг,чувствам се отлично,но много трудно се справям със желанието за сладко-но  на помощ идва кола-лайт и кисело мляко със степче.Поздрави и приятна вечер! Hug

# 214
Здравейте, момичета! Първо искам да ви поздравя за страхотните резултати, невероятни сте, направо зяпнах като видях снимките. Аз също започнах Дюкан, минах ударната фаза, сега съм на ПЗ, реших, че ще спазвам схема 2-7. Имам малко за сваляне - 3-4 кг са ми достатъчни. Колебаех се, дали това е вярното решение за мен, защото виждам, че този режим е "тежка артилерия", в смисъл, използва се за сваляне на доста кг. Проблемът е, обаче, че това са ми последните кг и не падат с нищо, нито луни, нито детоксикации, абе смъкне се малко и се връща светкавично. Обаче... чак днес видях калкулатора и си попълних данните. Та, според него, минималното тегло, което мога да достигна е 48 кг. Аз поддържам 47 от около 1 година.  ooooh! Та, не знам, вие сте с доста опит, моля споделете мнение, има ли смисъл да продължавам?

# 215
  • Бургас
госпожица Кобрети, здравей Hug
Кажи колко си висока? Дали не си поставяш, някакви безумни граници?
Множеството диети и гладувания, водят до застой на свалянето, защото си превключила на фаза- самосъхранение, тоест организма си пази енергийка, тъй като не знае дали ще получи някакви калории с дни и си складира всичко, което му се подаде. Дали обясних понятно newsm78.
Извинявам се ако не е така, ама съм малко уморена.
Мисля че, едно хранене, съгласно правилата на трета олекотена, би ти се отразила чудесно, не само за свалянето, а и като изграждане на хранителни навици Hug
Разбира се това си е лично мое мнение, не е необходимо да се съобразяваш с него.  bouquet

# 216
Здравейте, момичета! Първо искам да ви поздравя за страхотните резултати, невероятни сте, направо зяпнах като видях снимките. Аз също започнах Дюкан, минах ударната фаза, сега съм на ПЗ, реших, че ще спазвам схема 2-7. Имам малко за сваляне - 3-4 кг са ми достатъчни. Колебаех се, дали това е вярното решение за мен, защото виждам, че този режим е "тежка артилерия", в смисъл, използва се за сваляне на доста кг. Проблемът е, обаче, че това са ми последните кг и не падат с нищо, нито луни, нито детоксикации, абе смъкне се малко и се връща светкавично. Обаче... чак днес видях калкулатора и си попълних данните. Та, според него, минималното тегло, което мога да достигна е 48 кг. Аз поддържам 47 от около 1 година.  ooooh! Та, не знам, вие сте с доста опит, моля споделете мнение, има ли смисъл да продължавам?

Здравей   Hug
Поздравлния , че си избрала разумна схема на редуване , защото историята помни доста фрапиращи случаи. Аз за разлика от Мира , мисля че е редно да си започнеш режима от начало /както и си направила/ и да си караш по ред. Със сигурност , обаче при теб ще става доста по-бавно , отколкото при нас предвид килограмите за сваляне. Дано това да не те демотивира. Единствения проблем , който виждам аз е , че при толкова малко килограми за сваляне едва ли ще спазваш четвърта фаза доживот / всеки ден три супени лъжици трици и протеинов четвъртък / ! А това неминуемо ще доведе до връщане на свалените килограми !
Каквото и да решиш ти желая успех в борбата !

# 217
  • Лутаща се
госпожица Кобрети, колко си висока?
47 кг. ми се виждат адски малко, че и да сваляш още... Всеки си има представа как иска да изглежда, ти си решаваш. Просто питам.
Аз като падна под 60 и вече съм като обитател на Бухенвалд - стърчат кокали от всякъде, да не говорим, че вместо ци..и отпред имам само ребра   hahaha

# 218
  • софия
Здравейте момичета. И аз се запалих доста по тази диета, защото пробвах какво ли не, но без резултат. Обаче аз ли не разбирам нещо, незнам, но ще се радвам да ми помогнете като ми отговорите. Не разбрах - първо ударният етап - ясно. Но втория етап не мога да го разбера - как така до сваляне на желаното тегло, т.е. няма определени дни като на ударния етап ли? И как става редуването на П и ПЗ? Тук много се оплетох.... иначе - аз съм 62кг. в момента, а винаги съм поддържала 52кг. въпреки че пак си имам сланинки тогава, но така се чувствам добре въпреки височината си /много съм нисичка/.
Извинете ме за глупавите въпроси и благодаря на отговорилите   bouquet

# 219
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Е, друго нещо си е така - две страници изписани, има какво да се чете, над какво да се размишлява, какво да се коментира...
               deni_m, ще те питам аз колко си горда, когато след месец - два панталоните, които до вчера едва си закопчавала, се свлекат насред улицата hahaha Малеее, голям срам е, но пък колко е готино...
               Я, Gardenia, ма ти си жива!?  Hug Heart Eyes
               bi_bi , хич не им се точи, приготви си ги - съвсем режимни са и тооолкова вкусни... Аз на твое място бих сложила чушката в омлета и бих го гартирала с една салата, а шунката... шунката - на котките.
                ArhMih, бута суров ли беше  Joy Лелеее, как обичам сурово месо, особено свинско, от прястно заклано грухтящо...
               maikinatati, ами... честита да ти е и всяка следваща да ти носи същата радост   bouquet
                ragdoll, с или без натоварвания чичко Дюки е поставил ограничения за почти всички храни в трета и е добре да се съобразяваме със съветите му  Peace
                Mira 1919, ти си уникат бе, жена  ooooh!  bouquet
                госпожица Кобрети, напълно съм съгласна с Mira 1919 - добрите правила на трета и спорт, мисля че това е съвсем достатъчно за теб, особено пък ако калкулатора ти казва, че си даже под оптималното за теб тегло. Не че не можеш да свалищ и още, но... дали е нужно?
                skarlet71, сетих се за кумицата на половинката - една мацка я има, я не 40 кила, ама не защото спазва режим, просто си  е такава и съответно цици - йок. Та ходила на мамалог жената и докторката и рекла "Идеални жлези, росто прекрасни." А нашичката, нали е с голяма уста се изцепила " А ма, докторке, те са идеални на ехографа, а защо поне мъничко не са чак толкова хубави и на външен вид?" Та се опитва да напълнее малко милата, а аз като я видя и... позеленявам от завист  Blush Няма спарведливост на този свят и това си е  Crossing Arms
                Я преди да съм отнесла плувката да река на висок глас, като Only
     Софийска среща на 29.10 от 13 часа на обичайното място - Дивака на Гладстон
                 Хайде да ви давам вече по някоя козинка и да се гушвам, че утре е хем протеинов четвъртък, хем фаза на Луната, тя последната вече започна де...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 220
Здравейте момичета. И аз се запалих доста по тази диета, защото пробвах какво ли не, но без резултат. Обаче аз ли не разбирам нещо, незнам, но ще се радвам да ми помогнете като ми отговорите. Не разбрах - първо ударният етап - ясно. Но втория етап не мога да го разбера - как така до сваляне на желаното тегло, т.е. няма определени дни като на ударния етап ли? И как става редуването на П и ПЗ? Тук много се оплетох.... иначе - аз съм 62кг. в момента, а винаги съм поддържала 52кг. въпреки че пак си имам сланинки тогава, но така се чувствам добре въпреки височината си /много съм нисичка/.
Извинете ме за глупавите въпроси и благодаря на отговорилите   bouquet

Здравей. След ударната П фаза , започваш втора фаза като началото  й е с ПЗ. Например , ако ударната фаза ти е 5 дни , на 6-тия ден започваш с ПЗ и редуваш според схемата , която си си избрала. Ако си избрала 5/5 - редуваш 5 дни ПЗ , после 5 дни П и пак 5 дни ПЗ , и така продължаваш до достигане на желаното тегло. Която и схема да избереш , знай че първото число винаги е П , а второто ПЗ. Не прави повече П дни от ПЗ /макар че някои са го правили/ , защото си има риск , но дали ще го поемеш си е твое решение - аз не бих ! Направих го само две седмици в края на втора фаза , уж да раздвижа метаболиза , но ефекта при мен беше обратен ! И в никакъв случай не прави повече от 5 дни П , уж с цел по-бързо и по-много сваляне на килограми !

# 221
Eй, много сте бързи, аз не се надявах на такива експресни отговори! Благодаря на всички!  Hug Вярно, че пропуснах много важен момент - ръст 153 см.  Laughing На този фон вероятно 47 не ви звучат вече толкова неестествено, просто съм от породата "едър пигмей".  Реално проблемът ми като че ли е неравномерно натрупване на мазнини, основно на дупето и бедрата, обилно подплатени с целулит, разбира се. Иначе нагоре нямам нужда.  Мира1919, благодаря ти за мнението.  Аз всъщност се храня нормално, позволявам си от всичко, като видя, че леко излизам от нормите лунувам, а като изляза повечко, което вече не ми се случва толкова, защото явно организмът ми успя да "запамети" тези кг, правя детоксикация. Аз с нея свалих кг след раждането, но те някак почти от само себе си паднаха, а сега много усилия и нищо. За трета олекотена - може и това да беше вариант, но аз така или иначе вече започнах, минах ударна фаза, сега съм на втора, така че мислех да задържа поне още известно време, да видя развоя на събитията, пък после може и трета олекотена.  newsm78 Иначе кантара след двата дни показа -2 кг  Shocked, ама като почнах зеленчуците кило и нещо се върнаха обратно. Но аз и сгреших, защото не бях видяла, че обезмасленото мляко е до 250 мл на ден, пък и зеленчуците ми бяха повечко от една трета, ама тези неща после ги дочетох. Embarassed
Исаче, мерси, мила. Абе, демотивиращо си е да не виждаш резултати, но пък известно време ще го приема като лечение на целулита, нали пишеше, че действало много добре.  Пък четвъртата фаза най-малко ми е проблем, аз така или иначе съм свикнала на вода един ден в седмицата, голяма работа, че ще я заменя с мръвки.  Twisted Evil
skarlet71, за ръста отговорих по-горе. А за ц....те, то аз и дебела и слаба, все си нямам...

# 222
Преди много време ви бях казала за една програма за мобилен телефон , с която можете да разгадавате тези прословути Е-та.  И понеже днес стана пак въпрос за това , реших да се поразровя отново, защото като си смених телефона и програмата ми се затри  Sad  И този път успях да я намеря  Party  Много е полезна , особено когато купуваме бисквити и разни други неща за децата си ! Ето линк :

http://mordred.dir.bg/e300/#dow

ЕДИТ : Само да доуточня - като се въведе кода или част от името излиза пълното наименование , дали е безвредно , опасно или много опасно , дали е генно-модифицирано , дали е от животински произход и на някои какви са въздействията върху организма !

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 01:16 от isache

# 223
  • София :(
                   Добро утро  Hug
              Мераклии за кафе в този ранен час има ли или само аз съм от лудите дето вече пият второ? Че и трето, с вас  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 224
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Мимсче, благодаря!  Hug По-късно от теб започвам с кафетата, но през деня си наваксвам с количеството.  Wink

Нещо полезно: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4244111

Общи условия

Активация на акаунт